Basa

Topik-ikon tatanya Gauge ditambahkeun ku Rikoo na P3D V4

Tambih deui
bulan 2 3 minggu ka tukang #1269 by al1191

Rikoo nambihan gauges sababaraha pesawat nu dilaporkeun cocog P3d V4 tapi nu penah masalah sareng P3d V4:

"CALLOUT_SOUND" henteu dianggo lantaran éta versi 32-bit
Eta kudu diganti ku "dsd_p3d_xml_sound_x64!" kapanggih dina ramatloka Doug Dawson urang

The gauge Aksara "HoneywellFMC_Grey_Riko!" boga kasalahan programming teuing sarta henteu jalan.

Sareng sadaya Apologies kuring keur "tarjamah Google" English kuring

cordially

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 2 2 minggu ka tukang - bulan 2 2 minggu ka tukang #1271 by rikoooo

Hai al1191,

Pikeun anu nambahkeun-on anjeun ngawangkong ngeunaan? HoneywellFMC_Grey_Riko nyaeta definetly P3Dv4 cocog Kuring geus dipariksa kieu sateuacan, sarta Callout_Soud.dll (anu geus dsd_p3d_xml_sound_x64 diganti dina Callout_Soud) ogé, iwal mun geus dipasang hiji nambihkeun kana moal ditandaan Prepar3D v4 cocog. Mangga manggihan sakabeh daftar didieu: www.rikoooo.com/prepar3d-v4 .

hatur nuhun


Erik - General Administrator - Sok bagja pikeun mantuan
édit panungtungan: bulan 2 2 minggu ka tukang ku rikoooo.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 2 2 minggu ka tukang #1272 by al1191

Halo,

Kuring dipikaharti naon ceuk kuring tapi teu percanten ieu mah salah paham.
Kuring dipasang dina PD3 V4 dua planes (Beriev jadi-200X sarta Boeing c-32) anjeun diajukeun pikeun diundeur:
Handap jeung unggal pesawat anjeun bakal manggihan daptar kasalahan, sababaraha gampang pikeun ngabenerkeun batur leuwih alus, dilaporkeun ku P3D V4 (ContentErrors.txt) jeung dikelompokkeun ku payil:


Beriev jadi-200X (I dijadikeun koréksi sarta kuring diteundeun pesawat)
aircraft.cfg
comment (//) kana leungit
Ref 1: Jane urang Sadaya The World urang Pesawat 2002-2003 Ed
Ref 2: Kudu-200 3-view gambar
Ref 3: Rupa-rupa situs internét
rem bagian
Jadi gaduh panulisan Ngaran Key: DIFFERENTIAL_BRAKING_SCALE
Panel.cfg
kasalahan = C-gaya gauge gagal pikeun muka: D: \ Program Payil \ Lockheed Martin \ Prepar3D v4 \ Gauges \ CALLOUT_SOUND.dll, gauge: sora. DLL nyaeta 32 bit. A Vérsi 64 bit anu required.This Perpustakaan téh (i pikir) dipasang ku pakét tur disebutna ku Gauge50
Gauge RMI_SQ file leungit gauge gambar: BE200 \ hhRMI_compass_highlight.bmp
Jadi gaduh panulisan Ngaran Key Bagéan: Window05 Key: window_pos
Sound.cfg
file sora leungit
door_small_open
door_small_close
ngrewes
Boeing c-32 (Loba teuing koréksi sangkan, abdi teu tetep pesawat)
aircraft.cfg
Bagian: listrik
Jadi gaduh panulisan Ngaran Key: gear_motor
Jadi gaduh panulisan Ngaran Key: marker_beacon
Panel.cfg
kasalahan = C-gaya gauge gagal pikeun muka: D: \ Program Payil \ Lockheed Martin \ Prepar3D v4 \ Gauges \ CALLOUT_SOUND.dll, gauge: sora. DLL nyaeta 32 bit. anu diperlukeun A Vérsi bit 64. Perpustakaan ieu (i pikir) dipasang ku pakét tur disebutna ku Gauge122, Gauge33 [VCockpit01]
Jadi gaduh panulisan Ngaran Key Bagéan: Window08 window_pos
Gauge RMI_SQ file leungit gauge gambar: B767 \ hhRMI_compass_highlight.bmp
Gauge Gear_Light_L na Gear_Light_C na Gear_Light_R leungit file gauge gambar: B767 \ Gear_light_up.bmp
Gauge Multi-Fungsi Témbongkeun file gauge gambar leungit: B767 \ MFD1_Ownship.bmp
FMC boga leuwih Kasalahan 150 Script kawas [kurung kosong atawa nutup jero kurung leungit] atanapi [paréntah teu kapendak - sugan spasi ieu leungit atawa aya hiji spasi tambahan].
Tékstur teu kapendak:
TDS757_ELEVATOR_L.BMP
TDS757_AIRSTAIR_L.BMP

Kuring ngaharepkeun nu daftar ieu bakal mangpaat ka anjeun.
Tujuanana mah teu nyempad karya hebat maneh tapi rada nyieun qur'an konstruktif

Cordially

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

Tambih deui
bulan 2 2 minggu ka tukang - bulan 2 2 minggu ka tukang #1274 by rikoooo

Baraya,

Kasalahan dina FMC ngeunaan leungit BMP atawa duplikat kenop jeung saterusna henteu penting jeung bisa sagemblengna dipalire.
Anjeun oge kedah nganonaktipkeun logging kasalahan (debugs) di config P3D iwal anjeun hiji programmer atawa pisan enthusiast ngeunaan gauges XML, disebutkeun, eta bakal pop up unggal waktos Anjeun Cicing turun P3D sarta éta bangor.

Naon metot didieu teh kasalahan ngeunaan DLL keur saeutik 32, éta teu normal tapi pohara gampang ngalereskeun:

Buka folder "gauges" tina Anjeun Prepar3D v4 -> (C: \ Program Payil \ Lockheed Martin \ Prepar3D v4 \ gauges) jeung localize kana file "CALLOUT_SOUND.geu"Na nyabutkeunna. Najan kitu, teu dipiceun" CALLOUT_SOUND.dll"Ngakibatkeun file ieu 64 bit (file boga ngaran nu sami tapi extension béda .gau = 32bits na .dll = 64 bit). Éta eta.

Catetan: Upami "CALLOUT_SOUND.gau" teu aya, teras saukur miceun "CALLOUT_SOUND.dll" na ulang masang Boeing C-32, ayeuna eta bakal sagala alus pasti.

bagja hiber


Erik - General Administrator - Sok bagja pikeun mantuan
édit panungtungan: bulan 2 2 minggu ka tukang ku rikoooo.
Di handap pamaké (s) ceuk Hatur Anjeun: al1191

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: nambahkeun Payil.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Time nyieun kaca: 0.119 detik
Basa