Basa

Antonov AN-225 Ruang shuttle FSX & P3D

inpormasi

  • sarua pisan P3Dv5P3Dv4P3Dv3P3Dv2P3Dv1FSX-SEFSX
  • Peunteun
    (62 sora)
  • ukuran 22.9 MB
  • undeuran 83 272
  • dijieun 22-08-2019
  • Parobahan 22-08-2019
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL asli FSX jeung / atawa P3D
  • Masang Otomatis Vérsi installer 10.5
  • download
  • Panulis: Desain asli ku Thomas Ruth. Panel 2D Anyar pikeun layar lebar, tolok xml sareng adaptasi VC ku Philippe Wallaert. Paket ku Rikoooo
  • Teu aya anu dijamin ku virus
    ImunifyAV Premium
Di handap ieu mangrupikeun Antonov An-225 Mriya sareng shuttle rohangan Buran tina "Program Spasi Soviét" dina tonggong. Pesawat ieu ageung sareng anjeun bakal kasusah angkat, nganggo flaps sareng nurunkeun jumlah bahan bakar, upami henteu, anjeun bakal tetep di bumi. Kaasup sareng kabin 3D, model penerbangan anu réalistis, sora otentik sareng panel 2D pikeun 16: layar 9.

Sajarah:

Nu Antonov An-225 Mriya ( "ngimpi" dina Ukrania) nyaéta hiji pesawat angkutan jumbo, nu dihasilkeun dina USSR (Soviet Républik Sosialis di Wikivoyage) jeung narima salaku ngaran kode pikeun NATO "Cossack" (An-124 ieu salah sahiji "Condor"). pesawat Ieu ukuran impressive sanggup mawa beban badag sarta beurat leuwih jarak considerable.

Ieu pesawat pangpanjangna jeung heaviest di dunya, tapi kadua dina watesan ukuran, balik seaplane buta H-4 hercules. Nurutkeun Anatoly Boulanenko, nu Hiji-225 geus kungsi dipaké pikeun poténsial full sarta sok sanggeus manéhna, nu Hiji-225 ogé bajoang gunana. Mémang, salila démo leuwih Bourget, manéhna ngancik di hiji sudut 45 ° jeung rohangan shuttle Soviet Buran of 62 ton napel fuselage teh.

Antonov 225 Ruang shuttle FSX P3D  2Antonov 225 Ruang shuttle FSX P3D  3Antonov 225 Ruang shuttle FSX P3D  5Antonov 225 Ruang shuttle FSX P3D  6Antonov 225 Ruang shuttle FSX P3D  7Antonov 225 Ruang shuttle FSX P3D  8Antonov 225 Ruang shuttle FSX P3D  10Antonov 225 Ruang shuttle FSX P3D  11Antonov 225 Ruang shuttle FSX P3D  12Antonov 225 Ruang shuttle FSX P3D  13Antonov 225 Ruang shuttle FSX P3D  14
  • Panulis: Desain asli ku Thomas Ruth. Panel 2D Anyar pikeun layar lebar, tolok xml sareng adaptasi VC ku Philippe Wallaert. Paket ku Rikoooo
  • download

inpormasi

  • sarua pisan P3Dv5P3Dv4P3Dv3P3Dv2P3Dv1FSX-SEFSX
  • Peunteun
    (62 sora)
  • ukuran 22.9 MB
  • undeuran 83 272
  • dijieun 22-08-2019
  • Parobahan 22-08-2019
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL asli FSX jeung / atawa P3D
  • Masang Otomatis Vérsi installer 10.5
  • download
  • Panulis: Desain asli ku Thomas Ruth. Panel 2D Anyar pikeun layar lebar, tolok xml sareng adaptasi VC ku Philippe Wallaert. Paket ku Rikoooo
  • Teu aya anu dijamin ku virus
    ImunifyAV Premium

panungtungan diropéa

03-06-2020Nyukur ERJ 135 Jinisna seueur FSX  &
--------
02-06-2020Nyukur ERJ 145 Jinisna seueur FSX  &
--------
02-06-2020Boeing 757-200 Donald Trump (Trump
--------