Basa
Order Payil ku:
standar | nami | nu ngarang | tanggal | hits
Halaman 1 tina 4 Hasil 1 - 15 tina 55
Pesawat megah diproduksi dina akhir Perang Dunya Kadua, pakét ieu kalebet dua ati, kabina maya lengkep sareng disada khusus. Hatur nuhun ka Milton Shupe sareng William Ellis pikeun nyiptakeun ieu add-on. Ogé, cocog sareng Prepar3D v4 sareng v5.Superb nanganan taneuh, buleud e ... Maca deui

Daptar kasaluyuan:
  • Lockheed Martin Prepar3D nepi ka v5
  • Microsoft Flight Simulator X: Édisi Kukit
  • Microsoft Flight Simulator X (Sadaya vérsi)

pangarang:
  • Ku Milton Shupe sareng William Ellis, kalayan sumbangan saméméhna ku Tom Falley, Scott Thomas, Ken Mitchell, sareng Sounds ku Nigel Richards. Tokoh pilot ku Jan Visser.
  • Add-on Vérsi1.0
  • Peunteun
    (15 sora)
  • ukuran 98 MB
  • undeuran 1 565
  • dijieun 28-04-2020
  • Parobahan 28-04-2020
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL asli FSX jeung / atawa P3D
  • Auto-install Vérsi installer 10.5
  • download

Rujukan ieu tina venerable DC-3 diwangun sacara standar FSX modél sareng ngalebetkeun variasi fuselage sareng épéktip ti James Eden sareng pakét modél "Awesum4Sum" ku Jon Murchison. Duanana modél internal sareng interior ningal manéka rupa perbaikan sareng perbaikan. Sistem modél dicobian ... Maca deui

Daptar kasaluyuan:
  • Lockheed Martin Prepar3D nepi ka v5
  • Microsoft Flight Simulator X: Édisi Kukit
  • Microsoft Flight Simulator X (Sadaya vérsi)

  • Peunteun
    (5 sora)
  • ukuran 65.5 MB
  • undeuran 8 987
  • dijieun 05-12-2019
  • Parobahan 05-12-2019
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL asli FSX jeung / atawa P3D
  • Auto-install Vérsi installer 10.5
  • download

Ieu mangrupikeun Fokker 27 Family with Fokker F-27 Mk200 / 500, Fairchild F-27A and Fairchild-Hiller FH-227. Kaasup sareng kabina maya 3D (teu aya Panel 2D), sora adat sareng genep paket ati.This ngandung artos asli pikeun FSX (Prepar3D cocog sareng v4.5) tina Fokker 27 Family Emod ... Maca deui

Daptar kasaluyuan:
  • Lockheed Martin Prepar3D nepi ka v5
  • Microsoft Flight Simulator X: Édisi Kukit
  • Microsoft Flight Simulator X (Sadaya vérsi)

  • Peunteun
    (1 sora)
  • ukuran 135 MB
  • undeuran 8 442
  • dijieun 05-12-2019
  • Parobahan 05-12-2019
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL asli FSX jeung / atawa P3D
  • Auto-install Vérsi installer 10.5
  • download

Karya anu saé Milton Shupe sareng kolaborator na dina ngawujudkeun Lockheed PV-2 Harpoon Fire Tanker ieu, pakét ieu kaasup kana hiji modél sareng dua liveries, sora anu dipersonalisasi, gauges pribadi, kabin samodelkeunnana 3D sareng Panel 2D lengkep. Ieu mungkin pikeun ngadamel dro ... Maca deui

Daptar kasaluyuan:
  • Lockheed Martin Prepar3D nepi ka v5
  • Microsoft Flight Simulator X: Édisi Kukit
  • Microsoft Flight Simulator X (Sadaya vérsi)

pangarang:
  • Ku Milton Shupe, Tom Falley, Scott Thomas, Hans Naegele, Nigel Richards, Matt Wynn. Gambar pilot ku Jan Visser.
  • Peunteun
    (1 sora)
  • ukuran 70.6 MB
  • undeuran 7 104
  • dijieun 11-06-2019
  • Parobahan 30-08-2019
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL asli FSX jeung / atawa P3D
  • Auto-install Vérsi installer 10.5
  • download

pakét ieu ngawengku modél unik (panumpang) jeung hiji livery per konsép gambar, panel na custom gauges, sora custom na livery a. Loba berkat Milton Shupe na collaborators Na. Dokuméntasi jeung Panel pakait jeung Howard 500 Maca deui

Daptar kasaluyuan:
  • Lockheed Martin Prepar3D nepi ka v5
  • Microsoft Flight Simulator X: Édisi Kukit
  • Microsoft Flight Simulator X (Sadaya vérsi)

pangarang:
  • ku Milton Shupe, témbal Thomas, William Ellis, sarta Sora ku Nigel Richards
  • Peunteun
    (0 sora)
  • ukuran 63.4 MB
  • undeuran 2 947
  • dijieun 23-05-2019
  • Parobahan 23-05-2019
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL asli FSX jeung / atawa P3D
  • Auto-install Vérsi installer 10.5
  • download

