Basa
divers_cat.png
Payil: 3
prototype.png
Payil: 3
Dijieun 13-12-2009
Robah 14-12-2009
Undeuran: 12 946
Ukuran: 27.3 MB
ngidinan freeware luar
Pikeun FSX varian cocog klik hereThe Zeppelin nt (New Technology Zeppelin) nyaéta hiji tipe airship diwangun dina 1990s ku pausahaan Jerman Zeppelin Luftschifftechnik GmbH, Friedrichshafen.This nambahkeun-on diwangun jeung FSDS3.5. Fitur anu multi LOD-model jeung animasi keur FSX. Pinuh operable vi ... Maca deui
sarua pisan pikeun FS2004
Nami file zeppelin_nt_v1.0_for_fs2004.zip

Basa