Basa

parobahan
Payil: 3
MODIFIKASI.png
Proyék, purwa
Payil: 3
PROJECT_PROTO.png









keur FSX klik varian kompatibel di dieuThe Zeppelin NT (New Technology Zeppelin) mangrupikeun jinis kapal udara anu diwangun dina taun 1990an ku perusahaan Jerman Zeppelin Luftschifftechnik GmbH, Friedrichshafen.This add-on diwangun kalayan FSDS3.5. Fitur mangrupikeun modél multi LOD sareng animasi pikeun FSX. Vi bisa dijalankeun ... Maca deui

Daptar kasaluyuan:
  • Microsoft Flight Simulator 2004

  • Peunteun
    (21 sora)
  • ukuran 27.3 MB
  • undeuran 32 812
  • dijieun 13-12-2009
  • Parobahan 30-08-2019
  • ngidinan freeware luar
  • download