Basa
Order Payil ku:
standar | nami | nu ngarang | tanggal | hits
airport_cat.png
Payil: 23
Dijieun 10-04-2019
Robah 11-04-2019
Undeuran: 2 856
Ukuran: 9.80 GB
ngidinan freeware luar
Di dieu nyaeta pikeun kahiji kalina hiji tetempoan freeware lengkep Guadelup! tetempoan Ieu geulis keur Prepar3D v4 ieu dipirig ku hiji otomatis-gen (leuweung jeung imah wewengkon) sarta bolong resolusi 1m, kitu ogé sababaraha objék 3D. Anjeun bisa ngamimitian hiber ti kutub Caraïbes Airport TFFR (baheulana Pointe-à-Liang ... Maca deui
sarua pisan Pikeun Prepar3D v4
nu ngarang Patrick Dubois
Nami file the_guadeloupe_free_for_p3dv4.zip
#Installer tetempoan v11
Dijieun 28-12-2018
Robah 28-12-2018
Undeuran: 2 513
Ukuran: 6.71 GB
ngidinan freeware luar
hébat poto-realistis tetempoan (Code ICAO: KPDX) Portland sarta sakuliling anak, tetempoan ka nyertakeun jumlahna 32,625 km sq nu resolusina luhur 1m per piksel. Tetempoan jeung alignments bener tina runways jeung bandara di FSX na Prepar3D. tetempoan sampurna pikeun VFR penerbangan na approach.At ... Maca deui
sarua pisan Pikeun FSX & uap Edition & P3Dv1 P3Dv2 P3Dv3 P3Dv4
Nami file portland_kpdx_photoreal.zip
#Installer tetempoan v11
Dijieun 07-11-2018
Robah 07-11-2018
Undeuran: 3 996
Ukuran: 5.58 GB
ngidinan freeware luar
Salt Lake Kota (KSLC) nyaeta salah sahiji kota di Amérika Serikat, ibukota nagara Utah na korsi county tina uyah Tasik. tetempoan poto-nyata badag ieu nyertakeun kotana jeung sagala wilayah na. Resolusi tetempoan mangrupa hiji méter per piksel, kaasup kalayan 10m data élévasi resolusi (bolong) .Compatible kalawan duanana ... Maca deui
sarua pisan Pikeun FSX & uap Edition & P3Dv1 P3Dv2 P3Dv3 P3Dv4
nu ngarang Blue Sky tetempoan luar
Nami file salt_lake_city_photoreal.zip
#Installer tetempoan v11
Dijieun 01-06-2018
Robah 03-06-2018
Undeuran: 3 689
Ukuran: 4.92 GB
ngidinan freeware luar
Libanon, resmina dipikawanoh minangka Républik Lebanese, mangrupakeun kaayaan daulat di Asia Kulon. Tepung wates jeung Suriah jeung kalér jeung wétan jeung Israél di kidul, bari Siprus nyaéta kulon meuntasan Laut Tengah. lokasi Libanon urang di crossroads tina Citarum Tengah jeung hinte Arab ... Maca deui
sarua pisan Pikeun FSX & uap Edition & P3Dv1 P3Dv2 P3Dv3 P3Dv4
nu ngarang FTXDes & FreeMesh X luar
Nami file lebanon_photoreal.zip
#Installer tetempoan v11
Dijieun 02-03-2018
Robah 02-03-2018
Undeuran: 7 002
Ukuran: 8.80 GB
ngidinan freeware luar
Di dieu téh tetempoan poto-nyata geulis Israel ditawarkeun ku FTXDes nu nyertakeun sakabéh wewengkon Israil, Palestina, Gaza jeung Golan Karyadi. Resolusi tékstur tetempoan ieu "1m / piksel" idéal pikeun penerbangan VFR, aya ngan hiji mangsa kalawan henteu wengi tékstur. Kaasup hiji LOD10 bolong ... Maca deui
sarua pisan Pikeun FSX & uap Edition & P3Dv1 P3Dv2 P3Dv3 P3Dv4
