Basa

Order Payil ku:
standar | nami | nu ngarang | tanggal | hits
Dijieun 19-07-2013
Robah 30-05-2015
Undeuran: 7 462
Ukuran: 11.6 MB
ngidinan freeware luar
Katerangan ngeunaan aviation Soviét, U-2, dijieun salaku palatih a, keur ngagantian tina leungit U-1 (AVRO-504K salinan). pesawat ieu dirancang jeung diwangun ku putra 35 taun heubeul ti imam anu, Nikolai Polikarpov Juni 1927. The varian mimiti whith a wingtips rectangular na airfoil kandel, éta unsuccessful.The seco ... Maca deui
sarua pisan Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3D v1. * V2 v3 diuji
nu ngarang SWingman
Nami file polikarpov_u-2_late_series_fsx_p3d.zip
3D Virtual kabina
asli FSX jeung / atawa P3D
Vérsi installer 2
Dijieun 06-07-2013
Robah 30-05-2015
Undeuran: 20 395
Ukuran: 21.7 MB
ngidinan freeware luar
Pikeun versi FS2004 klik hereThis pak ngandung rencana pesawat na hiber dimaksudkeun pikeun ngabejaan carita razia 617 skuadron RAF Dambuster dina Moehne na Eder bendungan 16 - 17th Méi 1943.You bakal manggihan rencana hiber dina menu Mimitian - Sadaya Program - Rikoooo Tambahkeun-ons - Avro Lancaste ... Maca deui
sarua pisan Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3D v1. * V2 v3 diuji
nu ngarang Ross McLennan
Nami file avro_lancaster_tp464_db_ajj_v6_fsx_p3d.zip
3D Virtual kabina
Vérsi installer 2
Dijieun 05-03-2013
Robah 05-10-2019
Undeuran: 7 794
Ukuran: 129 MB
ngidinan freeware luar
Paket pituin pituin FSX-SP2 & P3D tina pesawat wisata anu kasohor J / 1 Autocrat. Ngawengku modél nganggo nabrak sareng pemetaan spésifik, tilu garansi otentik, garansi mulus dimuat 3D mulus. Hatur nuhun anu ageung ka Dave Garwood pikeun hasil anu alus teuing. Auster J / 1 Autocrat mangrupikeun tilu-seater passeng ... Maca deui
sarua pisan Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Nami file auster_j1_autocrat.zip
3D Virtual kabina
asli FSX jeung / atawa P3D
Vérsi installer 10.5
Dijieun 19-02-2013
Robah 06-03-2013
Undeuran: 5 487
Ukuran: 33.9 MB
ngidinan freeware luar
animasi pinuh, gauges 3D, textures konéng "dipanggang" (dina oven), hurung custom, modél hiber deukeut nyata. Hiji nambihkeun kana sahiji kualitas pangluhurna! Sampurna pikeun fans kumpulan model heubeul. dokuméntasi PDF kaasup with.The Reid Rambler, engké dipikawanoh dina brand Curtiss-Reid sanggeus Reid wa ... Maca deui
sarua pisan Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3D v1. * V2 v3 diuji
nu ngarang Craig Richardson luar
Nami file curtiss_reid_rambler_mk.iii_fsx_p3d.zip
3D Virtual kabina
asli FSX jeung / atawa P3D
Vérsi installer 2
Dijieun 15-12-2012
Robah 16-12-2012
Undeuran: 5 058
Ukuran: 31.8 MB
ngidinan freeware luar
RWD-8pws pikeun FSX & P3D kualitas luhur sareng kaendahan. Pesawat kasebut ngalaksanakeun skéma cet ti CWL Dêblin (sakola ngalayang). Éta parantos kaciptakeun sareng FSX-Kecepatan SDK. Éta hartosna anjeun kedah ngagaduhan pigura anu saé. Naon deui, anjeunna bakal damel dina modeu DirectX 10 dihurungkeun tanpa ... Maca deui
sarua pisan Diuji OK kalayan FSX-SP2 + FSX-SE + P3D v1. * V2 v3 diuji