Masih jeung salawasna karya endah manan ku Milton Shupe na collaborators Na. pakét ieu ngawengku modél 5 (panumpang na kargo), Panel na custom gauges, sora custom, modél hiber pribadi tur liveries 16. Lengkep documentation.The Howard 500 mangrupakeun jet bisnis dihasilkeun dina 1960s di PBB ... Maca deui

Daptar kasaluyuan:
  • Lockheed Martin Prepar3D nepi ka v5
  • Microsoft Flight Simulator X: Édisi Kukit
  • Microsoft Flight Simulator X (Sadaya vérsi)

pangarang:
  • ku Milton Shupe, témbal Thomas, João Paz, Damian Radice, Nigel Richards, William Ellis, sarta Willy McCoy
  • Add-on Vérsi1.1
  • Peunteun
    (0 sora)
  • ukuran 106 MB
  • undeuran 4 889
  • dijieun 23-05-2019
  • Parobahan 23-05-2019
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL asli FSX jeung / atawa P3D
  • Auto-install Vérsi installer 10.5
  • download

pakét mandiri Ieu nambihan prosedur ngamimitian anyar, manajemén otomatis-campuran, Daptar pariksa interaktif, VC chatter jeung panel 'Monitor' ka VC ulang textured. The mods nu sakitu legana dumasar kana (tim digital Dakota jalan) C-47 pakét Jan Visser urang. Hatur nuhun ka pangarang pikeun job.Historical hébat teu ... Maca deui

Daptar kasaluyuan:
  • Lockheed Martin Prepar3D nepi ka v5
  • Microsoft Flight Simulator X: Édisi Kukit
  • Microsoft Flight Simulator X Gancangan
  • Microsoft Flight Simulator X SP2

pangarang:
  • Mods nu parantos didasarkeun kana kalimah di Jan Visser (tim DIGITAL DAKOTA WORKS) C-47. Model dirévisi ku Manfred Jahn, tékstur ku Gordon (gman) Madison sareng Nick Cooper, nguji ku Alan G. Ampolsk sareng Ralf Scholten. Panalungtikan sajarah aslina ku John D.
  • Add-on Vérsi3
  • Peunteun
    (5 sora)
  • ukuran 105 MB
  • undeuran 10 078
  • dijieun 15-05-2019
  • Parobahan 15-05-2019
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL asli FSX jeung / atawa P3D
  • Auto-install Vérsi installer 10.5
  • download

Bungkus ieu kalebet opat model, tolok khusus, panel adat, sora adat, modél hiber adat sareng salapan ati. Hatur nuhun ka Milton Shupe pikeun anu hébat ieu add-on.Républik XP-72 mangrupikeun pejuang antarénsor prototipe anu dikembangkeun salaku pamutahiran pikeun P-47 Thunderbolt. XP-72 dirancang pikeun ... Maca deui

Daptar kasaluyuan:
  • Lockheed Martin Prepar3D nepi ka v5
  • Microsoft Flight Simulator X: Édisi Kukit
  • Microsoft Flight Simulator X (Sadaya vérsi)

pangarang:
  • ku Milton Shupe, Tom Falley, Nigel Richards, témbal Thomas sarta Pilot Gambar ku Jan Visser
  • Peunteun
    (0 sora)
  • ukuran 54 MB
  • undeuran 3 886
  • dijieun 15-05-2019
  • Parobahan 30-08-2019
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL asli FSX jeung / atawa P3D
  • Auto-install Vérsi installer 10.5
  • download

ieu add-on mangrupikeun kualitas anu luar biasa, tanpa ragu salah sahiji freeware anu pangsaéna pikeun simulator hiber. Modél 3D di luar sareng di jero kualitas luhur, tolokna sahih sareng dina 3D, téksturna aya dina harti anu saé, sareng sora-sora anu nyata. Ngawengku dalapan ati sareng lima model ... Maca deui

Daptar kasaluyuan:
  • Lockheed Martin Prepar3D nepi ka v5
  • Microsoft Flight Simulator X: Édisi Kukit
  • Microsoft Flight Simulator X (Sadaya vérsi)

pangarang:
  • Model, kabina maya jeung sora ku pcmeneg, cét ku Manuele Villa, Vladimir Steffan na pcmeneg, dinamika penerbangan, info jeung nanganan catetan ku FSAviator
  • Add-on Vérsi3
  • Peunteun
    (0 sora)
  • ukuran 25.2 MB
  • undeuran 3 531
  • dijieun 08-04-2019
  • Parobahan 08-04-2019
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL asli FSX jeung / atawa P3D
  • Auto-install Vérsi installer 10.5
  • download

Geulis Hawker-Siddeley HS.748 kalayan 6 modél (2A, 2B, AEW, Cargo, CargoLFD, paxLFD) sareng 94 ati. Ieu add-on diciptakeun pikeun FS2004 teras dirobah ku Rikoooo kana format pituin na FSX jeung Prepar3d v4 kalayan idin sareng pangrojong Rick Piper panulis aslina. Ieu paket ... Maca deui

