Basa
Order Payil ku:
standar | nami | nu ngarang | tanggal | hits
Dijieun 11-06-2019
Robah 11-06-2019
Undeuran: 439
Ukuran: 29.6 MB
ngidinan freeware luar
Di handap ieu Pilatus PC-6C H2 dina pakét lengkep, nambihkeun éndah ieu dijieun ku Tim Piglet Conrad yén urang hatur. Majelis sareng kreasi pakét ku Rikoooo. Kaasup dina kabina virtual sareng clickable virtual tékstur, sora nyata (mesin PC-12), 10 liveries, sora saklar di ko ... Maca deui
sarua pisan Pikeun FSX & uap Edition & P3Dv1 P3Dv2 P3Dv3 P3Dv4
nu ngarang Tim Piglet Conrad (Piglet's Peculiar Planes), Sora ku ZiggyFsims, Diédit na Rangkep ku Rikoooo
Nami file pilatus_pc-6c_h2_porter.zip
#3D Virtual kabina
#Native FSX jeung / atawa P3D
Vérsi #Installer 10.5
Dijieun 11-06-2019
Robah 11-06-2019
Undeuran: 198
Ukuran: 70.6 MB
ngidinan freeware luar
Karya anu saé Milton Shupe sareng kolaborator na dina ngawujudkeun Lockheed PV-2 Harpoon Fire Tanker ieu, pakét ieu kaasup kana hiji modél sareng dua liveries, sora anu dipersonalisasi, gauges pribadi, kabin samodelkeunnana 3D sareng Panel 2D lengkep. Ieu mungkin pikeun ngadamel dro ... Maca deui
sarua pisan Pikeun FSX & uap Edition & P3Dv1 P3Dv2 P3Dv3 P3Dv4
nu ngarang Ku Milton Shupe, Tom Falley, Scott Thomas, Hans Naegele, Nigel Richards, Matt Wynn. Gambar pilot ku Jan Visser.
Nami file lockheed_pv-2_harpoon_fire_tanker_package.zip
#3D Virtual kabina
#Native FSX jeung / atawa P3D
Vérsi #Installer 10.5
Dijieun 23-05-2019
Robah 23-05-2019
Undeuran: 1 372
Ukuran: 295 MB
ngidinan freeware luar
Hiji paket kumplit keur FSX / SP2 (dites ku Rikoooo tur cocog sareng Prepar3D v4.5) kalawan panel VC pinuh, sarta booming kompartemen. Dioptimalkeun pikeun multiplayer kalawan animasi booming urang, sarta pintonan kaméra pikeun manya refueling. Ngandung booming baku refueling, booming kalawan kantétan drogue, sarta syst MPRS ... Maca deui
sarua pisan Pikeun FSX-SP2 atawa Priangan & FSX uap & P3Dv1 P3Dv2 P3Dv3 P3Dv4
nu ngarang Gary D. Shetter III
Nami file boeing_kc-135_stratotanker_package.zip
#3D Virtual kabina
#Native FSX jeung / atawa P3D
Vérsi #Installer 10.5
Vérsi 1.0
Dijieun 23-05-2019
Robah 23-05-2019
Undeuran: 588
Ukuran: 63.4 MB
ngidinan freeware luar
pakét ieu ngawengku modél unik (panumpang) jeung hiji livery per konsép gambar, panel na custom gauges, sora custom na livery a. Loba berkat Milton Shupe na collaborators Na. Dokuméntasi jeung Panel pakait jeung Howard 500 Maca deui
sarua pisan Pikeun FSX & uap Edition & P3Dv1 P3Dv2 P3Dv3 P3Dv4
nu ngarang ku Milton Shupe, témbal Thomas, William Ellis, sarta Sora ku Nigel Richards
Nami file howard_350_concept_fsx_native.zip
#3D Virtual kabina
#Native FSX jeung / atawa P3D
Vérsi #Installer 10.5
Dijieun 23-05-2019
Robah 23-05-2019
Undeuran: 845
Ukuran: 106 MB
ngidinan freeware luar
Masih jeung salawasna karya endah manan ku Milton Shupe na collaborators Na. pakét ieu ngawengku modél 5 (panumpang na kargo), Panel na custom gauges, sora custom, modél hiber pribadi tur liveries 16. Lengkep documentation.The Howard 500 mangrupakeun jet bisnis dihasilkeun dina 1960s di PBB ... Maca deui
sarua pisan Pikeun FSX & uap Edition & P3Dv1 P3Dv2 P3Dv3 P3Dv4
nu ngarang ku Milton Shupe, témbal Thomas, João Paz, Damian Radice, Nigel Richards, William Ellis, sarta Willy McCoy
