Basa

Order Payil ku:
standar | nami | nu ngarang | tanggal | hits
Dijieun 13-01-2020
Robah 13-01-2020
Undeuran: 838
Ukuran: 47.9 MB
ngidinan freeware luar
Ieu mangrupikeun Cargomaster Douglas C-133B nu diciptakeun ku Tim Conrad sareng didamel deui ku Andiroto (versi 2.0) Anyar konvérsi modél asli pikeun FSX ku LLS sareng "Flight engineer mod". Panulis bungkusan ieu reworked panel overhead sareng panel 2D tina insinyur penerbangan sareng nambihan deui saklar ... Maca deui
sarua pisan Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
nu ngarang Model ku Tim Conrad. Koonversion asli ku LLS. Paket ku Andiroto
Nami file douglas_c-133b_cargomaster_reworked_2_0.zip
3D Virtual kabina
asli FSX jeung / atawa P3D
Vérsi installer 10.5
Vérsi 2.0
Dijieun 13-01-2020
Robah 19-01-2020
Undeuran: 899
Ukuran: 56.4 MB
ngidinan freeware luar
Éta kalayan kabagjaan kami ngabagéakeun énggal "Bréguet 941 S" anyar ieu ku modél Patrick Le Luyer. Tambihan ieu mangrupikeun hiji-hijina Bréguet 941 S anu ayeuna aya di Freeware, hatur nuhun anu ageung pikeun panulis na pikeun nyiptakeun ciptaanna sareng Rikoooo community.Included with kabin sareng kabina maya, panel 2D, personali ... Maca deui
sarua pisan Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
nu ngarang Patrick Le Luyer luar
Nami file breguet_941_s.zip
3D Virtual kabina
asli FSX jeung / atawa P3D
Vérsi installer 10.5
Dijieun 18-12-2019
Robah 18-12-2019
Undeuran: 3 680
Ukuran: 205 MB
ngidinan freeware luar
Eksplisit Rikoooo: Pemandangan 'payware' ditawarkeun gratis salaku bagian tina kolaborasi antara Rikoooo sareng OFX / Bandara Internasional Studios.Calvi International nyaéta platform utama pikeun sistem bandara Corsica. Khusus dipikanyaho ka awak pikeun pendekatan anu rongkah sareng bahaya pikeun landasan 36, nyaéta ... Maca deui
sarua pisan Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
nu ngarang OFX / Stud Studi luar
Nami file calvi_st-catherine_airport_lfkc.exe
Installer tetempoan v11
Vérsi 3.0
Dijieun 05-12-2019
Robah 05-12-2019
Undeuran: 3 848
Ukuran: 65.5 MB
ngidinan freeware luar
Rujukan ieu tina venerable DC-3 diwangun sacara standar FSX modél sareng ngalebetkeun variasi fuselage sareng épéktip ti James Eden sareng pakét modél "Awesum4Sum" ku Jon Murchison. Duanana modél internal sareng interior ningal manéka rupa perbaikan sareng perbaikan. Sistem modél dicobian ... Maca deui
sarua pisan Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Nami file douglas_dc-3_enhanced.zip
3D Virtual kabina
asli FSX jeung / atawa P3D
Vérsi installer 10.5
Dijieun 05-12-2019
Robah 05-12-2019
Undeuran: 4 588
Ukuran: 52.4 MB
ngidinan freeware luar
Tambahna rongkah! GAF Nomad 22B mangrupikeun turboprop kembar, jangjang luhur, pengangkatan jarak pondok sareng badarat (STOL). Pesawat 172 diwangun ku Pabrikan Pesawat Australia Australia (GAF) dina periode 1975-85. Modél ieu sayogi di 3 ati-ati, kalebet aranjeunna ti "ngalayang ... Maca deui
sarua pisan Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
nu ngarang Ivo Verlaeckt
Nami file gaf_nomad_22b.zip
3D Virtual kabina
asli FSX jeung / atawa P3D
Vérsi installer 10.5
Dijieun 05-12-2019
Robah 05-12-2019
Undeuran: 3 388
Ukuran: 135 MB
ngidinan freeware luar
Ieu mangrupikeun Fokker 27 Family with Fokker F-27 Mk200 / 500, Fairchild F-27A and Fairchild-Hiller FH-227. Kaasup sareng kabina maya 3D (teu aya Panel 2D), sora adat sareng genep paket ati.This ngandung artos asli pikeun FSX (Prepar3D cocog sareng v4.5) tina Fokker 27 Family Emod ... Maca deui
sarua pisan Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Nami file fokker_27_family.zip
3D Virtual kabina
asli FSX jeung / atawa P3D
Vérsi installer 10.5
Dijieun 03-12-2019
Robah 09-12-2019
Undeuran: 63 849
Ukuran: 92.8 MB
ngidinan freeware luar
McDonnell Douglas MD-11 Asli Prepar3D v4 na FSX. Pakét ieu ngandung kargo sareng vérsi panumpang tina MD-11 sareng 32. Rikoooo ngarobih Payware lami ieu anu janten Freeware sareng didamel kanggo FS2004 ku SMS Overland. Anjeun ayeuna tiasa pilot pesawat ieu Prepar3D v4.5 + kalayan vir ... Maca deui
sarua pisan Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
nu ngarang Model ku SMS Overland. Pribumi FSX konvérsi sareng paket ku Rikoooo. Sadaya repain readme sareng doc aya dina polder anu dimangfaatkeun na.
