Basa

Order Payil ku:
standar | nami | nu ngarang | tanggal | hits
Dijieun 03-10-2019
Robah 05-10-2019
Undeuran: 10 393
Ukuran: 58.4 MB
ngidinan freeware luar
Di dieu pikeun kahiji kalina dina Freeware pikeun Prepar3D v4 (ogé cocog FSX) Airbus A350-1000 kalayan dalapan repotte, kabina maya sareng sora khusus. Hatur nuhun ka Camil Valiquette (CamSim) kumargi urang masihan idin pikeun ngarobah modélna ti A350-1000 ka P3D v4 / FSX dina pormat asli.Repaints: Virg ... Maca deui
sarua pisan Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Nami file airbus_a350-1000_xwb_camsim.zip
3D Virtual kabina
asli FSX jeung / atawa P3D
Vérsi installer 10.5
Dijieun 22-02-2019
Robah 22-02-2019
Undeuran: 11 031
Ukuran: 72.9 MB
ngidinan freeware luar
Pisan nice Airbus A320-232 dimodelkeun ku Proyek Airbus, pak ieu ngawengku Stefan Liebe 2D Panel A32X, anu ngawengku hiji SFCC (slats / flaps komputer) pre-ngonpigurasi ku Ken Webber, kitu ogé Callouts, itungan V1, otomatis-flare, FMC Jeung leuwih. Hiji sora pak IAE2500 ti SkyHigh simulasi nyaéta ... Maca deui
sarua pisan Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Nami file airbus_a320-232_british_airways_landor.zip
3D Virtual kabina
asli FSX jeung / atawa P3D
Vérsi installer 10.5
Dijieun 05-09-2018
Robah 26-09-2018
Undeuran: 20 903
Ukuran: 87.9 MB
ngidinan freeware luar
pak luhur ngandung Airbus A310-200 / 300 / MRTT kalawan liveries 34 jeung sora nyata pikeun gé sarta PW mesin. Model jeung VC dijieun ku Thomas Ruth. Ngawengku FMC, GPWS, nanganan Ground, V Speed-, sarta gauges Data hiber. Maya cockpits na panels pisan kumplit jeung gauges unik (tingali layar ... Maca deui
sarua pisan Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
nu ngarang Thomas Ruth, pak ku Luis Quintero, repack ku Rikoooo
Nami file airbus_a310_multi-livery.zip
3D Virtual kabina
asli FSX jeung / atawa P3D
Vérsi installer 10.5
Dijieun 12-06-2018
Robah 14-08-2018
Undeuran: 65 070
Ukuran: 328 MB
ngidinan freeware luar
Airbus A350-900 XWB kalawan 39 repaints, dina model anyar ieu (FSPainter) animasi nu teu digawe dina versi saméméhna ayeuna dianggo (ailerons, reverses, setir jsb). Kusabab euweuh 3D kabina maya freeware pikeun A350, anu kabina of A330NG Thomas Ruth urang geus nempatkeun di tempat jeung diadaptasi pikeun ... Maca deui
sarua pisan Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Nami file airbus_a350-900_xwb_multi_livery_pack.exe
3D Virtual kabina
asli FSX jeung / atawa P3D
Vérsi installer 10.5
Dijieun 20-12-2017
Robah 29-08-2018
Undeuran: 15 480
Ukuran: 37.6 MB
ngidinan freeware luar
Paket lengkep kanggo ieu Airbus A330-243 dina kelir Hawai Airlines. Kaasup GPWS pikeun Airbus, FMC, VC sareng sora adat. FSX jeung P3D cocog sareng v4.1 + .Hawaiian Airlines mangrupa maskapai Amérika anu didasarkeun di Hawaii. Operta ngajalankeun penerbangan domestik jeung internasional ti hub na di Honolulu ... Maca deui
sarua pisan Diuji OK kalayan FSX-SP2 + Acc + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
nu ngarang Model ku Thomas Ruth, Repaint ku Dominik Stahel, Adat rangkep ku Chris Evans
Nami file airbus_a330-200_hawaiian_airlines.zip
3D Virtual kabina
asli FSX jeung / atawa P3D
Vérsi installer 10.5
Dijieun 06-03-2016
Robah 03-10-2019
Undeuran: 74 511
Ukuran: 164 MB
ngidinan freeware luar
Di dieu teh anyar Airbus A350-900. a pesawat anyar revolusioner. Modél na repaints anu dijieun ku FSpainter. Hatur nuhun kana FSpainter pikeun modél. The kabina maya nyaéta yén sahiji A330-300 ti Thomas Ruth (aya Kiwari can aya freeware A350 VC). Pesawat dijieun flyable jeung pakét dirakit ku Me ... Maca deui
sarua pisan Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Nami file fspx_airbus_a350-900xwb.zip
3D Virtual kabina
asli FSX jeung / atawa P3D
Vérsi installer 10.5
Dijieun 11-12-2015
Robah 14-08-2018
Undeuran: 101 950
Ukuran: 232 MB
ngidinan freeware luar
Ieu kumpulan lengkep Models A330 dijieun ku Thomas Ruth kalawan VC. kempelan ieu -200, -200F, -MRTT na -300 varian A330. Perhatikeun volume 2 dijieun ku Proyek Tim Opensky boga VCThe sakabeh pak boga soundsets custom pikeun Umum Electric CF6-80E1, Pratt & Wh ... Maca deui
sarua pisan Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Nami file airbus_a330_multi-livery_package.zip
3D Virtual kabina
asli FSX jeung / atawa P3D
Vérsi installer 10.5
Dijieun 21-08-2015
Robah 14-08-2018
Undeuran: 33 339
Ukuran: 60.8 MB