Nami file howard_500_fsx_native.zip
#3D Virtual kabina
#Native FSX jeung / atawa P3D
Vérsi #Installer 10.5
Vérsi 1.1
Dijieun 15-05-2019
Robah 15-05-2019
Undeuran: 3 696
Ukuran: 105 MB
ngidinan freeware luar
pakét mandiri Ieu nambihan prosedur ngamimitian anyar, manajemén otomatis-campuran, Daptar pariksa interaktif, VC chatter jeung panel 'Monitor' ka VC ulang textured. The mods nu sakitu legana dumasar kana (tim digital Dakota jalan) C-47 pakét Jan Visser urang. Hatur nuhun ka pangarang pikeun job.Historical hébat teu ... Maca deui
sarua pisan Pikeun FSX-SP2 atawa Priangan & FSX uap & P3Dv1 P3Dv2 P3Dv3 P3Dv4
nu ngarang The mods nu sakitu legana dumasar kana (tim digital Dakota jalan) C-47 pakét Jan Visser urang. Model dirévisi ku Manfred Jahn, textures ku Gordon (gman) Madiun jeung Nick Cooper, nguji ku Alan G. Ampolsk jeung Ralf Scholten. panalungtikan sajarah aslina ku John D
Nami file douglas_c-117d.zip
#3D Virtual kabina
#Native FSX jeung / atawa P3D
Vérsi #Installer 10.5
Vérsi 3
Dijieun 15-05-2019
Robah 15-05-2019
Undeuran: 1 038
Ukuran: 54 MB
ngidinan freeware luar
pakét ieu ngawengku opat model, gauges custom, panel custom, sora custom, model hiber custom sarta salapan liveries. Hatur nuhun kana Milton Shupe keur kieu hébat nambihkeun on.The Républik XP-72 nyaeta bajoang prototipe interceptor dimekarkeun jadi hiji enhancement ka P-47 Thunderbolt. The XP-72 dirancang pikeun ... Maca deui
sarua pisan Pikeun FSX & uap Edition & P3Dv1 P3Dv2 P3Dv3 P3Dv4
nu ngarang ku Milton Shupe, Tom Falley, Nigel Richards, témbal Thomas sarta Pilot Gambar ku Jan Visser
Nami file republic_xp-72_escort_fsx_native.zip
#3D Virtual kabina
#Native FSX jeung / atawa P3D
Vérsi #Installer 10.5
Dijieun 16-04-2019
Robah 16-04-2019
Undeuran: 4 189
Ukuran: 62.2 MB
ngidinan freeware luar
ATR 42 Series - pakét lengkep nu ngawengku model mibanda kabina maya, turboprop unik disada, gauges hanca, manual pamaké, model 4 -320 -320F (kargo) -500 -600 na repaints 37. urut Payware Ieu geus maju tur geus disumbangkeun sakumaha freeware ku VIRTUALCOL FS software, berkat aranjeunna f ... Maca deui
sarua pisan Pikeun FSX & uap Edition & P3Dv1 P3Dv2 P3Dv3 P3Dv4
Nami file virtualcol_atr_42_series.zip
#3D Virtual kabina
#Native FSX jeung / atawa P3D
Vérsi #Installer 10.5
Dijieun 16-04-2019
Robah 16-04-2019
Undeuran: 5 822
Ukuran: 70.2 MB
ngidinan freeware luar
Urang pleased nampilkeun maneh ieu pakét lengkep anyar tina ATR 72 Series, ieu nambahkeun-on mangrupakeun urut Payware nu geus maju tur disumbangkeun sakumaha freeware ku VIRTUALCOL FS software, hiji hatur nuhun badag mun parusahaan ieu mere urang idin pikeun unggah ieu ATR 72 on Rikoooo, urang ngajak anjeun ningali th ... Maca deui
sarua pisan Pikeun FSX & uap Edition & P3Dv1 P3Dv2 P3Dv3 P3Dv4
Nami file virtualcol_atr_72_series.zip
#3D Virtual kabina
#Native FSX jeung / atawa P3D
Vérsi #Installer 10.5
Dijieun 10-04-2019
Robah 11-04-2019
Undeuran: 2 678
Ukuran: 9.80 GB
ngidinan freeware luar
Di dieu nyaeta pikeun kahiji kalina hiji tetempoan freeware lengkep Guadelup! tetempoan Ieu geulis keur Prepar3D v4 ieu dipirig ku hiji otomatis-gen (leuweung jeung imah wewengkon) sarta bolong resolusi 1m, kitu ogé sababaraha objék 3D. Anjeun bisa ngamimitian hiber ti kutub Caraïbes Airport TFFR (baheulana Pointe-à-Liang ... Maca deui