Nami file mcdonnell_douglas_md-11_multi-livery.zip
3D Virtual kabina
asli FSX jeung / atawa P3D
Vérsi installer 10.5
Dijieun 11-10-2019
Robah 11-10-2019
Undeuran: 5 170
Ukuran: 3.37 GB
ngidinan freeware luar
Edwards Udara AFB (KEDW) di Amérika Serikat mangrupikeun Pusat Uji Angkatan Udara Angkatan Udara sareng Pusat Panalungtikan Flightden NASA's Dryden Flight Research Center. Kusabab 1950s, ampir sadaya pesawat militer Amérika parantos diuji di Edwards sareng janten pamandangan seueur terobosan dina widang penerbangan. Salaku conto, dina O ... Maca deui
sarua pisan Diuji OK kalayan FSX-SP2 + Acc + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Nami file edwards_air_force_base_kedw_photoreal.zip
Installer tetempoan v11
Dijieun 05-10-2019
Robah 24-12-2019
Undeuran: 7 197
Ukuran: 171 MB
ngidinan freeware luar
Saé saé Let L-410 dilakukeun ku Pannon Wings Design Team teras dirobih kana format pituin na FSX ku Bluebear sareng Falcon409. Kaasup genep varian (L-410UVP, L-410UVPE, L-410UVPT, L-410FG, L-410NG sareng L-410UVP PARA) sareng 23 repaints. Ogé, cocog Prepar3D v4.The Hayu L-410 i Turbolet ... Maca deui
sarua pisan Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
nu ngarang Tim Desain Jangjang Pannon. FSX Konvérsi pribumi sareng gaganti gaganti ku paripét deui Bluebear VC, paningkatan bahan sareng tolok gantian ku. Ed Wells (Falcon409)
Nami file let_l-410_turbolet.zip
3D Virtual kabina
asli FSX jeung / atawa P3D
Vérsi installer 10.5
Vérsi 2.0
Dijieun 03-10-2019
Robah 05-10-2019
Undeuran: 15 669
Ukuran: 58.4 MB
ngidinan freeware luar
Di dieu pikeun kahiji kalina dina Freeware pikeun Prepar3D v4 (ogé cocog FSX) Airbus A350-1000 kalayan dalapan repotte, kabina maya sareng sora khusus. Hatur nuhun ka Camil Valiquette (CamSim) kumargi urang masihan idin pikeun ngarobah modélna ti A350-1000 ka P3D v4 / FSX dina pormat asli.Repaints: Virg ... Maca deui
sarua pisan Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Nami file airbus_a350-1000_xwb_camsim.zip
3D Virtual kabina
asli FSX jeung / atawa P3D
Vérsi installer 10.5
Dijieun 25-09-2019
Robah 29-09-2019
Undeuran: 8 037
Ukuran: 71.1 MB
ngidinan freeware luar
Rikoooo ekslusif! Di dieu pikeun kahiji kalinya dina "Freeware" asli Bombardier Dash 8 Q400 FSX kalayan kabina maya. DreamWings Q400 diciptakeun pikeun FS2004 parantos dirobih janten pituin FSX format sareng dihijikeun sareng kabina maya Q400 ti Premier Aircraft Design. Pakakas masihan kami lengkep ... Maca deui
sarua pisan Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
nu ngarang Kabina maya mangrupikeun ti Desain Pesawat Premier Q400 ningkat ku Rikoooo. Modél éksternal nyaéta tina ex DreamWings Q400 ningkat ku Rikoooo. Texures VC sareng badé modifikasi ku Andrzej Glowacki.
