Basa

Antonov AN-124 FSX & P3D

inpormasi

  • ukuran 28.3 MB
  • undeuran 52 520
  • dijieun 28-08-2009
  • Parobahan 22-08-2019
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL asli FSX jeung / atawa P3D
  • Masang Otomatis Vérsi installer 10.5
  • Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panulis: Thomas Ruth, Douglas E. Trapp, dijalankeun ku Andiroto
  • Teu aya virus anu dijamin
    Dilindungan ku ImunifyAV Premium
    Teu aya virus anu dijamin
Diropéa dina 22 / 08 / 2019 : Vérsi ieu (update) nyaéta kombinasi Thomas Ruth asli An-124 jeung paket An124-210 of Douglas E. Trapp.
Ditambahkeun TCAS, FMC, hiji panel FE anyar jeung reworked tékstur ti paket 210 ka 3 textures anyar pikeun vérsi ieu.
Reworked oge file hawa jeung aircraft.cfg keur sababaraha gauges.
Paké Dietmar Loleit keur TCAS jeung Garrett Smith pikeun FMC.

cocog sareng Prepar3D v4 +
asli FSX modél sareng kompatibel Prepar3D v4 +. Di handap ieu mangrupikeun pengiriman barang badag Rusia anu misuwur Antonov AN-124. Kaasup sareng panel 2D sareng kabina maya fungsional anu énggal kalayan sora mesin nyata!

Asal Usul:

Nu Antonov 124-100 Ruslan nicknamed (kode NATO: Condor) ieu pesawat panggedena di dunya dihasilkeun dina runtuyan saméméh datangna tina pesawat Airbus A380 di dunya panggedena sésana Antonov An-225.

Hal ieu bisa mawa beban paling rupa-rupa saperti locomotives, planes, satelit, kapal. pesawat ieu dilengkepan dua cranes, unggal dua hoists anu bisa ngarojong beurat maksimum 20 ton. 400 ton di takeoff, 120 ton maximum payload (6 kali tina C-160 Transall Perancis jeung tentara Jerman).

Ngan planes nu kasarna comparable Airbus A380 jeung Lockheed C-5 Galaxy US, nu mahluk dimungkinkeun ditangtayungan solely pikeun tujuan militér jeung teu mawa loba payload. Hal ieu mindeng dipaké ku Air Force Perancis, nu leases ka hiji pausahaan Ukrania keur operasi utama sarta jauh.

Harga unitna antara $ 150 sareng $ 200 juta. (Sumber: Wikipedia)

Antonov AN 124 FSX P3D  2Antonov AN 124 FSX P3D  6Antonov AN 124 FSX P3D  7Antonov AN 124 FSX P3D  8Antonov AN 124 FSX P3D  9
  • Panulis: Thomas Ruth, Douglas E. Trapp, dijalankeun ku Andiroto
  • download
inpormasi

  • ukuran 28.3 MB
  • undeuran 52 520
  • dijieun 28-08-2009
  • Parobahan 22-08-2019
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL asli FSX jeung / atawa P3D
  • Masang Otomatis Vérsi installer 10.5
  • Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panulis: Thomas Ruth, Douglas E. Trapp, dijalankeun ku Andiroto
  • Teu aya virus anu dijamin
    Dilindungan ku ImunifyAV Premium
    Teu aya virus anu dijamin

panungtungan diropéa

05-10-2019Auster J1 Autocrat FSX  &  P3D
--------
26-09-2019Sukhoi SuperJet SSJ-100 FSX  &  P3D
--------
30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Ukay 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------


Basa