Basa
Order Payil ku:
standar | nami | nu ngarang | tanggal | hits
Halaman 1 tina 4 Hasil 1 - 15 tina 52

palabuan udara
Payil: 24
SCENERIES_AIRPORTS.png











Ieu mangrupikeun pamandangan anu saé "VFR Balice Extension I" (versi 1.2) anu diciptakeun ku Lotar Tomczyk sareng Jakub Mista anu ngagambarkeun kota Kraków (EPKK) kuno sareng desa Balice (Polandia). Kalayan seueur objék 3D sareng monumen ogé ningkat tékstur wengi. Pek lengkep sareng realis ... Maca deui

Daptar kasaluyuan:
  • Lockheed Martin Prepar3D nepi ka v5
  • Microsoft Flight Simulator X: Édisi Kukit
  • Microsoft Flight Simulator X (Sadaya vérsi)

pangarang:
  • Lotar Tomczyk, Jakub Mista
  • Add-on Vérsi1.2
  • Peunteun
    (16 sora)
  • ukuran 96.5 MB
  • undeuran 2 967
  • dijieun 11-03-2020
  • Parobahan 11-03-2020
  • ngidinan freeware luar
  • Auto-install Installer tetempoan v11
  • download

Ieu gambar HD poto-realistis anyar pikeun Prepar3D v4.5 na FSX / SE anu ngahasilkeun bumi anu megah di Siria. Kami resep janten anu pangsaéna masihan pamandangan ieu pikeun simmer di sakumna dunya, sareng urang badé ngahatur nuhun ka panyipta na Maher Souriti (PRO Simulasi) pikeun amanah anu disimpen ... Maca deui

Daptar kasaluyuan:
  • Lockheed Martin Prepar3D nepi ka v5
  • Microsoft Flight Simulator X: Édisi Kukit
  • Microsoft Flight Simulator X (Sadaya vérsi)

  • Peunteun
    (4 sora)
  • ukuran 4.91 GB
  • undeuran 5 876
  • dijieun 01-02-2020
  • Parobahan 09-02-2020
  • ngidinan freeware luar
  • Auto-install Installer tetempoan v11
  • download

Edwards Udara AFB (KEDW) di Amérika Serikat mangrupikeun Pusat Uji Angkatan Udara Angkatan Udara sareng Pusat Panalungtikan Flightden NASA's Dryden Flight Research Center. Kusabab 1950s, ampir sadaya pesawat militer Amérika parantos diuji di Edwards sareng janten pamandangan seueur terobosan dina widang penerbangan. Salaku conto, dina O ... Maca deui

Daptar kasaluyuan:
  • Lockheed Martin Prepar3D nepi ka v5
  • Microsoft Flight Simulator X: Édisi Kukit
  • Microsoft Flight Simulator X Gancangan
  • Microsoft Flight Simulator X SP2

  • Peunteun
    (2 sora)
  • ukuran 3.37 GB
  • undeuran 11 836
  • dijieun 11-10-2019
  • Parobahan 11-10-2019
  • ngidinan freeware luar
  • Auto-install Installer tetempoan v11
  • download

Tetempoan geulis keur Prepar3D v4 - Saint Barthelemy. Resolusi poto: 50 cm piksel. Resolusi bolong: 5 m keur nilai positip. Autogén jeung Data OSM sareng Scenproc. Ku Patrick Dubois. Pamasangan Otomatis.Suatkeun hiber anjeun ti St Jean Airfield (TFFJ) .Saint-Barthélemy, a Caribbean Caribbean French ... Maca deui

Daptar kasaluyuan:
  • Lockheed Martin Prepar3D v5 & v4

pangarang:
  • Patrick Dubois
  • Peunteun
    (0 sora)
  • ukuran 288 MB
  • undeuran 26 964
  • dijieun 27-07-2019
  • Parobahan 27-07-2019
  • ngidinan freeware luar
  • Auto-install Installer tetempoan v11
  • download

Di dieu nyaeta pikeun kahiji kalina hiji tetempoan freeware lengkep Guadelup! tetempoan Ieu geulis keur Prepar3D v4 dipirig ku otomatis gen (leuweung sareng imah daérah) sareng resolusi 1m bolong, kitu ogé sababaraha objék 3D. Anjeun bisa mulai hiber ti Pôle Caraïbes Airport TFFR (samemehna Pointe-à-Pit ... Maca deui

Daptar kasaluyuan:
  • Lockheed Martin Prepar3D v5 & v4

pangarang:
  • Patrick Dubois
  • Peunteun
    (4 sora)
  • ukuran 9.80 GB
  • undeuran 102 633
  • dijieun 10-04-2019
  • Parobahan 11-04-2019
  • ngidinan freeware luar
  • Auto-install Installer tetempoan v11
  • download

