Basa

Order Payil ku:
standar | nami | nu ngarang | tanggal | hits
Dijieun 09-02-2018
Robah 14-08-2018
Undeuran: 6 659
Ukuran: 216 MB
ngidinan freeware luar
Megah Martin B-26 Marauder Vérsi B sareng C asli FSX sareng cocog sareng Prepar3D v4. Martin B-26 Marauder mangrupakeun ngebom US di ukuran sedeng dina Perang Dunya Kadua di payun-na Europeanropa sareng Perang Pasifik. Dina ahir perang, salinan 5,157 diwangun. Aya ngan 3 dina ... Maca deui
sarua pisan Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
nu ngarang Milton Shupe, Tom Falley, bela diri Feron, Steve Bryant, William Ellis, Greenhouse357, Pierre-Jean Carosin na Sora ku Nigel Richards
Nami file martin_b-26b-c_marauder.zip
3D Virtual kabina
asli FSX jeung / atawa P3D
Vérsi installer 10.5
Vérsi 1.1
Dijieun 27-10-2017
Robah 14-08-2018
Undeuran: 5 575
Ukuran: 135 MB
ngidinan freeware luar
The Douglas A-20 bencana / DB-7 mangrupakeun pesawat Amérika WWII serbaguna di duanana pesawat serangan, ngebom lampu na wengi bajoang. Sakumaha biasa Milton Shupe nawarkeun kami marvel a duanana grafis jeung technically.This pak ngawengku modél 4 sarta varian 20, sora otentik ngeunaan Nigel Richards, custom hiber Emod ... Maca deui
sarua pisan Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
nu ngarang Milton Shupe
Nami file douglas_a-20_havoc.zip
3D Virtual kabina
asli FSX jeung / atawa P3D
Vérsi installer 10.5
Vérsi 1.0
Dijieun 19-08-2017
Robah 14-08-2018
Undeuran: 2 494
Ukuran: 19 MB
ngidinan freeware luar
Fiat G.12 Vérsi 2.0. Recompiled model 3D pikeun FSX/P3D. Kabina Virtual sareng sababaraha gaug reviewed sareng ningkat. Paket ieu ngawengku 5 tipena béda Fiat G12. Eachta masing-masing gaduh animasi custom, sora, mesin, konfigurasi kabina, gauges, dinamika hiber sareng catetan dina layar. Al ... Maca deui
sarua pisan Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
nu ngarang Stefano Meneghini (pcmeneg)
Nami file fiat_aviazione_fiat_g_12.zip
3D Virtual kabina
asli FSX jeung / atawa P3D
Vérsi installer 10.5
Vérsi 2.0
Dijieun 19-08-2017
Robah 14-08-2018
Undeuran: 3 835
Ukuran: 256 MB
ngidinan freeware luar
Pikeun versi cocog FS2004 klik di dieuVultee XP-54 native FSX/P3D, Mangrupi karya ku Milton Shupe sareng timnya. Pak kumplit jeung 12 repaint sareng sababaraha model.The Vultee XP-54 Swoose Goose éta hiji bajoang prototipe ti 40s anu diwangun ku Vultee Aircraft Company keur Serikat St ... Maca deui
sarua pisan Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
nu ngarang Milton Shupe
Nami file vultee_xp-54.zip
3D Virtual kabina
asli FSX jeung / atawa P3D
Vérsi installer 10.5
Vérsi 1.1
Dijieun 04-12-2016
Robah 03-12-2016
Undeuran: 13 116
Ukuran: 20 MB
ngidinan freeware luar
Nu mitis American Corsair F4U téh ahirna aya, nya éta salah sahiji pesawat militer paling kawentar perang dunya kadua, berkat silhouette stocky sarta jangjang taun W (Gull inverted) nu nyieun Corsair ampir langsung recognizable. Nu model 3D pisan lengkep geus dirobah nativ ... Maca deui
sarua pisan Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3D v1. * V2 v3 diuji
nu ngarang Guy Hulin, Jean-Pierre Langer, Arne Bartels, Tim Conrad, FSX konvérsi asli ku LLS
Nami file chance_vought_f4u-6_and_7_corsair.zip
