Basa

Topik-ikon tatanya Proyék Opensky CRJ-900 V3

Tambih deui
1 bulan 4 days ago #1280 by brikir

Héi anu didinya
Ieu mah sakadar panasaran lamun eta bakal mungkin pikeun anjeun pikeun ngarobah éta crjv3 posky kana standar p3d? Abdi janten langkung ti bersyukur lamun bisa ngalakukeun sahenteuna modél salaku I boga kebat cét anu bakal cinta neruskeun migunakeun keur eta. Kuring ogé bisa mantuan test béta lamun kedah janten.

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Time nyieun kaca: 0.400 detik
Basa