Basa
× Wilujeng sumping di forum urang!

Ngabejaan urang jeung anggota kami anu anjeun, naon nu dipikaresep jeung kunaon anjeun jadi anggota Rikoooo.
Urang ngabagéakeun sadaya anggota anyar jeung asa ningali anjeun kira-kira loba!

Topik-ikon tatanya Kapuloan Kanaria.

Tambih deui
bulan 2 2 days ago #1239 by josmor

Halo.
Kuring ngan diundeur Kapuloan Canary 1 software na 2. Tapi pariksa yén épék ditémbongkeun dina video hijina gawekeun Rex 2.0. Kuring geus searched Internet, tur kuring teu kapanggih eta. Kumaha carana abdi tiasa efek geulis ti Kapuloan Kanaria?

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 2 2 days ago #1240 by Dariussssss

Hello sarta ngabagéakeun mun Rikoooo.

Ieu tempat rada lepat posting masalah anjeun gaduh sareng sim Anjeun. Mangga posting masalah ieu dina topik masing-masing eta urang, boh éta dina FSX atanapi P3D.

Urang bakal ngalakukeun pangalusna kami pikeun mantuan Anjeun kaluar. :)

Wasalam

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Time nyieun kaca: 0.116 detik
Basa