Basa
Order Payil ku:
standar | nami | nu ngarang | tanggal | hits
Dijieun 11-06-2019
Robah 30-08-2019
Undeuran: 4 946
Ukuran: 70.6 MB
ngidinan freeware luar
Karya anu saé Milton Shupe sareng kolaborator na dina ngawujudkeun Lockheed PV-2 Harpoon Fire Tanker ieu, pakét ieu kaasup kana hiji modél sareng dua liveries, sora anu dipersonalisasi, gauges pribadi, kabin samodelkeunnana 3D sareng Panel 2D lengkep. Ieu mungkin pikeun ngadamel dro ... Maca deui
sarua pisan Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
nu ngarang Ku Milton Shupe, Tom Falley, Scott Thomas, Hans Naegele, Nigel Richards, Matt Wynn. Gambar pilot ku Jan Visser.
Nami file Ukur banca téh ...
3D Virtual kabina
asli FSX jeung / atawa P3D
Vérsi installer 10.5
Dijieun 23-05-2019
Robah 23-05-2019
Undeuran: 1 372
Ukuran: 63.4 MB
ngidinan freeware luar
pakét ieu ngawengku modél unik (panumpang) jeung hiji livery per konsép gambar, panel na custom gauges, sora custom na livery a. Loba berkat Milton Shupe na collaborators Na. Dokuméntasi jeung Panel pakait jeung Howard 500 Maca deui
sarua pisan Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
nu ngarang ku Milton Shupe, témbal Thomas, William Ellis, sarta Sora ku Nigel Richards
Nami file howard_350_concept_fsx_native.zip
3D Virtual kabina
asli FSX jeung / atawa P3D
Vérsi installer 10.5
Dijieun 23-05-2019
Robah 23-05-2019
Undeuran: 2 950
Ukuran: 106 MB
ngidinan freeware luar
Masih jeung salawasna karya endah manan ku Milton Shupe na collaborators Na. pakét ieu ngawengku modél 5 (panumpang na kargo), Panel na custom gauges, sora custom, modél hiber pribadi tur liveries 16. Lengkep documentation.The Howard 500 mangrupakeun jet bisnis dihasilkeun dina 1960s di PBB ... Maca deui
sarua pisan Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
nu ngarang ku Milton Shupe, témbal Thomas, João Paz, Damian Radice, Nigel Richards, William Ellis, sarta Willy McCoy
Nami file howard_500_fsx_native.zip
3D Virtual kabina
asli FSX jeung / atawa P3D
Vérsi installer 10.5
Vérsi 1.1
Dijieun 15-05-2019
Robah 15-05-2019
Undeuran: 7 382
Ukuran: 105 MB
ngidinan freeware luar
pakét mandiri Ieu nambihan prosedur ngamimitian anyar, manajemén otomatis-campuran, Daptar pariksa interaktif, VC chatter jeung panel 'Monitor' ka VC ulang textured. The mods nu sakitu legana dumasar kana (tim digital Dakota jalan) C-47 pakét Jan Visser urang. Hatur nuhun ka pangarang pikeun job.Historical hébat teu ... Maca deui
sarua pisan Diuji OK kalayan FSX-SP2 + Acc + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
nu ngarang The mods nu sakitu legana dumasar kana (tim digital Dakota jalan) C-47 pakét Jan Visser urang. Model dirévisi ku Manfred Jahn, textures ku Gordon (gman) Madiun jeung Nick Cooper, nguji ku Alan G. Ampolsk jeung Ralf Scholten. panalungtikan sajarah aslina ku John D
Nami file douglas_c-117d.zip
3D Virtual kabina
asli FSX jeung / atawa P3D
Vérsi installer 10.5
Vérsi 3
Dijieun 15-05-2019
Robah 30-08-2019
Undeuran: 1 597
Ukuran: 54 MB
ngidinan freeware luar
