Basa

kapal udara
Payil: 214
AIRCRAFT.png
helikopter
Payil: 28
HELISOPTERS.png
pamandangan
Payil: 10
SAINSEN.png
rupa-rupa
Payil: 7
VARIOUS.png





patch ieu corrects jumlah hal, saperti degradasi lengkep tina autogen, atawa ngadat komputer lamun robah sistimatis pikeun musim, ngaliwatan resi tina patén-patén salah. More masalah séjén grafik jeung midangkeun nu reworked keur hiber pelesir gede. Maca deui

Daptar kasaluyuan:
  • Microsoft Flight Simulator 2004

pangarang:
  • Microsoft
  • Peunteun
    (24 sora)
  • ukuran 26.7 MB
  • undeuran 58 759
  • dijieun 08-10-2004
  • Parobahan 08-10-2004
  • download