Basa
× Wilujeng sumping di forum urang!

Ngabejaan urang jeung anggota kami anu anjeun, naon nu dipikaresep jeung kunaon anjeun jadi anggota Rikoooo.
Urang ngabagéakeun sadaya anggota anyar jeung asa ningali anjeun kira-kira loba!

Topik-ikon Anyar Anggota Ikarusc42

Tambih deui
1 bulan 23 hours ago #1184 by Ikarusc42

Greetings one and all. I have joined today. I am a Chelsea Pensioner based in London UK. I have been flight siming since 1980. I also held a Private Pilots Licence until 2016 when it became too expensive for me to fly. I joined Rikoooo to obtain the Boeing Osprey but am unable to download it through our corporate IT system because they will not allow ports 8080 or 8888.
Can anyone suggest a way I may be able to get the Osprey??? Thank you in anticipation.

kantétan:

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Time nyieun kaca: 0.149 detik
Basa