Basa
Order Payil ku:
standar | nami | nu ngarang | tanggal | hits
Dijieun 03-12-2016
Robah 05-12-2016
Undeuran: 3 238
Ukuran: 153 MB
ngidinan freeware luar
Di handap ieu lengkep bandara internasional Regina (CYQR) ibu kota ti Province of Saskatchewa di Kanada. tetempoan Ieu ngan pikeun FS2004 / FS9. tetempoan ngawengku wangunan-resolusi luhur 3D, textures poto-nyata, peuting jeung textures musiman, lampu, patalimarga regional (tempo Traffic doc) ... Maca deui
sarua pisan pikeun FS2004
nu ngarang Nagreg Putz
Nami file regina_intl_airport_cyqr.zip
Vérsi #Installer 10
Dijieun 28-11-2013
Robah 30-05-2015
Undeuran: 22
Ukuran: 524 MB
ngidinan freeware luar
tetempoan poto-realistis éndah ieu nyertakeun sakabeh of Sardinia, teu kaasup kapuloan leutik. Najan ukuran badag tetempoan, nu laju pigura pisan friendly di FS2004, nu hartina simulator teu bakal slowing down.Includes bolong pinuh ku Sardinia, nu autogen keur kota li ... Maca deui
sarua pisan pikeun FS2004
nu ngarang Gianfranco Rosa
Nami file sardinia_photorealistic_pack_fs2004.zip
Vérsi #Installer 2
Dijieun 28-11-2013
Robah 30-05-2015
Undeuran: 11 786
Ukuran: 150 MB
ngidinan freeware luar
Nu Airport International Aleppo mangrupakeun bandara aya di Aleppo, Suriah. Cai mibanda kapasitas 1.5 juta panumpang per taun. Ieu platform kadua cocog jeung Siria Arab Airlines sanggeus éta ti Damsik International Airport.Aleppo boga airfield pikeun satengah kahiji ce ka ... Maca deui
sarua pisan pikeun FS2004
Nami file project_real_aleppo_airport_fs2004.zip
Vérsi #Installer 2

Basa