Basa
Order Payil ku:
standar | nami | nu ngarang | tanggal | hits
Halaman 1 tina 52 Hasil 1 - 15 tina 775
Asli Concorde asli pikeun FSX / P3D sareng sadaya ati bersejarah ti 1971 dugi ka 2003. waktosna pikeun relive pesawat supersonic anu caket dina simulator hiber anjeun. Ayeuna sayogi pikeun pertama kalina dina Freeware di Prepar3D v4 sareng v5 kalayan modél 3D asli. Ogé, kanggo FSX.Tuliskeun 15 pisan detil ... Maca deui

Daptar kasaluyuan:
  • Lockheed Martin Prepar3D nepi ka v5
  • Microsoft Flight Simulator X: Édisi Kukit
  • Microsoft Flight Simulator X (Sadaya vérsi)

pangarang:
  • Modél pesawat: Libardo Guzman Garcia. Pribumi FSX/P3D konvérsi ku Rikoooo. Pék aslina ku Philippe Marion. Reputasi ku Eduardo Rocha. Disada ku Adam Murphy
  • Add-on Vérsi2020
  • Peunteun
    (61 sora)
  • ukuran 314 MB
  • undeuran 57 399
  • dijieun 15-07-2020
  • Parobahan 26-07-2020
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL asli FSX jeung / atawa P3D
  • Auto-install Vérsi installer 10.5
  • download

Eurocopter EC120B Colibri pikeun FSX jeung P3D (nepi ka v5), ieu add-on mangrupikeun keajaiban, seueur hatur nuhun ka George Arana (Ema Rotorcraft Simulasi) pikeun ngarobih kana FSX / P3D format.This mangrupikeun produk anu saacanna dibayar ku Nemeth Designs teras dirilis salaku Freeware pikeun Microsoft Flight Simulator 9 (FS ... Maca deui

Daptar kasaluyuan:
  • Lockheed Martin Prepar3D nepi ka v5
  • Microsoft Flight Simulator X: Édisi Kukit
  • Microsoft Flight Simulator X Gancangan
  • Microsoft Flight Simulator X SP2

  • Peunteun
    (10 sora)
  • ukuran 56.3 MB
  • undeuran 2 902
  • dijieun 04-07-2020
  • Parobahan 04-07-2020
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL asli FSX jeung / atawa P3D
  • Auto-install Vérsi installer 10.5
  • download

Hatur nuhun ka George Arana (Eagle Rotorcraft Simulasi) pikeun ngarobah urut payware ieu add-on ka pribumi FSX jeung P3D v4 format.Please helikopter ieu kedah mimitian ti modeu Cold & Dark, fungsi CTRL + E henteu jalan, anjeun kedah maca sacara manual kalayan saksama kusabab henteu gampang ... Maca deui

Daptar kasaluyuan:
  • Lockheed Martin Prepar3D nepi tp v5
  • Microsoft Flight Simulator X: Édisi Kukit
  • Microsoft Flight Simulator X Gancangan
  • Microsoft Flight Simulator X SP2

  • Peunteun
    (7 sora)
  • ukuran 138 MB
  • undeuran 979
  • dijieun 03-07-2020
  • Parobahan 04-07-2020
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL asli FSX jeung / atawa P3D
  • Auto-install Vérsi installer 10.5
  • download

Ieu kualitas luhur sareng detil modél Embraer ERJ-135 anu dilaksanakeun ku tim Ex POSKY. Ieu add-on ayeuna pribumi FSX sareng oge saluyu Prepar3D v4 sareng v5. Hatur nuhun kana Speedbird77 pikeun konvérsi ieu. Kaasup sareng kabina maya anu megah, Panel 2D, FMC, GPWS, V-Speeds Ca ... Maca deui

