Basa
× Wilujeng sumping di forum urang!

Ngabejaan urang jeung anggota kami anu anjeun, naon nu dipikaresep jeung kunaon anjeun jadi anggota Rikoooo.
Urang ngabagéakeun sadaya anggota anyar jeung asa ningali anjeun kira-kira loba!

Topik-ikon tatanya Halo

Tambih deui
bulan 6 5 days ago #1104 by alogie

Hai sadayana,
Ngan hayang ngenalkeun kuring sorangan. Kuring ngaran urang Alistair na I cicing di Northern California. Kuring nembe ngagaduhan deui kana simming jeung dibeuli P3Dv4. Aya ton freeware kaluar aya, tapi kasaluyuan jeung v4 tiasa hésé ascertain tina sababaraha situs. Kuring resep kanyataan yén undeuran Rikoooo urang nu executables timer ngandung sangkan kuring teu boga salempang ngeunaan messing up pangaruh, gauge atawa polder sora jeung sajabana Kamampuh uninstall bersih oge bonus a. Hiji langganan jumbo ieu no-brainer.

Kuring mikaresep ngalayang jet komersial sakumaha ogé prop leutik sarta jet. landings abdi di jet komérsial anu teu bisa dipake kaluar kitu ogé, jadi kuring kudu praktek.

Kuring resep saeutik immersion jadi Kuring geus ditambahkeun:
PF3
UTLive

jeung tetempoan anu:
FreeMesh
FTX Global
FTX Global Véktor
Buka LC Éropa, NA jeung SA
The Skotlandia, Inggris jeung wewengkon NorCal ti ORBX.

Kuring boga geger rélatif heubeul dumasar kana sabudeureun Core i5-2500k quad core. Kusabab Mah nuju dinya, Kuring geus ditingkatkeun teh RAM nepi 16GB, dipasang hiji SSD keur OS sarta SSD dedicated kanggo kaulinan, sarta ditambahkeun kartu GTX 1050 Ti. Hancana OK on heubeul 1680 x monitor 1050 abdi.
Keur kaperluan simming I boga TrackIR 5 sarta HOTAS Cougar (un-modded iwal pot ngagantian di throttle) sarta TMaster pedals setir.

Alistair

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Time nyieun kaca: 0.116 detik
Basa