sarua pisan Pikeun Prepar3D v4
nu ngarang Patrick Dubois
Nami file the_guadeloupe_free_for_p3dv4.zip
#Installer tetempoan v11
Dijieun 08-04-2019
Robah 08-04-2019
Undeuran: 1 208
Ukuran: 25.2 MB
ngidinan freeware luar
tambihan-on Ieu sahiji kualitas anu luar biasa, tanpa ragu salah sahiji freeware pangalusna pikeun simulator hiber. The modeling 3D luar sarta jero mangrupa kualitas luhur, anu gauges anu otentik jeung di 3D, anu textures aya dina harti luhur jeung sora pisan nyata. Ngawengku dalapan liveries jeung lima model ... Maca deui
sarua pisan Pikeun FSX & uap Edition & P3Dv1 P3Dv2 P3Dv3 P3Dv4
nu ngarang Model, kabina maya jeung sora ku pcmeneg, cét ku Manuele Villa, Vladimir Steffan na pcmeneg, dinamika penerbangan, info jeung nanganan catetan ku FSAviator
Nami file savoia_marchetti_s_73.zip
#3D Virtual kabina
#Native FSX jeung / atawa P3D
Vérsi #Installer 10.5
Vérsi 3
Dijieun 19-03-2019
Robah 19-03-2019
Undeuran: 2 672
Ukuran: 377 MB
ngidinan freeware luar
Pesen ti OFX: Salaku bagian tina partnership kami Rikoooo-OFX Interactive simulasi, urang kalawan bébas nawarkeun tetempoan ngeunaan bandara Bourges [LFLD / BOU] lokasina di jurusan Cher (Perancis). bandara dipikanyaho pikeun hosting tutuwuhan produksi rudal ti parusahaan MBDA (mis panggedena 2nd dunya ... Maca deui
sarua pisan Pikeun FSX & uap Edition & P3Dv1 P3Dv2 P3Dv3 P3Dv4
Nami file ofx_bourges_lfld.exe
#Installer tetempoan v11
Dijieun 10-03-2019
Robah 19-03-2019
Undeuran: 78 639
Ukuran: 365 MB
ngidinan freeware luar
Di handap ieu VistaLiners Boeing 727-200 / Erick Cantu mimitina pikeun FS2004 dirobah pikeun FSX & P3D. pakét super Ieu sadia kalawan 154 liveries sakabeh rupa ti loba nagara, banda nyata! pak mega Ieu cocog FSX / FSX-uap Edition / P3Dv1 v2 v3 v4. Koréksi éta ... Maca deui
sarua pisan Pikeun FSX & uap Edition & P3Dv1 P3Dv2 P3Dv3 P3Dv4
Nami file boeing_727-200_with_154_liveries.zip
#3D Virtual kabina
#Native FSX jeung / atawa P3D
Vérsi #Installer 10.5
Dijieun 28-02-2019
Robah 02-03-2019
Undeuran: 3 070
Ukuran: 75.3 MB
ngidinan freeware luar
Geulis Hawker-Siddeley HS.748 kalawan 6 model (2A, 2B, AEW, kargo, CargoLFD, paxLFD) jeung liveries 94. Ieu nambihkeun on dijieun pikeun FS2004 lajeng ieu dirobah ku Rikoooo kana format asli tina FSX na Prepar3d v4 kalawan idin jeung ngarojong Rick Piper panulis aslina. pak incl ieu ... Maca deui
sarua pisan Pikeun FSX & uap Edition & P3Dv1 P3Dv2 P3Dv3 P3Dv4
Nami file hawker-siddeley_hs_748.zip
#3D Virtual kabina
#Native FSX jeung / atawa P3D
Vérsi #Installer 10.5
Dijieun 27-02-2019
Robah 27-02-2019
Undeuran: 3 262
Ukuran: 13.8 MB
ngidinan freeware luar
Spitfire MK 1A pituin FSX tur cocog Prepar3D v4, modél geulis sareng livery unik, kaasup animasi, haseup, jeung épék mesin gun (pencét konci i), hurung custom, 3D kabina jeung panel 2D, documentation.The Supermarine Spitfire mangrupa salah sahiji paling dipake hunters single-korsi ku RAF jeung ... Maca deui
sarua pisan Pikeun FSX & uap Edition & P3Dv1 P3Dv2 P3Dv3 P3Dv4
nu ngarang AFScrub
Nami file spitfire_mk_1a.zip
#3D Virtual kabina
#Native FSX jeung / atawa P3D
Vérsi #Installer 10.5

Basa