Daptar kasaluyuan:
  • Lockheed Martin Prepar3D nepi ka v5
  • Microsoft Flight Simulator X: Édisi Kukit
  • Microsoft Flight Simulator X (Sadaya vérsi)

pangarang:
  • Model ku Project Open Sky (POSKY). Modél VC ku Jacob Kubique sareng Corey Ford. FSX pribumi konvérsi ku Speedbird77. Disada ku Christoffer Petersen
  • Peunteun
    (53 sora)
  • ukuran 68.6 MB
  • undeuran 46 511
  • dijieun 03-06-2020
  • Parobahan 03-06-2020
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL asli FSX jeung / atawa P3D
  • Auto-install Vérsi installer 10.5
  • download

Heboh Embraer ERJ 145 pituin FSX, sareng cocog Prepar3D v4 sareng v5. Hatur nuhun kana Speedbird77 pikeun konvérsi ieu. Kaasup sareng kabina maya anu megah, 2D Panel, FMC, GPWS, V-Speeds Callout, Ground Services sareng 16 repaints (American Eagle - United Express - KLM Excel - British Airways Conne ... Maca deui

Daptar kasaluyuan:
  • Lockheed Martin Prepar3D nepi ka v5
  • Microsoft Flight Simulator X: Édisi Kukit
  • Microsoft Flight Simulator X (Sadaya vérsi)

pangarang:
  • Model ku Project Open Sky (POSKY). Modél VC ku Jacob Kubique sareng Corey Ford. FSX pribumi konvérsi ku Speedbird77. Disada ku Christoffer Petersen
  • Peunteun
    (69 sora)
  • ukuran 96.2 MB
  • undeuran 119 045
  • dijieun 02-06-2020
  • Parobahan 02-06-2020
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL asli FSX jeung / atawa P3D
  • Auto-install Vérsi installer 10.5
  • download

Bungkusan ieu ngandung pituin FSX konvérsi sadaya model Piaggio P-166 asli kanggo FS-2002/2004. Sadaya vérsi kalebet: P-166A, P-166BL-2, P-166CL-2, P-166M, P-166S, P-166DL-3 sareng P-166DP-1.Dipasangkeun sareng 32 ati, kabina maya ( no panel 2D), sora pribadi, manual (... Maca deui

Daptar kasaluyuan:
  • Lockheed Martin Prepar3D nepi ka v5
  • Microsoft Flight Simulator X: Édisi Kukit
  • Microsoft Flight Simulator X (Sadaya vérsi)

pangarang:
  • Desain & Karya ku Mario Noriega
  • Add-on Vérsi2.0
  • Peunteun
    (11 sora)
  • ukuran 50.3 MB
  • undeuran 2 789
  • dijieun 28-04-2020
  • Parobahan 28-04-2020
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL asli FSX jeung / atawa P3D
  • Auto-install Vérsi installer 10.5
  • download

Pesawat megah diproduksi dina akhir Perang Dunya Kadua, pakét ieu kalebet dua ati, kabina maya lengkep sareng disada khusus. Hatur nuhun ka Milton Shupe sareng William Ellis pikeun nyiptakeun ieu add-on. Ogé, cocog sareng Prepar3D v4 sareng v5.Superb nanganan taneuh, buleud e ... Maca deui

Daptar kasaluyuan:
  • Lockheed Martin Prepar3D nepi ka v5
  • Microsoft Flight Simulator X: Édisi Kukit
  • Microsoft Flight Simulator X (Sadaya vérsi)

pangarang:
  • Ku Milton Shupe sareng William Ellis, kalayan sumbangan saméméhna ku Tom Falley, Scott Thomas, Ken Mitchell, sareng Sounds ku Nigel Richards. Tokoh pilot ku Jan Visser.
  • Add-on Vérsi1.0
  • Peunteun
    (15 sora)
  • ukuran 98 MB
  • undeuran 1 498
  • dijieun 28-04-2020
  • Parobahan 28-04-2020
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL asli FSX jeung / atawa P3D
  • Auto-install Vérsi installer 10.5
  • download