ngidinan freeware luar
Ieu pakét Airbus A320 ti AS airliner JetBlue Airway, kalayan tékstur 17 dilebetkeun édisi khusus. Tékstur kabina virtual remastered dina HD, sora pribadi sareng otentik, gaib Airbus A321, tambihan-100% cocog sareng Prepard3D sareng FSX Kukus. Hiji pak anu kedah mangga A ... Maca deui
sarua pisan Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Nami file jetblue_a320_mega_pack_v2.zip
3D Virtual kabina
asli FSX jeung / atawa P3D
Vérsi installer 10.5
Vérsi 2
Dijieun 02-02-2014
Robah 26-09-2018
Undeuran: 178 997
Ukuran: 140 MB
ngidinan freeware luar
pakét lengkep kaasup sakabeh Airbus A340-XXX (ti Thomas Ruth) kalawan kabina maya jeung 42 repaints sahiji kualitas luhur. Ogé ngandung dua jenis sora: CFM56-5C na Rolls-Royce Trent 500 (ku André Silva na Devyn Silverstein) pak ieu asalna dirakit jeung diédit ku Luis Quintero na SL ... Maca deui
sarua pisan Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Nami file airbus_a340_mega_package_vol_1.zip
3D Virtual kabina
asli FSX jeung / atawa P3D
Vérsi installer 10.5
Dijieun 02-02-2014
Robah 26-09-2018
Undeuran: 85 443
Ukuran: 154 MB
ngidinan freeware luar
pakét lengkep kaasup Airbus A340-200 na A340-300 ku Proyek Opensky (henteu kabina maya, 2D control panel wungkul) jeung 45 repaints sahiji kualitas luhur. Ogé ngandung sora: CFM International CFM56-5C ku André Silva. pak ieu asalna dirakit jeung diédit ku Luis Quintero jeung rada ... Maca deui
sarua pisan Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 (henteu P3Dv4)
Nami file airbus_a340_mega_package_vol_2.zip
Panel 2D Ngan
Port-Over teu cocog P3Dv4
Vérsi installer 10.5
Dijieun 28-11-2013
Robah 14-08-2018
Undeuran: 669 369
Ukuran: 739 MB
ngidinan freeware luar
Di dieu teh pak mega tina Airbus A320 kulawarga kalawan repaints 145 sahiji kualitas luhur. pak ieu ngandung sagala Airbus teh A320 kulawarga (opat model) kalawan custom hurung kayaning CFM56 sarta International Aero mesin V2500.Includes pikeun tiap modél kabina maya (VC) jeung édisi husus V3 (3.05) ... Maca deui
sarua pisan Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Nami file airbus_a320_family_mega_pack_v3_05.exe
3D Virtual kabina
asli FSX jeung / atawa P3D
Vérsi installer 10.5
Vérsi 3.05
Dijieun 22-10-2013
Robah 14-08-2018
Undeuran: 88 628
Ukuran: 102 MB
ngidinan freeware luar
pak ieu ngandung model 14 tina Airbus A300-XXX (-600R, 600F, ST, B1, B2, B4) jeung liveries 31 didaptarkeun dina tabel di handap ieu. Unggal model boga panel 2d sarta kabina maya jeung sora custom salaku: General Electric CF6-80C2, CF6-50C2 na Pratt & Whitney JT9D-7R4G2 (anu ngagantikeun nu JT9D-59A teu ... Maca deui
sarua pisan Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Nami file airbus_a300_multi-livery_mega_pack.zip
3D Virtual kabina
asli FSX jeung / atawa P3D
Vérsi installer 10.5
Dijieun 29-08-2012
Robah 19-04-2017
Undeuran: 300 976
Ukuran: 44.7 MB
ngidinan freeware luar
Diropéa dina 05 / 05 / 2013: bug nangtukeun VC tur nambahkeun panel 2D dijieun ku Rikoooo.Airbus A380 Air France kelir, éta pak lengkep! Ngawengku kabina virtual dumasar kana nyata A380 na custom sora, pak ieu ogé nangtukeun bug jeung sagelas opaque (kipas kaca) jeung radio. Kahiji kelas kabin (floo kadua ... Maca deui
sarua pisan Diuji OK kalayan FSX-SP2 + FSX-SE + P3D v1. * V2 v3 diuji
Nami file airbus_a380-800_vc_air_france_fsx_p3d.zip
3D Virtual kabina
Port-Over teu cocog P3Dv4
Dijieun 28-08-2012
Robah 30-06-2019
Undeuran: 51 365
Ukuran: 65 MB
ngidinan freeware luar
Superb Airbus A320 dina kelir pausahaan Swiss, parantos disada sora, nganggo kabina virtual "dirobah" tina standar FSX A321 (sarua jeung A320). Ngalayang pesawat ieu kasohor Maca deui
sarua pisan Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Nami file airbus_a320-214_swiss.zip
3D Virtual kabina
asli FSX jeung / atawa P3D
Vérsi installer 10.5
Dijieun 03-05-2012
Robah 15-10-2012
Undeuran: 33 661
Ukuran: 65.5 MB
ngidinan freeware luar
Pak anu saé kaasup Airbus A319, A320, A330 sareng A340 (sadayana ku VC) dina kelir TAP PortugalIn pamilih kategori FSX/P3D pilih "TAP Portugal Pack" Transportes Aereos Portugueses, SGPS, SA, ilahar disebut TAP, nya éta maskapai nasional Portugal. TAP Portugal 100% Propinsi pro ... Maca deui
sarua pisan Diuji OK kalayan FSX-SP2 + FSX-SE + P3D v1. * V2 v3 diuji
Nami file tap_portugal_pack_fsx_p3d.zip
3D Virtual kabina
asli FSX jeung / atawa P3D

Basa