Basa

Topik-ikon tatanya jetways Sunskyjet KPHL

Tambih deui
1 sataun 8 sababaraha bulan kapengker #127 by jaguarx

Teu saha nyaho lamun éta jetways nu sakuduna dituju bisa digawé?

hatur nuhun

Punten Lebet or Ngadamel akun ngagabung paguneman.

  • Teu meunang: nyieun topik anyar.
  • Teu meunang: walon.
  • Teu meunang: pikeun nambahkeun attachements.
  • Teu meunang: edit talatah Anjeun.
Time nyieun kaca: 0.107 detik
Basa