Basa

Pilatus PC-6C H2 Porter FSX & P3D

inpormasi

  • ukuran 29.6 MB
  • undeuran 3 504
  • dijieun 11-06-2019
  • Parobahan 11-06-2019
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL asli FSX jeung / atawa P3D
  • Masang Otomatis Vérsi installer 10.5
  • Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panulis: Tim Piglet Conrad (Piglet's Peculiar Planes), Sora ku ZiggyFsims, Diédit na Rangkep ku Rikoooo
  • Teu aya virus anu dijamin
    Dilindungan ku ImunifyAV Premium
    Teu aya virus anu dijamin
Di handap ieu Pilatus PC-6C H2 dina pakét lengkep, nambihkeun éndah ieu dijieun ku Tim Piglet Conrad yén urang hatur. Majelis sareng kreasi pakét ku Rikoooo. Kaasup kalayan kabina virtual clikable sareng tékstur HD, sora nyata (mesin PC-12), 10 liveries, sora saklar dina kabina, manual sareng Daptar pariksa (tingali dokuméntasi). A tambihan-agung anu henteu matak lasut!

Pilatus PC 6C H2 Porter FSX P3D  1Pilatus PC 6C H2 Porter FSX P3D  2Pilatus PC 6C H2 Porter FSX P3D  3Pilatus PC 6C H2 Porter FSX P3D  4Pilatus PC 6C H2 Porter FSX P3D  5Pilatus PC 6C H2 Porter FSX P3D  6Pilatus PC 6C H2 Porter FSX P3D  7Pilatus PC 6C H2 Porter FSX P3D  8Pilatus PC 6C H2 Porter FSX P3D  9Pilatus PC 6C H2 Porter FSX P3D  10
  • Panulis: Tim Piglet Conrad (Piglet's Peculiar Planes), Sora ku ZiggyFsims, Diédit na Rangkep ku Rikoooo
  • download
inpormasi

  • ukuran 29.6 MB
  • undeuran 3 504
  • dijieun 11-06-2019
  • Parobahan 11-06-2019
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL asli FSX jeung / atawa P3D
  • Masang Otomatis Vérsi installer 10.5
  • Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panulis: Tim Piglet Conrad (Piglet's Peculiar Planes), Sora ku ZiggyFsims, Diédit na Rangkep ku Rikoooo
  • Teu aya virus anu dijamin
    Dilindungan ku ImunifyAV Premium
    Teu aya virus anu dijamin

panungtungan diropéa

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Ukay 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Antonov AN-225 Ruang shuttle FSX  &
--------


Basa