Basa
× Wilujeng sumping di forum urang!

Ngabejaan urang jeung anggota kami anu anjeun, naon nu dipikaresep jeung kunaon anjeun jadi anggota Rikoooo.
Urang ngabagéakeun sadaya anggota anyar jeung asa ningali anjeun kira-kira loba!

Topik-ikon tatanya Anyar Anggota Ikarusc42

Tambih deui
bulan 3 2 days ago #1184 by Ikarusc42

Salam salah na sagala. Kuring geus ngagabung kiwari. I am a Chelsea Pensioner dumasar di London Inggris. Kuring geus siming hiber saprak 1980. Kuring ogé ngayakeun Pilots Lisensi wasta dugi 2016 lamun eta janten teuing mahal pikeun kuring ngapung. Kuring ngagabung Rikoooo keur nangtukeun Boeing Osprey tapi Kami bisa ngundeur éta ngaliwatan sistem IT perusahaan urang sabab maranéhna moal ngidinan palabuhan 8080 atanapi 8888.
Bisa saha nyarankeun cara kuring bisa bisa meunangkeun Osprey ??? Hatur nuhun di antisipasi.

kantétan:

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Time nyieun kaca: 0.325 detik
Basa