Basa

Order Payil ku:
standar | nami | nu ngarang | tanggal | hits
Dijieun 16-02-2012
Robah 11-07-2012
Undeuran: 9 154
Ukuran: 43.65 MB
ngidinan freeware luar
IRIS bangga nyangking P-40 Warhawk anu iconic! IRIS parantos ngarobih tempat anyar sareng Warhawk ku cara méré réplikasi rinci P-40E, P-40F, P-40L, P-40N, sareng kursi kembar TP-40N palatih. Dipikenal dina angkatan udara Pasamakmuran salaku Kittyhawk, P-40 Warhawk ieu sareng masih dipandang seueur ... Maca deui
sarua pisan Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE
Nami file iris_p-40_warhawk_fsx.zip
3D Virtual kabina
Port-Over teu cocog P3Dv4
Dijieun 28-04-2011
Robah 11-09-2013
Undeuran: 10 864
Ukuran: 19.5 MB
ngidinan freeware luar
The Mitsubishi J2M Raiden 'Jack' nyaéta bajoang, anu nyegat taneuh anu berbasis murni sareng sacara éksklusif dianggo ku Angkatan Laut Jepang nalika bagian terakhir Perang Dunya Kadua. Geulis pituin FSX Modél SP2 kalayan tékstur HD, kabina maya pinuh, seueur animasi sareng dua repain. Sakur anu nyandak kanggo sekar ... Maca deui
sarua pisan Diuji OK kalayan FSX Gancangan + SP2 + FSX-SE
nu ngarang Tim Piglet Conrad - Planes aneh Piglet urang.
Nami file mitsubishi_j2m3_raiden_type_21_jack_fsx.zip
3D Virtual kabina
asli FSX jeung / atawa P3D
Dijieun 02-06-2010
Robah 11-07-2012
Undeuran: 14 199
Ukuran: 33.03 MB
ngidinan freeware luar
Janten sadar, ngan pikeun FSX-SP2 atanapi AccelerationIt's ampir seni! Grafik aya sanggup bantosan sareng kabina virtual éndah tur pinuh ku jéntré. Bakal bagja bahagia pikeun ngalawan pesawat pesawat perang sadunya kadua. Ngawengku 10 repaint, sareng sora nyata husus pikeun model ieu anu henteu percanten ... Maca deui
sarua pisan Diuji OK kalayan FSX Gancangan + SP2 + FSX-SE
Nami file bristol_beaufighter_fsx.zip
3D Virtual kabina
asli FSX jeung / atawa P3D
Dijieun 31-01-2010
Robah 11-07-2012
Undeuran: 7 361
Ukuran: 22.82 MB
ngidinan freeware luar
keur FSX kompatibel varian klik di dieu Nord 3202 dibere dina dua konfigurasi: "solo" konfigurasi kalawan hiji pilot, "dual control" (DC) konfigurasi, nyaéta dua pilots on board. Modél ieu ditembus ti korsi pungkur. Pérsi English anu langkung lengkep (sareng pamasangan otomatis) tiasa dipendakan di dieu: h ... Maca deui
sarua pisan Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE
Nami file nord_3202_v1_fsx.zip
3D Virtual kabina
Port-Over teu cocog P3Dv4
Dijieun 31-01-2010
Robah 11-07-2012
Undeuran: 6 933
Ukuran: 28.69 MB
ngidinan freeware luar
Kanggo varian cocog sareng FS2004 klik di dieu PERHATOSAN: Teu cocog sareng FSX SP2French bajoang Perang Dunya Kadua, modél geulis kalawan kabina maya, sora adat sareng sababaraha tékstur, sampurna pikeun fans WWII. Kualitas Téhnik Gnome & Rhone Rx N14Wingspan 10.54 mLength 9.10 mHeight 3.96 mWing ... Maca deui
sarua pisan Diuji OK kalayan FSX SP1 + FSX-SE
nu ngarang Restauravia.com luar
Nami file bloch_152_restauravia_fsx.zip
3D Virtual kabina
Port-Over teu cocog P3Dv4
Dijieun 01-12-2009
Robah 27-08-2012
Undeuran: 12 969
Ukuran: 66.4 MB
ngidinan freeware luar
The Convair CV-580 ieu artos ti Convair CV-340 atanapi CV-440 pesawat dua mesin turboprop Allison 501 D13D / H di tempat mesin piston, hiji fin nangtung enlarged sarta dirobah stabilizers horizontal. The conversions anu dipigawé ku Pasifik Airmotive atas nama Allison Engin ... Maca deui
sarua pisan Diuji OK kalayan FSX SP2 + FSX-SE
nu ngarang Brett Henderson, Alejandro Rojas Lucena
Nami file fsx_sp2_convair_580.zip
3D Virtual kabina
asli FSX jeung / atawa P3D
Dijieun 04-03-2009
Robah 11-07-2012
Undeuran: 9 168
Ukuran: 12.3 MB
ngidinan freeware luar
Klik di dieu pikeun FS2004 cocog versionThe Fiat G.18 éta hiji airliner Italia dimekarkeun dina pertengahan 1930s. Bewara ka fans model heubeul méméh perang, hiji kahormatan ku kabina maya geulis (teu panel 2D) ngadalikeun sagalana ti VC. Ngawengku 3 textures (ALIPre-Perang / NCALI / Regia ... Maca deui
sarua pisan Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE
nu ngarang Manuele Villa
Nami file fiat_g.18v_v.01_fsx.zip
3D Virtual kabina
Port-Over teu cocog P3Dv4

Basa