Nami file bombardier_dash_8_q400_multi-livery.zip
3D Virtual kabina
asli FSX jeung / atawa P3D
Vérsi installer 10.5
Dijieun 29-08-2019
Robah 26-09-2019
Undeuran: 9 558
Ukuran: 39.2 MB
ngidinan freeware luar
Ieu ekslusif dina Rikoooo na Sukhoi SuperJet 100 asli FSX jeung Prepar3D v4. Éta kalayan idin Edgar Guinart López (AEROPROYECTO) yén Rikoooo parantos ngarobih modél ieu anu tadina pikeun FS2004.Specificities: Pakét ieu kalebet kana kabina maya anu mangrupikeun ... Maca deui
sarua pisan Diuji OK kalayan FSX-SP2 + Acc + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Nami file sukhoi_superjet_ssj-100.zip
3D Virtual kabina
asli FSX jeung / atawa P3D
Vérsi installer 10.5
Vérsi 2
Dijieun 22-08-2019
Robah 22-08-2019
Undeuran: 70 294
Ukuran: 22.9 MB
ngidinan freeware luar
Di handap ieu mangrupikeun Antonov An-225 Mriya sareng shuttle rohangan Buran tina "Program Spasi Soviét" dina tonggong. Pesawat ieu ageung sareng anjeun bakal kasusah angkat, nganggo flaps sareng nurunkeun jumlah bahan bakar, upami henteu, anjeun bakal tetep di bumi. Kaasup sareng kabin 3D lengkep, fl realistis ... Maca deui
sarua pisan Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
nu ngarang Desain aslina ku Thomas Ruth. Panel 2D Anyar pikeun layar lebar, tolok xml sareng adaptasi VC ku Philippe Wallaert. Paket ku Rikoooo
Nami file antonov_an-225_space_shuttle.zip
3D Virtual kabina
asli FSX jeung / atawa P3D
Vérsi installer 10.5
Dijieun 21-08-2019
Robah 21-08-2019
Undeuran: 7 684
Ukuran: 285 MB
ngidinan freeware luar
Modél AgustaWestland AW139 "Milarian sareng Nyalametkeun" (SAR) versi 2.1 beta. Modél ieu mangrupikeun adaptasi pikeun FSX / P3D tina AW139 diciptakeun ku Icaro Group. Permata nyata! Kabina 3D sarua jeung helikopter nyata. Kabin pinuh dimodelkeun di 3D. Kaseueuran instrumen hiber damel kaasup ... Maca deui
sarua pisan Diuji OK kalayan FSX-SP2 + Acc + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
nu ngarang Asli ti Icaro Group. Adaptasi sareng modifikasi ku Carlos Palacio
Nami file agustawestland_aw139_sar.zip
3D Virtual kabina
asli FSX jeung / atawa P3D
Vérsi installer 10.5
Vérsi 2.1 Béta
Dijieun 21-08-2019
Robah 21-08-2019
Undeuran: 14 217
Ukuran: 62.5 MB
ngidinan freeware luar
Ieu pikeun kahiji kalina dina Freeware anu geulis Mil Mi-171 asli kanggo FSX / P3D kalayan kabina maya. Prepar3D cocog v4. VC di dieu mangrupikeun Mil Mi-8T anu diciptakeun ku Airfilips. Kalina Mi-8T sami sareng kabina Mil Mi-171. Rikoooo damel helikopter ieu cocog sareng P3 ... Maca deui
sarua pisan Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
nu ngarang Model ku OAO Rusia sareng Mi-8T VC ku Airfilips. Repaint Ku Mohammad Faali. FSX/P3D konvérsi asli ku Rikoooo
Nami file mil_mi-171_russian_air_force.zip
3D Virtual kabina
asli FSX jeung / atawa P3D
Vérsi installer 10.5

Basa