Nami file israel_photoreal.zip
#Installer tetempoan v11
Dijieun 27-10-2017
Robah 27-10-2017
Undeuran: 17 947
Ukuran: 2.52 GB
ngidinan freeware luar
Anjeun impian tina ngalayang VFR leuwih San Fransisco kayaning di alam nyata? Ieu ayeuna mungkin, berkat tetempoan poto-nyata luhung ieu resolusi 1m / piksel ku bolong of 10m. tetempoan nu ngawengku wewengkon badag of California jeung ngawengku bandara 7 kaasup KSFO. Maca deui
sarua pisan Pikeun FSX & uap Edition & P3Dv1 P3Dv2 P3Dv3 P3Dv4
Nami file san_francisco_-_mega_photoreal_scenery.zip
#Installer tetempoan v11
Dijieun 08-09-2017
Robah 23-10-2017
Undeuran: 75
Ukuran: 5.05 GB
ngidinan freeware luar
Anu kacida gedéna poto-nyata tetempoan ngeunaan 21 750 km pasagi di 1m resolusi luhur / piksel kalawan 10m bolong ngumpul Kota Las Vegas sarta sakuliling na: McCarran Ka luar (KLAS), Henderson (KHND), Lake Mead, Echo Bay, batu gede Kota ( KBVU), North Las Vegas (KVGT), Nellis AFB (KLSV), Northern Pahrump Valley ... Maca deui
sarua pisan Pikeun FSX & uap Edition & P3Dv1 P3Dv2 P3Dv3 P3Dv4
Nami file las_vegas_mega_photoreal_scenery.zip
#Installer tetempoan v11
Dijieun 19-05-2017
Robah 31-10-2017
Undeuran: 11 188
Ukuran: 187 MB
ngidinan freeware luar
Pisan nice jeung lengkep tetempoan Kapuloan Channel, ngawengku tilu bandara: Alderney (EGJA), Guernsey (EGJB) jeung Jersey (EGJJ), textures poto-nyata, loba kandaraan statik sarta detil, cocog sareng Rex Jeung Taxisigns HD, épék lampu, 3D pendekatan lampu, tetempoan Ieu nyertakeun sakabéh tilu pulo ... Maca deui
sarua pisan Pikeun FSX & uap Edition & P3Dv1 P3Dv2 P3Dv3 P3Dv4
nu ngarang Konsép Soarfly luar
Nami file channel_islands_x_hd.exe
#Installer tetempoan v11
Dijieun 19-05-2017
Robah 20-11-2017
Undeuran: 3 221
Ukuran: 2.64 GB
ngidinan freeware luar
tetempoan poto-nyata ieu nyertakeun sakabéh wewengkon Kosovo. Hal ieu kaasup ku usum tunggal. Resolusi nu textures taneuh 2m / pixel.Scenery dites handapeun P3Dv3 sarta ogé gawéna kalayan FSX.Take off ti Pristina Airport (LYPR) .Kosovo mangrupakeun Téritori dibantah sarta sawaréh dipikawanoh st ... Maca deui
sarua pisan Pikeun FSX & uap Edition & P3Dv1 P3Dv2 P3Dv3 P3Dv4
Nami file kosovo_photoreal_lypr.zip
#Native FSX jeung / atawa P3D
#Installer tetempoan v11
Dijieun 31-03-2017
Robah 20-11-2017
Undeuran: 9 571
Ukuran: 1.20 GB
ngidinan freeware luar
Alus poto-nyata tetempoan ngagambarkeun kota Kiev di Wikivoyage (jeung sakuliling na) jeung tilu bandara (Boryspil International Airport UKBB, Kiev Zhuliany International Airport UKKK, Antonov UKKT) tetempoan nu ngawengku 250 wangunan unik, a autogen luhung, redefining c .. . Maca deui
sarua pisan Pikeun FSX & uap Edition & P3Dv1 P3Dv2 P3Dv3 P3Dv4
nu ngarang Stebel (avsimrus.com)
Nami file kiev.zip
#Installer tetempoan v11
Dijieun 02-03-2017
Robah 07-11-2017
Undeuran: 4 608
