Basa
Order Payil ku:
standar | nami | nu ngarang | tanggal | hits
Dijieun 22-08-2019
Robah 22-08-2019
Undeuran: 60 991
Ukuran: 22.9 MB
ngidinan freeware luar
Di handap ieu mangrupikeun Antonov An-225 Mriya sareng shuttle rohangan Buran tina "Program Spasi Soviét" dina tonggong. Pesawat ieu ageung sareng anjeun bakal kasusah angkat, nganggo flaps sareng nurunkeun jumlah bahan bakar, upami henteu, anjeun bakal tetep di bumi. Kaasup sareng kabin 3D lengkep, fl realistis ... Maca deui
sarua pisan Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
nu ngarang Desain aslina ku Thomas Ruth. Panel 2D Anyar pikeun layar lebar, tolok xml sareng adaptasi VC ku Philippe Wallaert. Paket ku Rikoooo
Nami file antonov_an-225_space_shuttle.zip
3D Virtual kabina
asli FSX jeung / atawa P3D
Vérsi installer 10.5
Dijieun 22-06-2017
Robah 10-08-2019
Undeuran: 26 291
Ukuran: 179 MB
ngidinan freeware luar
The Antonov AN-225, pesawat anu pangpanjangna sareng pangpentingna di dunya didinya deui dina pak unik unik anu ngandung 10 berwarna HD kualitas luhur. Modél hiber sareng Aircraft.cfg diropéa janten langkung caket sareng nyata, 100% Prepar3D v4 cocog. Ngawengku kabina virtual sareng FSX / P3D gauges cocog, kaméra anyar ... Maca deui
sarua pisan Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
nu ngarang Thomas Ruth, repaints ku Dagobert.D, Sora ku Mike Hambly Riuji Ozawa, pakét jeung apdet ku Rikoooo
Nami file antonov_an-225_hd_livery_pack.zip
3D Virtual kabina
asli FSX jeung / atawa P3D
Vérsi installer 10.5
Dijieun 30-03-2017
Robah 13-08-2019
Undeuran: 17 884
Ukuran: 158 MB
ngidinan freeware luar
Di dieu nyaeta nambihkeun kana sejen nu ngagambarkeun hiji pesawat nu urut USSR tina hiji kualitas luar biasa nyaho yén éta téh freeware a. Ieu Antonov Hiji-24RV téh luhung, kaasup kalayan 4 repaints: IzhAvia, AFL, Aeroflot na Tjumavi. The kabina maya pinuh dimodelkeun make 3D, anjeun bakal kaget ku geu na ... Maca deui
sarua pisan Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Nami file antonov_an-24rv.zip
3D Virtual kabina
asli FSX jeung / atawa P3D
Vérsi installer 10.5
Dijieun 13-09-2016
Robah 13-09-2016
Undeuran: 9 435
Ukuran: 30.4 MB
ngidinan freeware luar
Geulis Antonov AN-12BK (Cub) dijieun ku Vladimir Zhyhulskiy jeung diapdet ku Philippe Wallaert. Kaasup jeung VC jeung kabin 3D, 2D panel di lega (16 / 9), sora adat, channel alfa dilereskeun textures, opat repaints (Angkat beurat, Air Alliance Ukraina, Angkatan Laut Rusia, Moskovia maskapai), beungeut ... Maca deui
sarua pisan Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
nu ngarang Vladimir Zhyhulskiy, VC Adaptasi, panels jeung gauges ku Philippe Wallaert
Nami file antonov_an-12bk_cub.zip
3D Virtual kabina
Port-Over teu cocog P3Dv4
Vérsi installer 10
Dijieun 28-01-2016
Robah 28-01-2016
Undeuran: 7 140
Ukuran: 30.2 MB
ngidinan freeware luar
Hiji addon nu teu pretend jadi kualitas grafis ekstrim, tapi sahenteuna pisan jarang di freeware, utamana yén éta téh lengkep (sora adat, panel 2D, kabina virtual). Kaasup jeung 4 repaints.Originally dimaksudkeun pikeun ngaganti Antonov An-26, studi ngeunaan perkembangan nu ... Maca deui
sarua pisan Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3D v1. * V2 v3 diuji
nu ngarang Model ku Dimitri Samborski, ditingkatkeun VC ku Michael Pook, repaints ku Stephen Browning
