Basa
Order Payil ku:
standar | nami | nu ngarang | tanggal | hits


Di handap ieu lengkep bandara internasional Regina (CYQR) ibu kota ti Province of Saskatchewa di Kanada. tetempoan Ieu ngan pikeun FS2004 / FS9. tetempoan ngawengku wangunan-resolusi luhur 3D, textures poto-nyata, peuting jeung textures musiman, lampu, patalimarga regional (tempo Traffic doc) ... Maca deui

Daptar kasaluyuan:
  • Microsoft Flight Simulator 2004

pangarang:
  • Nagreg Putz
  • Peunteun
    (0 sora)
  • ukuran 153 MB
  • undeuran 11 619
  • dijieun 03-12-2016
  • Parobahan 05-12-2016
  • ngidinan freeware luar
  • Auto-install Vérsi installer 10
  • download

tetempoan poto-realistis éndah ieu nyertakeun sakabeh of Sardinia, teu kaasup kapuloan leutik. Najan ukuran badag tetempoan, nu laju pigura pisan friendly di FS2004, nu hartina simulator teu bakal slowing down.Includes bolong pinuh ku Sardinia, nu autogen keur kota li ... Maca deui

Daptar kasaluyuan:
  • Microsoft Flight Simulator 2004

pangarang:
  • Gianfranco Rosa
  • Peunteun
    (0 sora)
  • ukuran 524 MB
  • undeuran 30 102
  • dijieun 28-11-2013
  • Parobahan 30-05-2015
  • ngidinan freeware luar
  • Auto-install Vérsi installer 2
  • download

Nu Airport International Aleppo mangrupakeun bandara aya di Aleppo, Suriah. Cai mibanda kapasitas 1.5 juta panumpang per taun. Ieu platform kadua cocog jeung Siria Arab Airlines sanggeus éta ti Damsik International Airport.Aleppo boga airfield pikeun satengah kahiji ce ka ... Maca deui

Daptar kasaluyuan:
  • Microsoft Flight Simulator 2004

  • Peunteun
    (0 sora)
  • ukuran 150 MB
  • undeuran 23 127
  • dijieun 28-11-2013
  • Parobahan 30-05-2015
  • ngidinan freeware luar
  • Auto-install Vérsi installer 2
  • download