Nami file simhangar_rwd-8_pws_fsx_p3d.zip
3D Virtual kabina
asli FSX jeung / atawa P3D
Dijieun 15-12-2012
Robah 16-12-2012
Undeuran: 4 390
Ukuran: 16.2 MB
ngidinan freeware luar
The Simhangar RWD-14b "Czapla" asli FSX pesawat, disusun ku FSX Akselerasi SDK sareng ngagaduhan peta nabrak, peta spésifikasi sareng bayangan diri., Sora khusus, VC sareng animasi. Buku manual anu komprehensif kalebet pak (Inggris) .Add-on kualitas anu saé! grafis sareng modél mangrupikeun ... Maca deui
sarua pisan Diuji OK kalayan FSX-SP2 + FSX-SE + P3D v1. * V2 v3 diuji
Nami file simhangar_rwd-14b_fsx_p3d.zip
3D Virtual kabina
asli FSX jeung / atawa P3D
Dijieun 15-11-2012
Robah 16-11-2012
Undeuran: 8 741
Ukuran: 12.5 MB
ngidinan freeware luar
biplane heubeul ti samemeh Kadua Perang Dunya duanana dipercaya jeung tahan. Ngawengku tékstur jeung sora luhung. Kalawan VC. Baca file readme.txt. Coba it.Weaver Pesawat Company of Ohio atanapi WACO mangrupakeun urut produsén pesawat Amérika dumasar dina Troy (Ohio). Antara 1919 na 1946, pausahaan dihasilkeun ... Maca deui
sarua pisan Diuji OK kalayan FSX-SP2 + FSX-SE + P3D v1. * V2 v3 diuji
nu ngarang Vladimir Gonchar, Golden Age simulasi
Nami file waco_cto_mailwing_fsx_p3d.zip
3D Virtual kabina
Port-Over teu cocog P3Dv4
Dijieun 17-10-2012
Robah 04-04-2019
Undeuran: 22 083
Ukuran: 39.1 MB
ngidinan freeware luar
Basler BT-67 pikeun FSX & P3D: Hiji tambihan kualitas luar biasa! Ukuran kokpit maya (VC) aya dina HD, ngajantenkeun lancar sareng katingali, kabin tékstur sareng éksterior ogé aya dina HD. Henteu aya panel 2D, pilot pesawat lancar dina pandangan 3D. Kaasup tilu model, sareng hiji kanggo langit. T ... Maca deui
sarua pisan Diuji OK kalayan FSX-SP2 + Acc + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
nu ngarang Manfred Jahn, Daniel Fuernkaess, Alexander M. Metzger, Hansjoerg Naegele
Nami file basler_bt-67_base_pack.zip
3D Virtual kabina
asli FSX jeung / atawa P3D
Vérsi installer 10.5
Vérsi 2
Dijieun 03-08-2012
Robah 15-10-2012
Undeuran: 7 439
Ukuran: 72.2 MB
ngidinan freeware luar
Sanggeus dileupaskeun suksés tina pakét "Aces of the Pasamakmuran" FSX mintonkeun Curtiss P-40E Kittyhawk, Iris mutuskeun laksana imajinasi sareng nyadiakeun produk anyar anu ngamuat dua variasi anyar P-40 Warhawk, P-40T sareng P-40X. P-40T mangrupakeun korsi kembar, mesin kembar teu ... Maca deui
sarua pisan Diuji OK kalayan FSX-SP2 + FSX-SE + P3D v1. * V2 v3 diuji
Nami file iris_p-40_warhawk _-_ the_experiments_fsx_p3d.zip
3D Virtual kabina
asli FSX jeung / atawa P3D
Dijieun 30-03-2012
Robah 11-07-2012
Undeuran: 5 239
Ukuran: 9.3 MB
ngidinan freeware luar
The Luscombe Modél 8 éta salah sahiji jalma klasik di aviation yén ieu dipikawanoh pikeun garis na nice, kinerja alus, sarta ciri ngapung unggulan ti lahirna 1n 1938. Hiji dua-tempat sisi-demi-sisi kapal terbang, di 8A Modél ieu ulang dipasarkan lila sanggeus Perang Dunya II jeung niat f ... Maca deui
sarua pisan Diuji OK kalayan FSX SP2 + FSX-SE
Nami file luscombe_8a_silvaire_classic_wings_fsx.zip
3D Virtual kabina