Nami file antonov_72-74_package.zip
3D Virtual kabina
Port-Over teu cocog P3Dv4
Vérsi installer 10
Dijieun 30-11-2012
Robah 28-04-2019
Undeuran: 27 410
Ukuran: 134 MB
ngidinan freeware luar
Nambihan kualitas anu penting ku VC in HD sareng seueur tékstur sareng model. Baca manual. Cocog jeung FSX SP2 atanapi Akselerasi na Prepar3D.Currently, proyékna diwangun ku versi 3 ti An-28 dina liveries 9, sakabéh aranjeunna ku mesin TWD10 / PZL10S sareng kolecer bladed 3: - Antonov An-28 dina Ae ... Maca deui
sarua pisan Diuji OK kalayan FSX-SP2 + Acc + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
nu ngarang Vadim Duplishev, Radek Koterbski
Nami file antonov_an-28.zip
3D Virtual kabina
asli FSX jeung / atawa P3D
Vérsi installer 10.5
Dijieun 15-05-2012
Robah 22-08-2019
Undeuran: 69 749
Ukuran: 27.1 MB
ngidinan freeware luar
Nu pesawat pangpanjangna jeung heaviest di dunya deui dina Rikoooo dina versi panumpang (samaran) kaasup jeung pausahaan: Air Perancis, American Airlines, British Airways, Lufthansa, cet bodas jeung produsén cét (Antonov) .The Antonov An-225 Mriya ( "The Dream" dina Ukrania) nyaéta transp a ... Maca deui
sarua pisan Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
nu ngarang Thomas Ruth, repaints ku ricardo_tv
Nami file antonov_an-225_pax.zip
3D Virtual kabina
asli FSX jeung / atawa P3D
Vérsi installer 10.5
Dijieun 31-10-2010
Robah 22-08-2019
Undeuran: 33 804
Ukuran: 38,5 MB
ngidinan freeware luar
Kacida tambihan tambihan pribumi pikeun FSX-SP2 (jeung Prepar3D v4 + kompatibel) tina kualitas luhur, rapih.Kencanakeun opat tékstur, sora khusus, kabina maya (VC) ditambah kabin, kamungkinan pikeun muka kargo pungkur (Ctrl + E), baca manual.The An-32 dasarna re a -engined An-26. Peluncuran peluncuran éta ... Maca deui
sarua pisan Diuji OK kalayan FSX-SP2 + Acc + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
nu ngarang Tim Piglet Conrad - Planét Peculiar Piglets. Diropéa ku Bob Chicilo
Nami file antonov_an-32.zip
3D Virtual kabina
asli FSX jeung / atawa P3D
Vérsi installer 10.5
Dijieun 28-08-2009
Robah 22-08-2019
Undeuran: 52 160
Ukuran: 28.3 MB
ngidinan freeware luar
asli FSX modél sareng kompatibel Prepar3D v4 +. Di handap ieu mangrupikeun pengiriman barang badag Rusia anu misuwur Antonov AN-124. Kaasup sareng panel 2D sareng kabina maya fungsi anu énggal kalayan sora mesin nyata! Asal Usul: The Antonov 124-100 Ruslan dinamakan (kode NATO: Condor) nyaéta pesawat panggedéna di dunya ... Maca deui
sarua pisan Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
nu ngarang Thomas Ruth, Douglas E. Trapp, reworked ku Andiroto
Nami file antonov_an-124.zip
3D Virtual kabina
asli FSX jeung / atawa P3D
Vérsi installer 10.5
Dijieun 23-08-2008
Robah 14-08-2018
Undeuran: 26 209
Ukuran: 29.9 MB
ngidinan freeware luar
keur FSX & P3D. Pesawat angkutan multiguna Ieu Rusia terus ngapung di seueur nagara sadunya. Modél ieu ditawarkeun sareng parantos lengkep (bungkusan): sora, VC, animasi (lawang, kompartemen kargo pungkur, serelek tank). Husus pikeun fans pesawat Antonov. Baca manual anu bakal anjeun lété ... Maca deui
sarua pisan Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 (henteu P3Dv4)
nu ngarang Vladimir Zhyhulskiy. VC Adaptasi, panels jeung gauges ku Philippe Wallaert
Nami file antonov_an-26.zip
3D Virtual kabina
Port-Over teu cocog P3Dv4
Vérsi installer 10.5

Basa