pakét ieu ngawengku opat model, gauges custom, panel custom, sora custom, model hiber custom sarta salapan liveries. Hatur nuhun kana Milton Shupe keur kieu hébat nambihkeun on.The Républik XP-72 nyaeta bajoang prototipe interceptor dimekarkeun jadi hiji enhancement ka P-47 Thunderbolt. The XP-72 dirancang pikeun ... Maca deui
sarua pisan Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
nu ngarang ku Milton Shupe, Tom Falley, Nigel Richards, témbal Thomas sarta Pilot Gambar ku Jan Visser
Nami file republic_xp-72_escort_fsx_native.zip
3D Virtual kabina
asli FSX jeung / atawa P3D
Vérsi installer 10.5
Dijieun 08-04-2019
Robah 08-04-2019
Undeuran: 1 806
Ukuran: 25.2 MB
ngidinan freeware luar
tambihan-on Ieu sahiji kualitas anu luar biasa, tanpa ragu salah sahiji freeware pangalusna pikeun simulator hiber. The modeling 3D luar sarta jero mangrupa kualitas luhur, anu gauges anu otentik jeung di 3D, anu textures aya dina harti luhur jeung sora pisan nyata. Ngawengku dalapan liveries jeung lima model ... Maca deui
sarua pisan Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
nu ngarang Model, kabina maya jeung sora ku pcmeneg, cét ku Manuele Villa, Vladimir Steffan na pcmeneg, dinamika penerbangan, info jeung nanganan catetan ku FSAviator
Nami file savoia_marchetti_s_73.zip
3D Virtual kabina
asli FSX jeung / atawa P3D
Vérsi installer 10.5
Vérsi 3
Dijieun 28-02-2019
Robah 02-03-2019
Undeuran: 3 991
Ukuran: 75.3 MB
ngidinan freeware luar
HSXXX HUM.748 Hawker-Siddeley sareng model 6 (2A, 2B, AEW, Cargo, CargoLFD, paxLFD) sareng 94 liveries. Tambihan-on ieu dijieun pikeun FS2004 lajeng dirobah ku Rikoooo kana pituin format FSX jeung Prepar3d v4 kalayan idin sareng pangrojong Rick Piper panulis aslina. Ieu paket ... Maca deui
sarua pisan Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Nami file hawker-siddeley_hs_748.zip
3D Virtual kabina
asli FSX jeung / atawa P3D
Vérsi installer 10.5
Dijieun 27-02-2019
Robah 27-02-2019
Undeuran: 4 668
Ukuran: 13.8 MB
ngidinan freeware luar
Spitfire Mk 1A pituin FSX sareng cocog Prepar3D v4, modél geulis sareng livery anu unik, ngalingkup animasi, haseup, sareng épék mesin gun (pencét abdi konci), sora adat, kabina 3D sareng panel 2D, dokuméntasi. RAF jeung ... Maca deui
sarua pisan Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
nu ngarang AFScrub
Nami file spitfire_mk_1a.zip
3D Virtual kabina
asli FSX jeung / atawa P3D
Vérsi installer 10.5
Dijieun 18-02-2019
Robah 18-02-2019
Undeuran: 1 288
Ukuran: 69.2 MB
ngidinan freeware luar
pakét ieu ngawengku tujuh model pesawat (roda, floats, ampibi, skis) kalawan 13 textures, hiji modél hiber alus teuing, otentik jeung impressive sora radial custom, panels custom, gampang-to-baca, cockpits maya clickable, sarta superbly dirancang exterior na interior pesawat textures.This ve ... Maca deui
sarua pisan Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
nu ngarang Ku Milton Shupe, Nigel Richards, sarta Matt Wynn, kalayan kontribusi ku Bill Ortis na Oleboy kalayan pitulung ti anggota SOH.
