Catetan: Anjeun henteu log in ka akun anjeun, punten log in pikeun mikaresep gancang download gancang: inpo leuwih

antonov_an-24rv.zip No-kadaptar (anjeun) Kadaptar Pamaké (bebas) Jumbo (*)
laju download

75 KB / s = 3h50 per GB

120 KB / s = 2h25 per GB

4000 KB / s ≈ 4 mnt per GB! **

undeuran simultaneous 2 payil simultaneous 2 payil simultaneous 12 payil simultaneous
Ngadaptar di 1 menit ngalanggan kiwari
Nalika kuring klik tombol download nanaon kajadian, naon nu kudu? klik di dieu

* Naha sababaraha watesan? Paling mahal nya éta ngagunakeun rubakpita urang, nyadiakeun undeuran pikeun leuwih saratus sarébu pamaké ngalibatkeun waragad signifikan. Maranéhanana waragad teu bisa ditutupan ku iklan. Sanajan kitu, ku rencana Jumbo Anjeun concretely bisa ngabantu pikeun ngajaga Rikoooo.com online. Kaanggotaan nyaeta genuinely pilihan, Anjeun masih bisa kalawan bébas ngundeur sadaya file di speed kawates.
** Speeds Download rupa-rupa gumantung kana sambungan Internet Anjeun