Pandén poto-realistis hébat Portland (Code ICAO: KPDX) sareng sakurilingna, tetempoan éta ngawengku 32,625 sq km ku resolusi luhur 1m per piksel. Tetempoan kalayan alignments ngabenerkeun tina landasan sareng bandara di FSX jeung Prepar3D. Tetempoan sampurna pikeun penerbangan VFR sareng approach.At ... Maca deui

Daptar kasaluyuan:
  • Lockheed Martin Prepar3D nepi ka v5
  • Microsoft Flight Simulator X: Édisi Kukit
  • Microsoft Flight Simulator X (Sadaya vérsi)

  • Peunteun
    (1 sora)
  • ukuran 6.71 GB
  • undeuran 14 965
  • dijieun 28-12-2018
  • Parobahan 28-12-2018
  • ngidinan freeware luar
  • Auto-install Installer tetempoan v11
  • download

Salt Lake Kota (KSLC) nyaeta salah sahiji kota di Amérika Serikat, ibukota nagara Utah na korsi county tina uyah Tasik. tetempoan poto-nyata badag ieu nyertakeun kotana jeung sagala wilayah na. Resolusi tetempoan mangrupa hiji méter per piksel, kaasup kalayan 10m data élévasi resolusi (bolong) .Compatible kalawan duanana ... Maca deui

Daptar kasaluyuan:
  • Lockheed Martin Prepar3D nepi ka v5
  • Microsoft Flight Simulator X: Édisi Kukit
  • Microsoft Flight Simulator X (Sadaya vérsi)

pangarang:
  • Peunteun
    (1 sora)
  • ukuran 5.58 GB
  • undeuran 19 902
  • dijieun 07-11-2018
  • Parobahan 30-08-2019
  • ngidinan freeware luar
  • Auto-install Installer tetempoan v11
  • download

Libanon, resmina dipikawanoh minangka Républik Lebanese, mangrupakeun kaayaan daulat di Asia Kulon. Tepung wates jeung Suriah jeung kalér jeung wétan jeung Israél di kidul, bari Siprus nyaéta kulon meuntasan Laut Tengah. lokasi Libanon urang di crossroads tina Citarum Tengah jeung hinte Arab ... Maca deui

Daptar kasaluyuan:
  • Lockheed Martin Prepar3D nepi ka v5
  • Microsoft Flight Simulator X: Édisi Kukit
  • Microsoft Flight Simulator X (Sadaya vérsi)

pangarang:
  • Peunteun
    (1 sora)
  • ukuran 4.92 GB
  • undeuran 38 928
  • dijieun 01-06-2018
  • Parobahan 03-06-2018
  • ngidinan freeware luar
  • Auto-install Installer tetempoan v11
  • download

Di dieu téh tetempoan poto-nyata geulis Israel ditawarkeun ku FTXDes nu nyertakeun sakabéh wewengkon Israil, Palestina, Gaza jeung Golan Karyadi. Resolusi tékstur tetempoan ieu "1m / piksel" idéal pikeun penerbangan VFR, aya ngan hiji mangsa kalawan henteu wengi tékstur. Kaasup hiji LOD10 bolong ... Maca deui

Daptar kasaluyuan:
  • Lockheed Martin Prepar3D nepi ka v5
  • Microsoft Flight Simulator X: Édisi Kukit
  • Microsoft Flight Simulator X (Sadaya vérsi)

  • Peunteun
    (1 sora)
  • ukuran 8.80 GB
  • undeuran 24 244
  • dijieun 01-03-2018
  • Parobahan 01-03-2018
  • ngidinan freeware luar
  • Auto-install Installer tetempoan v11
  • download

Anjeun impian tina ngalayang VFR leuwih San Fransisco kayaning di alam nyata? Ieu ayeuna mungkin, berkat tetempoan poto-nyata luhung ieu resolusi 1m / piksel ku bolong of 10m. tetempoan nu ngawengku wewengkon badag of California jeung ngawengku bandara 7 kaasup KSFO. Maca deui

Daptar kasaluyuan:
  • Lockheed Martin Prepar3D nepi ka v5
  • Microsoft Flight Simulator X: Édisi Kukit
  • Microsoft Flight Simulator X (Sadaya vérsi)

  • Peunteun
    (8 sora)
  • ukuran 2.52 GB
  • undeuran 58 406
  • dijieun 27-10-2017
  • Parobahan 27-10-2017
  • ngidinan freeware luar
  • Auto-install Installer tetempoan v11
  • download

