Basa

Antonov AN-26 FSX & P3D

inpormasi

  • ukuran 29.9 MB
  • undeuran 26 198
  • dijieun 23-08-2008
  • Parobahan 14-08-2018
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL Port-Over teu cocog P3Dv4
  • Masang Otomatis Vérsi installer 10.5
  • Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 (henteu P3Dv4)
  • download
  • Panulis: Vladimir Zhyhulskiy. Adaptasi VC, panél sareng tolok ku Philippe Wallaert
  • Teu aya virus anu dijamin
    Dilindungan ku ImunifyAV Premium
    Teu aya virus anu dijamin
Dina 11 / 09 / 2016: installer otomatis diropéa kana versi 10, panel 2D anyar, sora adat anyar, adaptasi ka P3D v3, koréksi saluran alfa tina tékstur, tambah GPWS énggal.
keur FSX & P3D. Pesawat angkutan serbaguna Rusia ieu terus ngalayang di sababaraha nagara di dunya. Modél ieu ditawarkeun ku set anu lengkep (pek): sora, VC, animasi (panto, kompartemen kargo pungkur, tanki tank).
Utamana pikeun fans pesawat Antonov.
Maca manual anjeun bakal manggihan informasi penting. model kualitas luhur.
  • Panulis: Vladimir Zhyhulskiy. Adaptasi VC, panél sareng tolok ku Philippe Wallaert
  • download
inpormasi

  • ukuran 29.9 MB
  • undeuran 26 198
  • dijieun 23-08-2008
  • Parobahan 14-08-2018
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL Port-Over teu cocog P3Dv4
  • Masang Otomatis Vérsi installer 10.5
  • Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 (henteu P3Dv4)
  • download
  • Panulis: Vladimir Zhyhulskiy. Adaptasi VC, panél sareng tolok ku Philippe Wallaert
  • Teu aya virus anu dijamin
    Dilindungan ku ImunifyAV Premium
    Teu aya virus anu dijamin

panungtungan diropéa

05-10-2019Auster J1 Autocrat FSX  &  P3D
--------
26-09-2019Sukhoi SuperJet SSJ-100 FSX  &  P3D
--------
30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Ukay 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------


Basa