Vérsi 3D Air Tractor AT802 "Seuneu Boss" ieu mangrupikeun "Flight Sim Nation Development Group" damel pikeun ngaluarkeun komérsial. Vérsi ieu ayeuna parantos ditinggalkeun dina tahap pangembangan Béta na. The add-on ayeuna pakét Freeware.This ieu kalebet modeu amphibious AT802 ... Maca deui

Daptar kasaluyuan:
  • Lockheed Martin Prepar3D nepi ka v5
  • Microsoft Flight Simulator X: Édisi Kukit
  • Microsoft Flight Simulator X (Sadaya vérsi)

pangarang:
  • Flight Sim Nation Development Group. Apdet ku Virtual Over Italia. Repaint N801NC ku InDeepSchit. Repotasi tambahan ku Nicholas Mitchell.
  • Peunteun
    (4 sora)
  • ukuran 193 MB
  • undeuran 2 649
  • dijieun 13-04-2020
  • Parobahan 13-04-2020
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL asli FSX jeung / atawa P3D
  • Auto-install Vérsi installer 10.5
  • download

Ieu mangrupikeun pamandangan anu saé "VFR Balice Extension I" (versi 1.2) anu diciptakeun ku Lotar Tomczyk sareng Jakub Mista anu ngagambarkeun kota Kraków (EPKK) kuno sareng desa Balice (Polandia). Kalayan seueur objék 3D sareng monumen ogé ningkat tékstur wengi. Pek lengkep sareng realis ... Maca deui

Daptar kasaluyuan:
  • Lockheed Martin Prepar3D nepi ka v5
  • Microsoft Flight Simulator X: Édisi Kukit
  • Microsoft Flight Simulator X (Sadaya vérsi)

pangarang:
  • Lotar Tomczyk, Jakub Mista
  • Add-on Vérsi1.2
  • Peunteun
    (16 sora)
  • ukuran 96.5 MB
  • undeuran 2 866
  • dijieun 11-03-2020
  • Parobahan 11-03-2020
  • ngidinan freeware luar
  • Auto-install Installer tetempoan v11
  • download

Presentasi pidéoThe Boeing 737-MAX8 dipasang deui di Rikoooo! Naha anjeun siap ngapung pesawat anu saé ieu? Éta kalayan izin pangadegna Hiroshi Igami (TDS) yén kami nawiskeun pakét anu luhung ieu kaasup 41 repaints. Kaasup kana kabina maya standar tina FSX 737-800 (teu aya 3D 73 ... Maca deui

Daptar kasaluyuan:
  • Lockheed Martin Prepar3D nepi ka v5
  • Microsoft Flight Simulator X: Édisi Kukit
  • Microsoft Flight Simulator X (Sadaya vérsi)

  • Add-on Vérsi1.03
  • Peunteun
    (96 sora)
  • ukuran 207 MB
  • undeuran 37 354
  • dijieun 21-02-2020
  • Parobahan 02-03-2020
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL asli FSX jeung / atawa P3D
  • Auto-install Vérsi installer 10.5
  • download

Ieu gambar HD poto-realistis anyar pikeun Prepar3D v4.5 na FSX / SE anu ngahasilkeun bumi anu megah di Siria. Kami resep janten anu pangsaéna masihan pamandangan ieu pikeun simmer di sakumna dunya, sareng urang badé ngahatur nuhun ka panyipta na Maher Souriti (PRO Simulasi) pikeun amanah anu disimpen ... Maca deui

Daptar kasaluyuan:
  • Lockheed Martin Prepar3D nepi ka v5
  • Microsoft Flight Simulator X: Édisi Kukit
  • Microsoft Flight Simulator X (Sadaya vérsi)

  • Peunteun
    (4 sora)
  • ukuran 4.91 GB
  • undeuran 5 782
  • dijieun 01-02-2020
  • Parobahan 09-02-2020
  • ngidinan freeware luar
  • Auto-install Installer tetempoan v11
  • download