Anu kacida gedéna poto-nyata tetempoan ngeunaan 21 750 km pasagi di 1m resolusi luhur / piksel kalawan 10m bolong ngumpul Kota Las Vegas sarta sakuliling na: McCarran Ka luar (KLAS), Henderson (KHND), Lake Mead, Echo Bay, batu gede Kota ( KBVU), North Las Vegas (KVGT), Nellis AFB (KLSV), Northern Pahrump Valley ... Maca deui

Daptar kasaluyuan:
  • Lockheed Martin Prepar3D nepi ka v5
  • Microsoft Flight Simulator X: Édisi Kukit
  • Microsoft Flight Simulator X (Sadaya vérsi)

  • Peunteun
    (1 sora)
  • ukuran 5.05 GB
  • undeuran 43 182
  • dijieun 08-09-2017
  • Parobahan 30-08-2019
  • ngidinan freeware luar
  • Auto-install Installer tetempoan v11
  • download

Pisan nice jeung lengkep tetempoan Kapuloan Channel, ngawengku tilu bandara: Alderney (EGJA), Guernsey (EGJB) jeung Jersey (EGJJ), textures poto-nyata, loba kandaraan statik sarta detil, cocog sareng Rex Jeung Taxisigns HD, épék lampu, 3D pendekatan lampu, tetempoan Ieu nyertakeun sakabéh tilu pulo ... Maca deui

Daptar kasaluyuan:
  • Lockheed Martin Prepar3D nepi ka v5
  • Microsoft Flight Simulator X: Édisi Kukit
  • Microsoft Flight Simulator X (Sadaya vérsi)

pangarang:
  • Peunteun
    (2 sora)
  • ukuran 187 MB
  • undeuran 26 742
  • dijieun 19-05-2017
  • Parobahan 31-10-2017
  • ngidinan freeware luar
  • Auto-install Installer tetempoan v11
  • download

Tetempoan poto-nyata ieu ngawengku sakabéh wewengkon Kosovo. Includedta kaasup kana usum tunggal. Resolusi kana tékstur taneuh 2m / piksel.Penerasi dites sahandapeunana P3Dv3 sarta ogé gawéna FSX.Take ti Airport Pristina (LYPR) .Kosovo mangrupakeun téritori anu dipikanyaho sacara rata parantos diakuan ... Maca deui

Daptar kasaluyuan:
  • Lockheed Martin Prepar3D nepi ka v5
  • Microsoft Flight Simulator X: Édisi Kukit
  • Microsoft Flight Simulator X (Sadaya vérsi)

  • Peunteun
    (0 sora)
  • ukuran 2.64 GB
  • undeuran 17 527
  • dijieun 19-05-2017
  • Parobahan 20-11-2017
  • ngidinan freeware luar
  • MDL asli FSX jeung / atawa P3D
  • Auto-install Installer tetempoan v11
  • download

Alus poto-nyata tetempoan ngagambarkeun kota Kiev di Wikivoyage (jeung sakuliling na) jeung tilu bandara (Boryspil International Airport UKBB, Kiev Zhuliany International Airport UKKK, Antonov UKKT) tetempoan nu ngawengku 250 wangunan unik, a autogen luhung, redefining c .. . Maca deui

Daptar kasaluyuan:
  • Lockheed Martin Prepar3D nepi ka v5
  • Microsoft Flight Simulator X: Édisi Kukit
  • Microsoft Flight Simulator X (Sadaya vérsi)

pangarang:
  • Stebel (avsimrus.com)
  • Peunteun
    (3 sora)
  • ukuran 1.20 GB
  • undeuran 25 767
  • dijieun 31-03-2017
  • Parobahan 20-11-2017
  • ngidinan freeware luar
  • Auto-install Installer tetempoan v11
  • download

tetempoan Photo-real pulo Chios di Yunani, pulo ngan 8 kilométer ti basisir Turki, panghasilan utama nyaeta pariwisata. tetempoan Ieu Sajaba luhung ka simulator hiber Anjeun, nyokot off ti Chios Airport "LGHI" pikeun tetempoan flights.The regional atawa internasional ngawengku poto -... Maca deui

Daptar kasaluyuan:
  • Lockheed Martin Prepar3D nepi ka v5
  • Microsoft Flight Simulator X: Édisi Kukit
  • Microsoft Flight Simulator X (Sadaya vérsi)

pangarang:
  • Dimitris Ntaskas, Yiannis Dermitzakis, The Team tetempoan Hellas
  • Peunteun
    (1 sora)
  • ukuran 453 MB
  • undeuran 18 585
  • dijieun 02-03-2017
  • Parobahan 07-11-2017
  • ngidinan freeware luar
  • Auto-install Installer tetempoan v11
  • download