Basa
avions-cat.png
Payil: 215
helico_cat.png
Payil: 28
scenes_cat.png
Payil: 10
divers_cat.png
Payil: 7
Dijieun 08-10-2004
Robah 25-07-2013
Undeuran: 24 030
Ukuran: 26.8 MB
ngidinan
patch ieu corrects jumlah hal, saperti degradasi lengkep tina autogen, atawa ngadat komputer lamun robah sistimatis pikeun musim, ngaliwatan resi tina patén-patén salah. More masalah séjén grafik jeung midangkeun nu reworked keur hiber pelesir gede. Maca deui
sarua pisan pikeun FS2004
nu ngarang Microsoft
Nami file fr

Basa