Éta sareng ijin nanaon Mitsushi Yutaka (ex POSKY) anu Rikoooo parantos dirobih ieu add-on pikeun FS2004 ka pribumi FSX / P3Dformat v4. Hatur nuhun kana parangkat lunak 3DS Max sareng MCX kami parantos nambihan tolok di kabina kalebet hiji FMC (Honeywell), perbaikan 2D Panel kalayan integratis pinuh ... Maca deui

Daptar kasaluyuan:
  • Lockheed Martin Prepar3D nepi ka v5
  • Microsoft Flight Simulator X: Édisi Kukit
  • Microsoft Flight Simulator X (Sadaya vérsi)

pangarang:
  • Model / VC ku Mitsushi Yutaka (ex POSKY). Pribumi FSX/P3D konvérsi sareng paket ku Rikoooo. Panel 2D ku Marco Spada
  • Peunteun
    (21 sora)
  • ukuran 83.7 MB
  • undeuran 75 630
  • dijieun 31-01-2020
  • Parobahan 31-01-2020
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL asli FSX jeung / atawa P3D
  • Auto-install Vérsi installer 10.5
  • download

Ieu mangrupikeun Cargomaster Douglas C-133B nu diciptakeun ku Tim Conrad sareng didamel deui ku Andiroto (versi 2.0) Anyar konvérsi modél asli pikeun FSX ku LLS sareng "Flight engineer mod". Panulis bungkusan ieu reworked panel overhead sareng panel 2D tina insinyur penerbangan sareng nambihan deui saklar ... Maca deui

Daptar kasaluyuan:
  • Lockheed Martin Prepar3D nepi ka v5
  • Microsoft Flight Simulator X: Édisi Kukit
  • Microsoft Flight Simulator X (Sadaya vérsi)

pangarang:
  • Model ku Tim Conrad. Koonversion asli ku LLS. Paket ku Andiroto
  • Add-on Vérsi2.0
  • Peunteun
    (4 sora)
  • ukuran 47.9 MB
  • undeuran 5 352
  • dijieun 13-01-2020
  • Parobahan 13-01-2020
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL asli FSX jeung / atawa P3D
  • Auto-install Vérsi installer 10.5
  • download

Éta kalayan kabagjaan nalika urang ngabagéakeun "Bréguet 941 S" énggal ieu modél ku Patrick Le Luyer. Ieu add-on mangrupikeun hiji-hijina Bréguet 941 S anu ayeuna aya dina Freeware, hatur nuhun ageung pikeun panulis na pikeun nyiptakeun ciptaanna sareng Rikoooo community.Included with kabin sareng kabina maya, panel 2D, personali ... Maca deui

Daptar kasaluyuan:
  • Lockheed Martin Prepar3D nepi ka v5
  • Microsoft Flight Simulator X: Édisi Kukit
  • Microsoft Flight Simulator X (Sadaya vérsi)

pangarang:
  • Peunteun
    (2 sora)
  • ukuran 56.4 MB
  • undeuran 6 401
  • dijieun 13-01-2020
  • Parobahan 19-01-2020
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL asli FSX jeung / atawa P3D
  • Auto-install Vérsi installer 10.5
  • download

Eksplisit Rikoooo: Pemandangan 'payware' ditawarkeun gratis salaku bagian tina kolaborasi antara Rikoooo sareng OFX / Bandara Internasional Studios.Calvi International nyaéta platform utama pikeun sistem bandara Corsica. Khusus dipikanyaho ka awak pikeun pendekatan anu rongkah sareng bahaya pikeun landasan 36, nyaéta ... Maca deui

Daptar kasaluyuan:
  • Lockheed Martin Prepar3D nepi ka v5
  • Microsoft Flight Simulator X: Édisi Kukit
  • Microsoft Flight Simulator X (Sadaya vérsi)

pangarang:
  • Add-on Vérsi3.0
  • Peunteun
    (16 sora)
  • ukuran 205 MB
  • undeuran 9 961
  • dijieun 18-12-2019
  • Parobahan 18-12-2019
  • ngidinan freeware luar
  • Auto-install Installer tetempoan v11
  • download