Nami file avia_56_series.zip
3D Virtual kabina
asli FSX jeung / atawa P3D
Vérsi installer 10.5
Dijieun 06-11-2018
Robah 06-11-2018
Undeuran: 4 371
Ukuran: 28.9 MB
ngidinan freeware luar
Pesawat ofndah Perang Dunya Kadua dipikanyaho rajaj na di Tokyo. Tambihan-on ieu dijieun pikeun FS2004 ku Brian Withers sareng Roy Chaffin teras dirobah kana asli FSX ku Bluebear (anu kami badé langkung kedah), hasilna: mangrupikeun tambihan Prepar3D v4 na FSX antara séjén. Kaasup kalayan tujuh qua ... Maca deui
sarua pisan Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
nu ngarang Desain pesawat aslina ku Brian Withers sareng Roy Chaffin, Konversi ka FSX format asli ku Bluebear
Nami file north_american_b-25j_raf_mkii.zip
3D Virtual kabina
asli FSX jeung / atawa P3D
Vérsi installer 10.5
Dijieun 28-08-2018
Robah 28-08-2018
Undeuran: 2 898
Ukuran: 47.2 MB
ngidinan freeware luar
DC desain (Dean Crawford) nawarkeun kami didieu hiji nambihkeun kana kualitas irreproachable, karya nyata Goldsmith! Komunitas simmers pisan bersyukur. pesawat ieu geus dimodelkeun make unggal jéntré, anu kabina maya nyaéta luhur, sora na textures pisan realistis. Mun anjeun resep Perang Dunya II pla ... Maca deui
sarua pisan Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
panulis Website website luarDean Crawford - desain DC
Nami file northrop_p-61c_black_widow.zip
3D Virtual kabina
asli FSX jeung / atawa P3D
Vérsi installer 10.5
Dijieun 02-04-2018
Robah 02-04-2018
Undeuran: 1 805
Ukuran: 121 MB
ngidinan freeware luar
The Douglas A-20 bencana / DB-7 mangrupakeun pesawat Amérika WWII serbaguna di duanana pesawat serangan, ngebom lampu na wengi bajoang. Sakumaha biasa Milton Shupe nawarkeun kami a marvel duanana grafis jeung technically.This pak keur FS2004 ngawengku modél 4 sarta varian 20, sora otentik ngeunaan Nigel Richards, custom ... Maca deui
sarua pisan Diuji OK sareng FS2004
nu ngarang Milton Shupe
Nami file douglas_a-20_havoc_fs2004.zip
3D Virtual kabina
Vérsi installer 10
Vérsi 1.0
Dijieun 01-03-2018
Robah 30-08-2019
Undeuran: 1 740
Ukuran: 33.9 MB
ngidinan freeware luar
Ieu mangrupa FSX "pituin" konvérsi modél ti modél FS2004 aslina, modél anu cocog sareng Prepar3D v4. Pak lengkep ieu Dini IA35 dilebetkeun kana lima liveries, kabina virtual sareng panel 2d, gauges custom. Interior pinuh samodel di 3D. Baca dokuméntasi pikeun leuwih lengkep ... Maca deui
sarua pisan Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
nu ngarang Victor M. Astiz, Gary Jones, Damian Radice, FSX konvérsi asli ku LLS
Nami file dinfia_i_a_35-ii_huanquero.zip
3D Virtual kabina
asli FSX jeung / atawa P3D
Vérsi installer 10.5
Dijieun 01-03-2018
Robah 14-08-2018
Undeuran: 1 795
Ukuran: 37.6 MB
ngidinan freeware luar
A Avia 156 éndah anu cocog sareng Prepar3D v4 na FSX, Dimodelkeun ku Milton Shupe. Ngawengku hiji livery, panel 2d dina dua vérsi (AVB English Gauges sareng AVB Metric Gauges), kabina virtual, gauges sareng sora adat, modél hiber anu deukeut pisan ka real.The Avia 156 éta X-NUMXs Czechoslovakian ... Maca deui
sarua pisan Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
nu ngarang Milton Shupe sarta timnya
Nami file avia_156_project.zip
3D Virtual kabina
asli FSX jeung / atawa P3D
Vérsi installer 10.5
Dijieun 09-02-2018
Robah 29-08-2018
Undeuran: 6 247
Ukuran: 99.2 MB
ngidinan freeware luar
Modeling saé pisan pikeun pesawat pos-perang ieu ogé kompatibel Prepar3d v4, kabina virtual virtual 3D (euweuh panel 2D). Ngawengku opat tekstur sareng sada adat. Boeing B-50 Superfortress nyaéta pengembangan bomber American B-29. Ieu diiliskeun dina 1949 sarta diwangun 370 copy.Qaca ... Maca deui
sarua pisan Diuji OK kalayan FSX-SP2 + Acc + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
nu ngarang Manfred Jahn
Nami file boeing_b-50_superfortress_v_1.zip
3D Virtual kabina
asli FSX jeung / atawa P3D
Vérsi installer 10.5

Basa