3D Virtual kabina
asli FSX jeung / atawa P3D
Vérsi installer 10
Dijieun 14-09-2015
Robah 11-06-2019
Undeuran: 7 288
Ukuran: 112 MB
ngidinan freeware luar
Model geulis di sababaraha versi ti Lockheed PV-2 Harpoon dilebetkeun panebih 12 sareng model 8, kabina virtual, sora adat, gauges custom, panel 2D, cabin 3D, sareng seueur deui. Perang Dunya Kadua anu dipaké ku Amérika Serikat ... Maca deui
sarua pisan Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
nu ngarang Ku Milton Shupe, Tom Falley, Nigel Richards, Steve Bryant, sareng Scott Thomas; Gambar pilot ku Jan Visser
Nami file lockheed_pv-2_harpoon_-_gold_release.zip
3D Virtual kabina
asli FSX jeung / atawa P3D
Vérsi installer 10.5
Dijieun 21-08-2015
Robah 21-08-2015
Undeuran: 10 307
Ukuran: 103 MB
ngidinan freeware luar
Model Caravelle III (Sud Aviation) SE-210 geulis tur sehat FSX, kahiji dina Freeware. Kaasup kana tékstur 8 diantarana Air France (1979), Air Inter (1968) Swissair (1962), Angkatan Udara Perancis (1990), The Club Sweden Caravelle (2008), Thai Airways International (1970), Alitalia (1960), .. . Maca deui
sarua pisan Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE
Nami file afg_caravelle_iii_se-210_fsx_fsx-steam.zip
Panel 2D Ngan
Port-Over teu cocog P3Dv4
Vérsi installer 8
Vérsi 1.0
Dijieun 21-07-2015
Robah 29-08-2018
Undeuran: 8 734
Ukuran: 96.6 MB
ngidinan freeware luar
Boeing C-97G / EC-97G / 97G HC-Stratofreighters na KC-97G Stratotanker tambah KC97L na YC97A dina harti luhur kalawan kabina maya, pak ieu ngawengku sakabeh apdet nepi ka versi model 3.Included 6, 6 repaints, hurung custom, rujukan daftar, daptar pariksa, gauges custom na leuwih. Maca deui
sarua pisan Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
nu ngarang Manfred Jahn
Nami file boeing_c-97_stratofreighter_multi-version.zip
3D Virtual kabina
asli FSX jeung / atawa P3D
Vérsi installer 10.5
Vérsi 3
Dijieun 20-01-2015
Robah 01-09-2018
Undeuran: 6 553
Ukuran: 48.4 MB
ngidinan freeware luar
Ikon Fokker D.21 kalebet dua modél, hiji dina 1938 sareng 1940 anu sanés. Modél tékstur HD sareng 3D dilakukeun dina Blender ku Daan Kaasjager. Ngawengku animasi, épék, tolok sareng custom.For FSX kéngingkeun resolusi maksimal tékstur anjeun tiasa ngédit file FSX.CFG saluyu TEXTURE_MAX_ Upload ... Maca deui
sarua pisan Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
nu ngarang Daan Kaasjager - Dutcheeseblend
Nami file fokker_d_21_package_v2_0.zip
3D Virtual kabina
asli FSX jeung / atawa P3D
Vérsi installer 10.5
Vérsi 2
Dijieun 29-06-2014
Robah 30-05-2015
Undeuran: 6 521
Ukuran: 13 MB
ngidinan freeware luar
Focke-Wulf Fw 200 Condor mangrupa panumpang pesawat angkutan Jérman atawa kargo dina 1938, dirobah kana pesawat patroli maritim nalika Perang Dunya Kadua. Pakét ieu dirancang kanggo FS2004 na FSX/P3Dv1V2 +. Ngalengkepan tambihan sareng gaug sareng sora adat. Salila Perang Dunya Kadua, Fw 200 ... Maca deui
sarua pisan Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3D v1. * v2 v3 pikeun diuji + FS2004
Nami file focke_wulf_fw200_c4c6_condor_fsx_p3d_fs9.zip
3D Virtual kabina
Port-Over teu cocog P3Dv4
Vérsi installer 2
Dijieun 29-06-2014
Robah 30-05-2015
Undeuran: 4 313
Ukuran: 19.6 MB
