Basa

Order Payil ku:
standar | nami | nu ngarang | tanggal | hits
prototype.png
divers_cat.png
Payil: 7
Payil: 5
Dijieun 28-12-2018
Robah 30-12-2018
Undeuran: 21 416
Ukuran: 68.2 MB
ngidinan freeware luar
Ieu Millenium Falcon tina film Star Wars, ka gancangan kagancangan sareng cobian pencét éta béntang! Millennium Falcon nyaéta kapal na angkatan ka jomawan Han Solo sareng kadua model Chewbacca.New 2018 kadua: Kinerja maksimal, lengkep model / outdoor indoor anu lengkep, maksimal FSX speed: (2667 kts / GPS-GS) ... Maca deui
sarua pisan Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
nu ngarang Modél na textures ku Dean Crawford. Disada na panel 2D ku "Lonestar". FDE ku Bruce Fitzgerald
Nami file star_wars_millenium_falcon.zip
Dijieun 24-07-2015
Robah 10-01-2019
Undeuran: 14 441
Ukuran: 45.5 MB
ngidinan freeware luar
HMS Bounty 18th Abad Kapal Jangkung pasagi hela lengkep angin-disetir, animasi individual tur dikawasa sails, umbul animasi kalawan arah jeung angin speeds, animasi Helm, sarta Manajemén Jandela Kawih ngadalikeun sagala fungsi kapal. Kapal responds ka angin speeds jeung arah jeung geleng, Keeling, ... Maca deui
sarua pisan Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
nu ngarang Milton Shupe, Nigel Richards, Rob Barendregt, Sasha Rieger, sarta Rob Ibey
Nami file hms_bounty.zip
3D Virtual kabina
asli FSX jeung / atawa P3D
Vérsi installer 10.5
Vérsi 2.0
Dijieun 13-12-2009
Robah 27-03-2019
Undeuran: 40 946
Ukuran: 22.5 MB
ngidinan freeware luar
Keur versi cocog FS2004 klik hereThe Zeppelin nt (Zeppelin New Technology) nyaéta hiji tipe airship diwangun dina 1990s ku pausahaan Jerman Zeppelin Luftschifftechnik GmbH di Friedrichshafen.This nambahkeun-on ieu dipigawé ku FSDS3.5. Fitur nyaéta: langkung LOD-model jeung animasi keur F ... Maca deui
sarua pisan Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Nami file zeppelin_nt.zip
3D Virtual kabina
asli FSX jeung / atawa P3D
Vérsi installer 10.5
Dijieun 06-07-2009
Robah 16-02-2018
Undeuran: 172 502
Ukuran: 22.5 MB
ngidinan freeware luar
Di handap ieu USS Nimitz & USS Eisenhower pesawat kapal perang pamawa ti armada AS. Ieu mangrupa nambihkeun kana disebut AI (jieunan AKAL) anu dikawasa ku computer.This-kualitas luhur nambahkeun-on bakal ngidinan Anjeun pikeun darat dina dua operator pesawat pinuh dimodelkeun make 3D interior / exterior kalawan s ... Maca deui
sarua pisan Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
nu ngarang Javier Fernandez, Sylvain Parouty, adaptasi ku Rikoooo
Nami file uss_nimitz_uss_eisenhower_v2.zip
Vérsi installer 10
Dijieun 15-11-2006
Robah 17-11-2015
Undeuran: 59 264
Ukuran: 3 MB
ngidinan freeware luar
munara kontrol leutik basajan pisan tapi indispensable pikeun penerbangan networks.360 ° view, bisa nyepetkeun atawa ngalambatkeun turun waktu, view radar, pilihan opat munara tina jangkung beda, panel kontrol ATC. munara bisa pindah jeung kenop "Y" .You bakal manggihan ieu nambahkeun-on dina produsén: "Control Tower Ri ... Maca deui
sarua pisan Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3D v1. * V2 v3 diuji
nu ngarang Rikoooo
Nami file control_tower_rikoooo.zip
3D Virtual kabina
asli FSX jeung / atawa P3D
Vérsi installer 10

Basa