Basa
× Wilujeng sumping di forum urang!

Ngabejaan urang jeung anggota kami anu anjeun, naon nu dipikaresep jeung kunaon anjeun jadi anggota Rikoooo.
Urang ngabagéakeun sadaya anggota anyar jeung asa ningali anjeun kira-kira loba!

Topik-ikon senang Bunny

Tambih deui
bulan 3 2 days ago #1118 by heubeul John

Halo sadayana
Sakumaha ngaranna pamaké kuring nunjukkeun Kami leuwih 60. Kuring pangalaman dunya nyata ngalayang éta geus lila pisan dina Chipmunk sarta Vickers Varsity. Kuring ngamimitian hiber siming sababaraha 16 sababaraha taun ka pengker kalawan FS a centenary hiber sarta pc ti dunya PC. Leuwih taun Kuring geus spent pakaya dina software jeung hardware, salilana striving pikeun kanyataanana. Kuring kiwari boga luhureun pertengahan rentang PC ti Chillblast. Oculus VR sarta tetempoan orbx. pc mah meuli Juli 2017 sarta sumping kalawan Windows 10. Kuring teras nyimpen FSX uap di. Kabéh ieu geus di ngungudag of ngalayang hiji pesawat nu tangtu. The Douglas DC3. Ngan Legenda hiber tina hiber ampir sampurna, sakumaha kuring cicing di Licolnshire moal tebih ti RAF Coningsby sarta Patempuran hiber Peringatan Britania jeung ZA947 Dakota. Kami ogé nganjang biasa mun Duxford duanana di alam nyata sarta dunya siming. Aya denok freeware nu boga pilihan hawa-acara kitu abdi tiasa ngapung barengan bénténg ngalayang 'Sally B'. Kabéh téh alus di dunya kuring tapi di dieu asalna big bang. FSX uap mutuskeun eta moal bakal maén nice kalawan Windows 10. Ku kituna kuring kungsi ngegel di bullet tur pindah ka P3D V4. Di dieu asalna Legenda downer of hiber DC3 moal muka kana P3D. Atawa iyeu teh freeware Duxford. Jadi nyungsi C47 anjeun mangrupa godsend mutlak. Éta sampurna, kuring kudu nyaho saperti kuring geus di dewan nu Dakota nyata. Muhun aya nu henteu bau. Tapi sakumaha deukeut kanyataanana saperti sim a tiasa meunang. Kuring ukur kritikna, teu niggles, aya sora atawa kurangna eta pikeun saklar na numput bahan bakar jeung beluk panggero. Kuring ngapung perjurit nu nurun tina kapal udara make parasit jeung bakal resep eta dina kelir RAF. taun saterusna di alam nyata aya anu bade janten Daks leuwih Normandia muterna parachutists dina situs badarat Normandia. Kuring baris tangtu jadi ngalayang versi sim. Kuring ogé miharep meunang lalampahan dina Dakota. Tapi sakali deui hatur nuhun Dakota hebat ieu nu bakal geus gladly dibayar.

John Caselton (Old John)

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 3 1 day ago #1119 by rikoooo

Hai Yohanes,

Hatur nuhun pikeun bubuka nice Anjeun. Kami senang nu bisa ngapung nu C47 kalawan euweuh masalah. Wilujeng sumping di forum.

senang landings


Erik - General Administrator - Sok bagja pikeun mantuan

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Time nyieun kaca: 0.132 detik
Basa