Basa

helico_cat.png
divers_cat.png
avions-cat.png
Payil: 4
Payil: 1
Payil: 9
Dijieun 14-08-2013
Robah 30-05-2015
Undeuran: 8 763
Ukuran: 4.10 MB
ngidinan freeware luar
Meunangkeun versi demo gratis tina X-Plane Simulator penerbangan 10 nganggo installer ieu di handap. Demo ieu ampir sarua pikeun versi lengkep na X-Plane 10 Global.It ngagaduhan pesawat anu sami, kalayan modél pesawat kelas dunya anu sami sareng téknologi rendering anu saé réalistis, tapi didieu ... Maca deui
sarua pisan cocog sareng X-Plane 10
Nami file X-Plane10DemoInstallerWindows.zip
Ti panulis

Basa