Daptar kasaluyuan:
  • Lockheed Martin Prepar3D nepi ka v5
  • Microsoft Flight Simulator X: Édisi Kukit
  • Microsoft Flight Simulator X (Sadaya vérsi)

  • Peunteun
    (3 sora)
  • ukuran 75.3 MB
  • undeuran 6 575
  • dijieun 28-02-2019
  • Parobahan 23-10-2019
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL asli FSX jeung / atawa P3D
  • Auto-install Vérsi installer 10.5
  • download

Spitfire Mk 1A pituin FSX sareng cocog Prepar3D v4, modél geulis sareng livery anu unik, ngalingkup animasi, haseup, sareng épék mesin gun (pencét abdi konci), sora adat, kabina 3D sareng panel 2D, dokuméntasi. RAF jeung ... Maca deui

Daptar kasaluyuan:
  • Lockheed Martin Prepar3D nepi ka v5
  • Microsoft Flight Simulator X: Édisi Kukit
  • Microsoft Flight Simulator X (Sadaya vérsi)

pangarang:
  • AFScrub
  • Peunteun
    (9 sora)
  • ukuran 13.8 MB
  • undeuran 8 490
  • dijieun 27-02-2019
  • Parobahan 27-02-2019
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL asli FSX jeung / atawa P3D
  • Auto-install Vérsi installer 10.5
  • download

pakét ieu ngawengku tujuh model pesawat (roda, floats, ampibi, skis) kalawan 13 textures, hiji modél hiber alus teuing, otentik jeung impressive sora radial custom, panels custom, gampang-to-baca, cockpits maya clickable, sarta superbly dirancang exterior na interior pesawat textures.This ve ... Maca deui

Daptar kasaluyuan:
  • Lockheed Martin Prepar3D nepi ka v5
  • Microsoft Flight Simulator X: Édisi Kukit
  • Microsoft Flight Simulator X (Sadaya vérsi)

pangarang:
  • Ku Milton Shupe, Nigel Richards, sarta Matt Wynn, kalayan kontribusi ku Bill Ortis na Oleboy kalayan pitulung ti anggota SOH.
  • Peunteun
    (0 sora)
  • ukuran 69.2 MB
  • undeuran 2 846
  • dijieun 18-02-2019
  • Parobahan 18-02-2019
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL asli FSX jeung / atawa P3D
  • Auto-install Vérsi installer 10.5
  • download

Pesawat indah Perang Dunya II dipikanyaho ku serangan di Tokyo. Ieu add-on diciptakeun pikeun FS2004 ku Brian Withers sareng Roy Chaffin teras dirobih janten pituin FSX ku Bluebear (anu ku simkuring haturkeun dina pasihkeun), hasilna: geulis add-on keur Prepar3D v4 na FSX antara séjén. Kaasup kalayan tujuh qua ... Maca deui

Daptar kasaluyuan:
  • Lockheed Martin Prepar3D nepi ka v5
  • Microsoft Flight Simulator X: Édisi Kukit
  • Microsoft Flight Simulator X (Sadaya vérsi)

pangarang:
  • Desain pesawat aslina ku Brian Withers sareng Roy Chaffin, Konversi ka FSX format asli ku Bluebear
  • Peunteun
    (4 sora)
  • ukuran 28.9 MB
  • undeuran 6 887
  • dijieun 06-11-2018
  • Parobahan 06-11-2018
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL asli FSX jeung / atawa P3D
  • Auto-install Vérsi installer 10.5
  • download

DC Desain (Dean Crawford) nawiskeun kami ka dieu hiji add-on tina kualitas anu teu bisa dicabut, karya nyata tukang emas! Simmers masarakat nganuhunkeun pisan. Pesawat ieu parantos dimodelkeun dina unggal jéntré, kabina maya mangrupikeun luhur, sora sareng tékstur réalistis. Upami anjeun resep plato Perang Dunia II ... Maca deui

Daptar kasaluyuan:
  • Lockheed Martin Prepar3D nepi ka v5
  • Microsoft Flight Simulator X: Édisi Kukit
  • Microsoft Flight Simulator X (Sadaya vérsi)

pangarang:
  • Peunteun
    (1 sora)
  • ukuran 47.2 MB
  • undeuran 4 722
  • dijieun 28-08-2018
  • Parobahan 28-08-2018
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL asli FSX jeung / atawa P3D
  • Auto-install Vérsi installer 10.5
  • download

The Douglas A-20 bencana / DB-7 mangrupakeun pesawat Amérika WWII serbaguna di duanana pesawat serangan, ngebom lampu na wengi bajoang. Sakumaha biasa Milton Shupe nawarkeun kami a marvel duanana grafis jeung technically.This pak keur FS2004 ngawengku modél 4 sarta varian 20, sora otentik ngeunaan Nigel Richards, custom ... Maca deui

Daptar kasaluyuan:
  • Microsoft Flight Simulator 2004

pangarang:
  • Milton Shupe
  • Add-on Vérsi1.0
  • Peunteun
    (0 sora)
  • ukuran 121 MB
  • undeuran 3 335
  • dijieun 02-04-2018
  • Parobahan 02-04-2018
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • Auto-install Vérsi installer 10
  • download