Basa

Order Payil ku:
standar | nami | nu ngarang | tanggal | hits
airport_cat.png
Payil: 24
Dijieun 01-02-2020
Robah 09-02-2020
Undeuran: 2 987
Ukuran: 4.91 GB
ngidinan freeware luar
Ieu gambar HD poto-realistis anyar pikeun Prepar3D v4.5 na FSX / SE anu ngahasilkeun bumi anu megah di Siria. Kami resep janten anu pangsaéna masihan pamandangan ieu pikeun simmer di sakumna dunya, sareng urang badé ngahatur nuhun ka panyipta na Maher Souriti (PRO Simulasi) pikeun amanah anu disimpen ... Maca deui
sarua pisan cocog sareng FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Nami file syrian_coast_photoreal.zip
Installer tetempoan v11
Dijieun 11-10-2019
Robah 11-10-2019
Undeuran: 7 863
Ukuran: 3.37 GB
ngidinan freeware luar
Edwards Udara AFB (KEDW) di Amérika Serikat mangrupikeun Pusat Uji Angkatan Udara Angkatan Udara sareng Pusat Panalungtikan Flightden NASA's Dryden Flight Research Center. Kusabab 1950s, ampir sadaya pesawat militer Amérika parantos diuji di Edwards sareng janten pamandangan seueur terobosan dina widang penerbangan. Salaku conto, dina O ... Maca deui
sarua pisan cocog sareng FSX-SP2 + Acc + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Nami file edwards_air_force_base_kedw_photoreal.zip
Installer tetempoan v11
Dijieun 27-07-2019
Robah 27-07-2019
Undeuran: 22 895
Ukuran: 288 MB
ngidinan freeware luar
Tetempoan geulis keur Prepar3D v4 - Saint Barthelemy. Resolusi poto: 50 cm piksel. Resolusi bolong: 5 m keur nilai positip. Autogén jeung Data OSM sareng Scenproc. Ku Patrick Dubois. Pamasangan Otomatis.Suatkeun hiber anjeun ti St Jean Airfield (TFFJ) .Saint-Barthélemy, a Caribbean Caribbean French ... Maca deui
sarua pisan cocog sareng Prepar3D v4
nu ngarang Patrick Dubois
Nami file saint_barthelemy_free_for_p3dv4.zip
Installer tetempoan v11
Dijieun 10-04-2019
Robah 11-04-2019
Undeuran: 98 990
Ukuran: 9.80 GB
ngidinan freeware luar
Di dieu nyaeta pikeun kahiji kalina hiji tetempoan freeware lengkep Guadelup! tetempoan Ieu geulis keur Prepar3D v4 dipirig ku otomatis gen (leuweung sareng imah daérah) sareng resolusi 1m bolong, kitu ogé sababaraha objék 3D. Anjeun bisa mulai hiber ti Pôle Caraïbes Airport TFFR (samemehna Pointe-à-Pit ... Maca deui
sarua pisan cocog sareng Prepar3D v4
nu ngarang Patrick Dubois
Nami file the_guadeloupe_free_for_p3dv4.zip
Installer tetempoan v11
Dijieun 28-12-2018
Robah 28-12-2018
Undeuran: 12 191
Ukuran: 6.71 GB
ngidinan freeware luar
Pandén poto-realistis hébat Portland (Code ICAO: KPDX) sareng sakurilingna, tetempoan éta ngawengku 32,625 sq km ku resolusi luhur 1m per piksel. Tetempoan kalayan alignments ngabenerkeun tina landasan sareng bandara di FSX jeung Prepar3D. Tetempoan sampurna pikeun penerbangan VFR sareng approach.At ... Maca deui
sarua pisan cocog sareng FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Nami file portland_kpdx_photoreal.zip
Installer tetempoan v11
Dijieun 07-11-2018
Robah 30-08-2019
Undeuran: 16 805
Ukuran: 5.58 GB
ngidinan freeware luar
Salt Lake Kota (KSLC) nyaeta salah sahiji kota di Amérika Serikat, ibukota nagara Utah na korsi county tina uyah Tasik. tetempoan poto-nyata badag ieu nyertakeun kotana jeung sagala wilayah na. Resolusi tetempoan mangrupa hiji méter per piksel, kaasup kalayan 10m data élévasi resolusi (bolong) .Compatible kalawan duanana ... Maca deui
sarua pisan cocog sareng FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
nu ngarang Blue Sky tetempoan luar
Nami file salt_lake_city_photoreal.zip
Installer tetempoan v11
Dijieun 01-06-2018
Robah 03-06-2018
Undeuran: 36 308
Ukuran: 4.92 GB
ngidinan freeware luar
Libanon, resmina dipikawanoh minangka Républik Lebanese, mangrupakeun kaayaan daulat di Asia Kulon. Tepung wates jeung Suriah jeung kalér jeung wétan jeung Israél di kidul, bari Siprus nyaéta kulon meuntasan Laut Tengah. lokasi Libanon urang di crossroads tina Citarum Tengah jeung hinte Arab ... Maca deui
sarua pisan cocog sareng FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
nu ngarang FTXDes & FreeMesh X luar
Nami file lebanon_photoreal.zip
Installer tetempoan v11
Dijieun 01-03-2018
Robah 01-03-2018
Undeuran: 20 903
Ukuran: 8.80 GB
ngidinan freeware luar