asli FSX jeung / atawa P3D
Dijieun 30-03-2012
Robah 11-07-2012
Undeuran: 6 013
Ukuran: 31.75 MB
ngidinan freeware luar
Dua model DO-28A-1 na DO-28A-1S qualities hébat sareng textures 6 na kabina maya luhung (VC). Ieu kembar-mesin bakal gampang manggihan tempat di anjeun hangar.The kembar-engined Do 28 ieu dimekarkeun dina 1950s telat dumasar kana single-engined Do 27. Ieu dirancang salaku jangjang tinggi monoplane jangjang jeung s ... Maca deui
sarua pisan Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE
nu ngarang Craig Richardson luar
Nami file dornier_do28a-1_cassic_wings_fsx.zip
3D Virtual kabina
Port-Over teu cocog P3Dv4
Dijieun 30-03-2012
Robah 11-07-2012
Undeuran: 4 825
Ukuran: 16.19 MB
ngidinan freeware luar
Pikeun vérsi FS2004 klik di dieuCurtiss Hawk III (modél BF2C-1 sareng model 68) kanggo FSX. Model 5 sareng tékstur 9 kalayan sora adat anu édék sareng kabina maya maya (VC). Curtiss Hawk mangrupikeun nami umum pikeun seueur pesawat anu dirarancang sareng diwangun ku Curtiss Motor Company, kalolobaanana para pejuang. Kanggo t ... Maca deui
sarua pisan Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE
nu ngarang Ivan Hsu
Nami file curtiss_hawkiii_68_bf2c-1_fsx.zip
3D Virtual kabina
Port-Over teu cocog P3Dv4
Dijieun 14-03-2012
Robah 11-07-2012
Undeuran: 7 812
Ukuran: 28.2 MB
ngidinan freeware luar
The Dewoitine 520, bajoang Perancis of WW2. Dimekarkeun kalawan GMAX na textured kalawan DXTBmp, DEWOITINE 520 ieu ngahontal ampir 32000 polygons na 21000 vertices.TEXTURES7 repaints nu sadia pikeun diundeur di moment.They pakait jeung pesawat bersejarah ti jaman 1939-1945: Dua unit bagian nu ... Maca deui
sarua pisan Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE
nu ngarang Jean-Marie Mermaz
Nami file dewoitine_d-520_fsx.zip
3D Virtual kabina
Port-Over teu cocog P3Dv4
Dijieun 29-02-2012
Robah 25-09-2013
Undeuran: 4 599
Ukuran: 4.70 MB
ngidinan freeware luar
Pikeun versi cocog FS2004 klik hereLight koin Pesawat dikembangkeun ku SOKO salila 1960 urang. Bari mirah jeung gampang pikeun beroperasi jeung mertahankeun, jet anu dianggap janten jauh leuwih mangpaat, jeung produksi dieureunkeun sanggeus ngeunaan 50 planes. Sababaraha Kraguj urang (ngelek) geus dijieun jalan ka register sipil ... Maca deui
sarua pisan Diuji OK kalayan FSX Gancangan + SP2 + FSX-SE
nu ngarang Tim Piglet Conrad - Planes aneh Piglet sacara
Nami file soko_j-20_kraguj_fsx-sp2.zip
3D Virtual kabina
asli FSX jeung / atawa P3D
Dijieun 16-02-2012
Robah 11-07-2012
Undeuran: 6 209
Ukuran: 12.35 MB
ngidinan freeware luar
Modél 3D mangrupakeun replica of kualitasna alus sarta ogé kabina maya jeung gauges custom clickable na textures HD jero sarta luar. sora kaasup jeung salah repaint of USAAF 1944 - Prototype Fighter.The Kartosuwiryo XP-56 Hideung Bullet mangrupa pilot bajoang Amérika. eta geus ngalaman loba pro ... Maca deui
sarua pisan Diuji OK kalayan FSX Gancangan + SP2 + FSX-SE
nu ngarang Tim Piglet Conrad
Nami file northrop_xp-56_black_bullet_fsx.zip
3D Virtual kabina
asli FSX jeung / atawa P3D

Basa