ngidinan freeware luar
CANT Z.1007 Alcione (Kingfisher) éta ngebom sedeng tilu engapan, sareng struktur kai. Diréndékeun ku ingegner Filippo Zappata anu ngarencanakeun CANT Z.506 éta miboga "karakteristik flying excellent and stable stability" sarta dianggap ku "pembomalis Italia nu sae dina Perang Dunya II" ... Maca deui
sarua pisan Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3D v1. * v2 v3 pikeun diuji + FS2004
nu ngarang Manuele Villa / MVG3D
Nami file crda_cant.z.1007bis_alcione_v.01_fsx_p3d_fs9.zip
3D Virtual kabina
Port-Over teu cocog P3Dv4
Vérsi installer 2
Dijieun 20-06-2014
Robah 07-04-2019
Undeuran: 13 053
Ukuran: 54.5 MB
ngidinan freeware luar
Republicndah Republik XP-47J pikeun FSX jeung P3D v4 + pakét ieu ngawengku model 6 sareng panel custom, mérek anu kunju kuna, sora custom, modél hiber custom sareng 10 liveries.Add-on diuji dina FSX jeung FSX Seam sareng jalan dina Prepar3D v4 +. Proyék ieu dedicated kana memori Damian "Windrunne ... Maca deui
sarua pisan Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
nu ngarang Milton Shupe, Tom Falley, Nigel Richards, Damian Radice, Gauges ku témbal Thomas sarta Milton Shupe; pilot inohong ku Jan Visser
Nami file republic_xp-47j_escort.zip
3D Virtual kabina
asli FSX jeung / atawa P3D
Vérsi installer 10.5
Dijieun 19-06-2014
Robah 25-09-2018
Undeuran: 18 058
Ukuran: 47.7 MB
ngidinan freeware luar
Ieu mangrupikeun nambihan tambahan tina Spartran Eksekutif, pesawat Amérika mitis! Repack ieu diadaptasi pikeun FSX/P3D tur mangrupakeun kualitas luar biasa, ngan nonton video dihandap ngartos. Modél 3D dijieun ku Milton Shupe panyipta kawentar pesawat 3D mitis pikeun FS2004. Kadé deui ... Maca deui
sarua pisan Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
nu ngarang Milton Shupe, témbal Thomas, Urs Burkhardt, Duane L. Tarbox, repack ku Rikoooo
Nami file spartan_7w_exunod.zip
3D Virtual kabina
asli FSX jeung / atawa P3D
Vérsi installer 10.5
Dijieun 02-02-2014
Robah 30-05-2015
Undeuran: 5 716
Ukuran: 16.5 MB
ngidinan freeware luar
Pikeun ngakses versi FS2004 of nambahkeun-on klik hereThe Savoia-Marchetti SM.79 Sparviero (Italia pikeun "Sparrowhawk") ieu mangrupa tilu-engined ngebom sedeng Italia kalawan struktur kai-na-logam ieu. Asalna dirancang salaku pesawat panumpang gancang, ieu monoplane-wing low, dina taun 1937-39, s ... Maca deui
sarua pisan Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3D v1. * V2 v3 diuji
nu ngarang Manuele Villa
Nami file savoia_marchetti_sm-79_mvg_fsx_p3d.zip
3D Virtual kabina
Port-Over teu cocog P3Dv4
Vérsi installer 2
Dijieun 06-09-2013
Robah 29-08-2018
Undeuran: 14 303
Ukuran: 18.7 MB
ngidinan freeware luar
Hébat tambihan-on pikeun FSX jeung P3D atanapi FS2004, pakét lengkep, model khusus VC + gauge + modél + sora custom + lengkep animasi + 3 REF & CHECK + 3 Air Force repaint. Anu kedah ngagaduhan! Halaman Handley Kaca nyaéta bom strategis HP.80 Inggris. Kalayan Avro Vulcan sareng Vali Valiant, anjeunna wa ... Maca deui
sarua pisan Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4 + FS2004
nu ngarang Alphasim / Virtavia luar
Nami file handley-page_victor.zip
3D Virtual kabina
asli FSX jeung / atawa P3D
Vérsi installer 10.5

Basa