Di dieu téh tetempoan poto-nyata geulis Israel ditawarkeun ku FTXDes nu nyertakeun sakabéh wewengkon Israil, Palestina, Gaza jeung Golan Karyadi. Resolusi tékstur tetempoan ieu "1m / piksel" idéal pikeun penerbangan VFR, aya ngan hiji mangsa kalawan henteu wengi tékstur. Kaasup hiji LOD10 bolong ... Maca deui
sarua pisan cocog sareng FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Nami file israel_photoreal.zip
Installer tetempoan v11
Dijieun 27-10-2017
Robah 27-10-2017
Undeuran: 53 140
Ukuran: 2.52 GB
ngidinan freeware luar
Anjeun impian tina ngalayang VFR leuwih San Fransisco kayaning di alam nyata? Ieu ayeuna mungkin, berkat tetempoan poto-nyata luhung ieu resolusi 1m / piksel ku bolong of 10m. tetempoan nu ngawengku wewengkon badag of California jeung ngawengku bandara 7 kaasup KSFO. Maca deui
sarua pisan cocog sareng FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Nami file san_francisco_-_mega_photoreal_scenery.zip
Installer tetempoan v11
Dijieun 08-09-2017
Robah 30-08-2019
Undeuran: 39 286
Ukuran: 5.05 GB
ngidinan freeware luar
Anu kacida gedéna poto-nyata tetempoan ngeunaan 21 750 km pasagi di 1m resolusi luhur / piksel kalawan 10m bolong ngumpul Kota Las Vegas sarta sakuliling na: McCarran Ka luar (KLAS), Henderson (KHND), Lake Mead, Echo Bay, batu gede Kota ( KBVU), North Las Vegas (KVGT), Nellis AFB (KLSV), Northern Pahrump Valley ... Maca deui
sarua pisan cocog sareng FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Nami file las_vegas_mega_photoreal_scenery.zip
Installer tetempoan v11
Dijieun 19-05-2017
Robah 31-10-2017
Undeuran: 23 050
Ukuran: 187 MB
ngidinan freeware luar
Pisan nice jeung lengkep tetempoan Kapuloan Channel, ngawengku tilu bandara: Alderney (EGJA), Guernsey (EGJB) jeung Jersey (EGJJ), textures poto-nyata, loba kandaraan statik sarta detil, cocog sareng Rex Jeung Taxisigns HD, épék lampu, 3D pendekatan lampu, tetempoan Ieu nyertakeun sakabéh tilu pulo ... Maca deui
sarua pisan cocog sareng FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
nu ngarang Konsép Soarfly luar
Nami file channel_islands_x_hd.exe
Installer tetempoan v11
Dijieun 19-05-2017
Robah 20-11-2017
Undeuran: 15 181
Ukuran: 2.64 GB
ngidinan freeware luar
Tetempoan poto-nyata ieu ngawengku sakabéh wewengkon Kosovo. Includedta kaasup kana usum tunggal. Resolusi kana tékstur taneuh 2m / piksel.Penerasi dites sahandapeunana P3Dv3 sarta ogé gawéna FSX.Take ti Airport Pristina (LYPR) .Kosovo mangrupakeun téritori anu dipikanyaho sacara rata parantos diakuan ... Maca deui
sarua pisan cocog sareng FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Nami file kosovo_photoreal_lypr.zip
asli FSX jeung / atawa P3D
Installer tetempoan v11
Dijieun 31-03-2017
Robah 20-11-2017
Undeuran: 22 306
Ukuran: 1.20 GB
ngidinan freeware luar
Alus poto-nyata tetempoan ngagambarkeun kota Kiev di Wikivoyage (jeung sakuliling na) jeung tilu bandara (Boryspil International Airport UKBB, Kiev Zhuliany International Airport UKKK, Antonov UKKT) tetempoan nu ngawengku 250 wangunan unik, a autogen luhung, redefining c .. . Maca deui
sarua pisan cocog sareng FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
nu ngarang Stebel (avsimrus.com)
Nami file kiev.zip
Installer tetempoan v11
Dijieun 02-03-2017
Robah 07-11-2017
Undeuran: 15 972
Ukuran: 453 MB
ngidinan freeware luar
tetempoan Photo-real pulo Chios di Yunani, pulo ngan 8 kilométer ti basisir Turki, panghasilan utama nyaeta pariwisata. tetempoan Ieu Sajaba luhung ka simulator hiber Anjeun, nyokot off ti Chios Airport "LGHI" pikeun tetempoan flights.The regional atawa internasional ngawengku poto -... Maca deui
sarua pisan cocog sareng FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
nu ngarang Dimitris Ntaskas, Yiannis Dermitzakis, The Team tetempoan Hellas
Nami file chios_island_lghi_photoral.exe
Installer tetempoan v11
Dijieun 20-04-2016
Robah 20-11-2017
Undeuran: 36 392
Ukuran: 3.16 GB
ngidinan freeware luar
USA Mega bolong nyadiakeun ka anjeun hiji 5m bolong realistis tina USA katutupan nu 9.826.675 km² nagara jeung Porto Rico jeung sagala téritori AS dina Pacific.This bolong dirumuskeun ku urang OFX pasangan simulasi Download sareng inpo instalasi download Ieu pisan 3.16 beurat ... Maca deui
sarua pisan cocog sareng FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
nu ngarang simulasi OFX luar
Nami file ofx_usa_mega_mesh.zip
Installer tetempoan v11

Basa