Basa

Topik-ikon tatanya 747 100 mun 300 VC

Tambih deui
5 bulan 1 week ago #1083 by Aidablu1508

HI rikoo

abdi ieu hoping sareng pos nu bisa Anjeun revisit bungkusan 747 anjeun sarta meureun boga hiji pilihan pikeun jalma anu hoyong VC di eta meureun nambahan yén sanajan éta teu excatly hiji nu fits éta, cukang lantaranana im salah sahiji jalma jalma anu hoyong mun boga klasik di armada kuring tapi saprak aya teu VC di aranjeunna sipatna rada hartina kirang ka abdi ...

Miharep pikeun respon Anjeun

Wasalam

Nicolai

Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: MTGL

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 5 3 days ago #1093 by Gh0stRider203

Saloba I LOVE gagasan ieu, eta teu bisa jadi mungkin.

Tuh sababaraha néangan sakumaha Abdi terang Abdi katingal hal ngeunaan nambahkeun Cockpits Virtual, tapi teu bisa apal mana, sarta kapanggih ieu ...

www.flightsim.com/vbfs/showthread.php?28...ng-A-Virtual-Cockpit


Gh0stRider203
Amérika Airways VA
Boga / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 4 2 minggu ka tukang #1098 by thomasbk

model kudu jadi FSX asli saencan Anjeun bisa nambahkeun VC a.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Time nyieun kaca: 0.125 detik
Basa