Basa

Antonov AN-32 FSX & P3D

inpormasi

  • ukuran 38,5 MB
  • undeuran 34 038
  • dijieun 31-10-2010
  • Parobahan 22-08-2019
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL asli FSX jeung / atawa P3D
  • Masang Otomatis Vérsi installer 10.5
  • Diuji OK kalayan FSX-SP2 + Acc + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panulis: Tim Piglet Conrad - Planét Peculiar Piglets. Diropéa ku Bob Chicilo
  • Teu aya virus anu dijamin
    Dilindungan ku ImunifyAV Premium
    Teu aya virus anu dijamin
Kacida tambihan tambihan pribumi pikeun FSX-SP2 (jeung Prepar3D v4 + cocog) tina kualitas luhur, damel rapih.
Ngawengku opat tékstur, sora adat, kabina maya (VC) ditambah kabin, kamungkinan buka kendang pungkur (Ctrl + E), baca manual.

Nu An-32 dasarna nyaeta re-engined An-26. Nu customer peluncuran ieu Angkatan Udara India, nu maréntahkeun pesawat ieu sabagean alatan hubungan alus antara mangka pamingpin USSR Leonid Brezhnev terus pamingpin India Indira Gandhi. Nu An-32 dirancang pikeun tahan kondisi cuaca ngarugikeun leuwih hade tinimbang standar An-26. Nu luhur teu ngarenah tina nacelles engine luhur jangjang nu diidinan pikeun kolecer diaméterna leuwih badag, nu disetir ku 5100 hp dipeunteun AI-20 mesin turboprop, ampir dua kali kakawasaan AI-26 powerplants surat An-24 sacara. Ku kituna Nu Hiji-32 enjoys ciri nyokot-off alus teuing dina (luhur luhurna) kaayaan tropis jeung pagunungan, di mana hawa panas atawa ipis hampers usaha tractive nu powerplants. Harga keur karek diwangun An-32 ieu dikutip salaku mahluk 6-9 juta dollar dina 2000

Antonov AN 32 FSX P3D  3Antonov AN 32 FSX P3D  4Antonov AN 32 FSX P3D  5Antonov AN 32 FSX P3D  6Antonov AN 32 FSX P3D  7Antonov AN 32 FSX P3D  9Antonov AN 32 FSX P3D  10Antonov AN 32 FSX P3D  11Antonov AN 32 FSX P3D  12Antonov AN 32 FSX P3D  13Antonov AN 32 FSX P3D  15Antonov AN 32 FSX P3D  16
  • Panulis: Tim Piglet Conrad - Planét Peculiar Piglets. Diropéa ku Bob Chicilo
  • download
inpormasi

  • ukuran 38,5 MB
  • undeuran 34 038
  • dijieun 31-10-2010
  • Parobahan 22-08-2019
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL asli FSX jeung / atawa P3D
  • Masang Otomatis Vérsi installer 10.5
  • Diuji OK kalayan FSX-SP2 + Acc + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panulis: Tim Piglet Conrad - Planét Peculiar Piglets. Diropéa ku Bob Chicilo
  • Teu aya virus anu dijamin
    Dilindungan ku ImunifyAV Premium
    Teu aya virus anu dijamin

panungtungan diropéa

05-10-2019Auster J1 Autocrat FSX  &  P3D
--------
26-09-2019Sukhoi SuperJet SSJ-100 FSX  &  P3D
--------
30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Ukay 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------


Basa