Basa

Antonov AN-225 Pax FSX & P3D

inpormasi

  • ukuran 27.1 MB
  • undeuran 70 170
  • dijieun 15-05-2012
  • Parobahan 22-08-2019
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL asli FSX jeung / atawa P3D
  • Masang Otomatis Vérsi installer 10.5
  • Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panulis: Thomas Ruth, repaints ku ricardo_tv
  • Teu aya virus anu dijamin
    Dilindungan ku ImunifyAV Premium
    Teu aya virus anu dijamin
Nu pesawat pangpanjangna jeung heaviest di dunya deui dina Rikoooo dina versi panumpang (samaran) kaasup jeung pausahaan: Air Perancis, American Airlines, British Airways, Lufthansa, cet bodas jeung produsén cét (Antonov).

Nu Antonov An-225 Mriya ( "The Dream" dina Ukrania) nyaeta jetliner pesawat angkutan, nu dijieun di Soviet Républik Sosialis Ukrania sarta dibéré ngaran kode keur NATO "Cossack" (An-124 ieu nu "Condor" ). Tah Ieu ukuran impressive sanggup mawa beban badag sarta beurat leuwih jarak considerable. Ieu pesawat pangpanjangna jeung heaviest di dunya, tapi kadua dina watesan skala, balik seaplane buta H-4 hercules.

Nurutkeun Anatoly Boulanenko, nu Hiji-225 geus kungsi dipaké pikeun poténsial full anak jeung, deui nurutkeun manéhna, nu Hiji-225 nyaéta salaku maneuverable salaku bajoang a. Mémang, salila démo leuwih di Le Bourget, manéhna banked di hiji sudut 45 ° jeung shuttle rohangan Buran of 62 ton napel fuselage teh.

Antonov AN-225 interior
  • Panulis: Thomas Ruth, repaints ku ricardo_tv
  • download
inpormasi

  • ukuran 27.1 MB
  • undeuran 70 170
  • dijieun 15-05-2012
  • Parobahan 22-08-2019
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL asli FSX jeung / atawa P3D
  • Masang Otomatis Vérsi installer 10.5
  • Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panulis: Thomas Ruth, repaints ku ricardo_tv
  • Teu aya virus anu dijamin
    Dilindungan ku ImunifyAV Premium
    Teu aya virus anu dijamin

panungtungan diropéa

05-10-2019Auster J1 Autocrat FSX  &  P3D
--------
26-09-2019Sukhoi SuperJet SSJ-100 FSX  &  P3D
--------
30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Ukay 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------


Basa