Ukuran: 453 MB
ngidinan freeware luar
tetempoan Photo-real pulo Chios di Yunani, pulo ngan 8 kilométer ti basisir Turki, panghasilan utama nyaeta pariwisata. tetempoan Ieu Sajaba luhung ka simulator hiber Anjeun, nyokot off ti Chios Airport "LGHI" pikeun tetempoan flights.The regional atawa internasional ngawengku poto -... Maca deui
sarua pisan Pikeun FSX & uap Edition & P3Dv1 P3Dv2 P3Dv3 P3Dv4
nu ngarang Dimitris Ntaskas, Yiannis Dermitzakis, The Team tetempoan Hellas
Nami file chios_island_lghi_photoral.exe
#Installer tetempoan v11
Dijieun 20-04-2016
Robah 20-11-2017
Undeuran: 20
Ukuran: 3.16 GB
ngidinan freeware luar
USA Mega bolong nyadiakeun ka anjeun hiji 5m bolong realistis tina USA katutupan nu 9.826.675 km² nagara jeung Porto Rico jeung sagala téritori AS dina Pacific.This bolong dirumuskeun ku urang OFX pasangan simulasi Download sareng inpo instalasi download Ieu pisan 3.16 beurat ... Maca deui
sarua pisan Pikeun FSX & uap Edition & P3Dv1 P3Dv2 P3Dv3 P3Dv4
nu ngarang simulasi OFX luar
Nami file ofx_usa_mega_mesh.zip
#Installer tetempoan v11
Dijieun 11-12-2015
Robah 20-11-2017
Undeuran: 15 697
Ukuran: 1.66 GB
ngidinan freeware luar
OFX Amérika Kidul Evolution nyadiakeun ka anjeun hiji realistis 10 m precision bolong anyar jeung landclass pinuh ku Amérika Kidul katutupan 18.118.032 km², ogé kaasup nagara America.Features Tengah: American Tengah Nagara (bolong / Landclass): Panama, Kosta Rika, Nikaragua jeung El SavadorSouth Amérika (... Maca deui
sarua pisan Pikeun FSX & uap Edition & P3Dv1 P3Dv2 P3Dv3 P3Dv4
nu ngarang simulasi OFX luar
Nami file ofx_south_america_evolution.zip
#Installer tetempoan v11
Dijieun 10-10-2015
Robah 20-11-2017
Undeuran: 5 171
Ukuran: 4.70 GB
ngidinan freeware luar
Wide poto-real HD tetempoan (1m / piksel) tina sabagian gedé tina kaayaan Washington (US) jeung sapotong Oregon, tetempoan ngawengku di handap ieu bandara KTDO, KCLS, KKLS jeung KAST. Anjeun bisa ngapung leuwih Gunung Adams sarta Gunung St. Helens (stratovolcano aktip), sababaraha bagian Hood River, Astoria (KAST), ... Maca deui
sarua pisan Pikeun FSX & uap Edition & P3Dv1 P3Dv2 P3Dv3 P3Dv4
nu ngarang Blue Sky tetempoan luar
Nami file mt_adams_and_mt_st__helens.zip
#Installer tetempoan v11
Dijieun 22-07-2015
Robah 07-11-2017
Undeuran: 12 937
Ukuran: 3.41 GB
ngidinan freeware luar
Mega tetempoan poto-nyata Los Angeles jeung sakuliling anak, resolusi 1m / piksel + élévasi bolong 10m, ogé tempat nu bandara di wewengkon dina posisi katuhu. Sakabehna tetempoan nu weighs leuwih ti 3.40 GB, sahingga ieu teu mungkin keur paket tetempoan ka hiji file, ku kituna ieu dibagi kana ... Maca deui
sarua pisan Pikeun FSX & uap Edition & P3Dv1 P3Dv2 P3Dv3 P3Dv4
nu ngarang Blue Sky tetempoan luar
Nami file los_angeles_aera_photoreal.zip
#Installer tetempoan v11

Basa