Basa
× Wilujeng sumping di forum urang!

Ngabejaan urang jeung anggota kami anu anjeun, naon nu dipikaresep jeung kunaon anjeun jadi anggota Rikoooo.
Urang ngabagéakeun sadaya anggota anyar jeung asa ningali anjeun kira-kira loba!

Topik-ikon tatanya Halo

Tambih deui
1 sataun 2 sababaraha bulan kapengker #1104 by alogie

Hai sadayana,
Ngan hoyong ngenalkeun diri. Ngaran abdi Alistair sareng kuring cicing di Kalér California. Kuring nembe ngagaduhan deui simulasi sareng ngagaleuh P3Dv4. Aya sababaraha freeware di luar éta, tapi kasaluyuan sareng v4 tiasa sesah dipastikeun tina sababaraha situs. Kuring resep kanyataan yén undeuran Rikoooo sacara ékséktip ngandung diri ku kituna kuring henteu kedah hariwang ngeunaan messing up effect, gauge atanapi folder pituin jsb Kamampuhan kanggo uninstall bersih ogé bonus. Langganan jumbo nyaéta no-brainer.

Kuring mikaresep ngalayang jet komersial sakumaha ogé prop leutik sarta jet. landings abdi di jet komérsial anu teu bisa dipake kaluar kitu ogé, jadi kuring kudu praktek.

Kuring resep saeutik immersion jadi Kuring geus ditambahkeun:
PF3
UTLive

jeung tetempoan anu:
FreeMesh
FTX Global
FTX Global Véktor
Buka LC Éropa, NA jeung SA
The Skotlandia, Inggris jeung wewengkon NorCal ti ORBX.

Kuring boga geger rélatif heubeul dumasar kana sabudeureun Core i5-2500k quad core. Kusabab Mah nuju dinya, Kuring geus ditingkatkeun teh RAM nepi 16GB, dipasang hiji SSD keur OS sarta SSD dedicated kanggo kaulinan, sarta ditambahkeun kartu GTX 1050 Ti. Hancana OK on heubeul 1680 x monitor 1050 abdi.
Keur kaperluan simming I boga TrackIR 5 sarta HOTAS Cougar (un-modded iwal pot ngagantian di throttle) sarta TMaster pedals setir.

Alistair

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: nambahkeun Payil.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Time nyieun kaca: 0.146 detik
Basa