Basa

avions-cat.png
helico_cat.png
scenes_cat.png
divers_cat.png
Payil: 215
Payil: 28
Payil: 10
Payil: 7
Dijieun 08-10-2004
Robah 08-10-2004
Undeuran: 48 658
Ukuran: 26.7 MB
patch ieu corrects jumlah hal, saperti degradasi lengkep tina autogen, atawa ngadat komputer lamun robah sistimatis pikeun musim, ngaliwatan resi tina patén-patén salah. More masalah séjén grafik jeung midangkeun nu reworked keur hiber pelesir gede. Maca deui
sarua pisan Cocog sareng FS2004
nu ngarang Microsoft
Nami file fs91upd.exe

Basa