Basa
Order Payil ku:
standar | nami | nu ngarang | tanggal | hits

Proyék, purwa
Payil: 7
PROJECT_PROTO.png
parobahan
Payil: 5
MODIFIKASI.png









Ieu Millenium Falcon tina film Star Wars, ka gancangan kagancangan sareng cobian pencét éta béntang! Millennium Falcon nyaéta kapal na angkatan ka jomawan Han Solo sareng kadua model Chewbacca.New 2018 kadua: Kinerja maksimal, lengkep model / outdoor indoor anu lengkep, maksimal FSX speed: (2667 kts / GPS-GS) ... Maca deui

Daptar kasaluyuan:
  • Lockheed Martin Prepar3D nepi ka v5
  • Microsoft Flight Simulator X: Édisi Kukit
  • Microsoft Flight Simulator X (Sadaya vérsi)

pangarang:
  • Modél na textures ku Dean Crawford. Disada na panel 2D ku "Lonestar". FDE ku Bruce Fitzgerald
  • Peunteun
    (64 sora)
  • ukuran 68.2 MB
  • undeuran 48 822
  • dijieun 28-12-2018
  • Parobahan 30-12-2018
  • ngidinan freeware luar
  • download

HMS Bounty 18th Abad Kapal Jangkung pasagi hela lengkep angin-disetir, animasi individual tur dikawasa sails, umbul animasi kalawan arah jeung angin speeds, animasi Helm, sarta Manajemén Jandela Kawih ngadalikeun sagala fungsi kapal. Kapal responds ka angin speeds jeung arah jeung geleng, Keeling, ... Maca deui

Daptar kasaluyuan:
  • Lockheed Martin Prepar3D nepi ka v5
  • Microsoft Flight Simulator X: Édisi Kukit
  • Microsoft Flight Simulator X (Sadaya vérsi)

pangarang:
  • Milton Shupe, Nigel Richards, Rob Barendregt, Sasha Rieger, sarta Rob Ibey
  • Add-on Vérsi2.0
  • Peunteun
    (1 sora)
  • ukuran 45.5 MB
  • undeuran 18 748
  • dijieun 24-07-2015
  • Parobahan 10-01-2019
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL asli FSX jeung / atawa P3D
  • Auto-install Vérsi installer 10.5
  • download

Pikeun klik anu cocog sareng versi FS2004 di dieuThe Zeppelin NT (Zeppelin New Technology) mangrupikeun jenis udara anu diwangun dina taun 1990an ku perusahaan Jérman Zeppelin Luftschifftechnik GmbH di Friedrichshafen.This add-on ieu dilakukeun ku FSDS3.5. Fiturna nyaéta: Multiple LOD-model sareng animasi pikeun F ... Maca deui

Daptar kasaluyuan:
  • Lockheed Martin Prepar3D nepi ka v5
  • Microsoft Flight Simulator X: Édisi Kukit
  • Microsoft Flight Simulator X (Sadaya vérsi)

  • Peunteun
    (8 sora)
  • ukuran 22.5 MB
  • undeuran 58 695
  • dijieun 13-12-2009
  • Parobahan 27-03-2019
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL asli FSX jeung / atawa P3D
  • Auto-install Vérsi installer 10.5
  • download

Ieu USS Nimitz & USS Eisenhower kapal perang kapal perang pesawat ti armada AS. Ieu mangrupikeun add-on disebut AI (Artipikasi Kecerdasan) anu dikawasa ku komputer.Kualitas kualitas luhur ieu add-on bakal ngantep anjeun darat dina dua operator kapal udara samodel dina 3D interior / exterior sareng s ... Maca deui

Daptar kasaluyuan:
  • Lockheed Martin Prepar3D nepi ka v5
  • Microsoft Flight Simulator X: Édisi Kukit
  • Microsoft Flight Simulator X (Sadaya vérsi)

pangarang:
  • Javier Fernandez, Sylvain Parouty, adaptasi ku Rikoooo
  • Peunteun
    (167 sora)
  • ukuran 22.5 MB
  • undeuran 200 653
  • dijieun 06-07-2009
  • Parobahan 16-02-2018
  • ngidinan freeware luar
  • Auto-install Vérsi installer 10
  • download

Ieu mangrupikeun menara kontrol anu dasar sareng sederhana, tapi penting pikeun penerbangan jaringan (multi pamuter) .360 ° tempoan, kamungkinan pikeun nyepetkeun atanapi ngalambatkeun waktos, pandangan radar, pilihan ti opat menara anu jangkungna béda, panel kontrol ATC. Menara tiasa digentos ku keyboard keyboard "Y" .Andé bakal mendakan ... Maca deui

Daptar kasaluyuan:
  • Lockheed Martin Prepar3D v1
  • Microsoft Flight Simulator X: Édisi Kukit
  • Microsoft Flight Simulator X (Sadaya vérsi)

pangarang:
  • Rikoooo
  • Peunteun
    (51 sora)
  • ukuran 3.72 MB
  • undeuran 91 780
  • dijieun 15-11-2006
  • Parobahan 07-02-2020
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL asli FSX jeung / atawa P3D
  • Auto-install Vérsi installer 10.5
  • download