Basa

Antonov An-28 FSX-A & P3D

inpormasi

  • ukuran 134 MB
  • undeuran 27 396
  • dijieun 30-11-2012
  • Parobahan 28-04-2019
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL asli FSX jeung / atawa P3D
  • Masang Otomatis Vérsi installer 10.5
  • Diuji OK kalayan FSX-SP2 + Acc + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panulis: Vadim Duplishev, Radek Koterbski
  • Teu aya virus anu dijamin
    Dilindungan ku ImunifyAV Premium
    Teu aya virus anu dijamin
Diropéa dina 28 / 04 / 2019 : Cocog Prepar3D v4, versi otomatis-installer 10.5
Nambihan kualitas anu penting ku VC in HD sareng seueur tékstur sareng model. Baca manual. Cocog jeung FSX SP2 atanapi Akselerasi na Prepar3D.

Ayeuna, proyék diwangun 3 vérsi tina Hiji-28 di liveries 9, sakabéh sareng mesin TWD10 / PZL10S jeung kolecer 3-bladed:

- Antonov An-28 di Aeroflot maskapai livery (versi DPL sacara)
- Antonov An-28 di Alrosa maskapai livery (versi DPL sacara)
- PZL An-28 di Djibuti Air Angkatan livery
- PZL An-28 reg no ep-827, dina ABRI Peru livery - 811 bat
- PZL An-28 di Géorgia Air Angkatan livery (tacan beres)
- PZL An-28 reg no, "Don Antonio" livery SP-AWR (SkyDive.waw.pl)
- PZL An-28 reg no BJB-TSV, dina Blue Wing maskapai livery (eta nabrak di RL)
- PZL An-28TD Bryza, Mil reg no 0723 di Polandia Air Angkatan "heubeul" livery
- PZL M28B Bryza-1R, Mil reg no 1017, dina dicampur livery english-ngagosok husus numbu ka 60-ulang tina Battle Of Atlantik

Nu Antonov An-28 (NATO designation Cash) nyaéta hiji pesawat angkutan cahaya kembar-engined, dimekarkeun ti Antonov An-14. Manéhna nu meunangna kompetisi hiji nu sabalikna nu Beriev Jadi-30 keur dipake ku Aeroflot airliner salaku haul pondok. Eta dijieun hiber kahijina di 1969.

A total unit 191 anu dihasilkeun jeung 68 di antarana aya di Airlines.

Sanggeus runtuyan pre-produksi pondok diwangun ku Antonov, ieu diwangun dina lisénsi di Polandia ku PZL Mielec. Dina 1993, PZL dimekarkeun varian sorangan ningkat: PZL M-28 Skytruck. (Wikipedia)
  • Panulis: Vadim Duplishev, Radek Koterbski
  • download
inpormasi

  • ukuran 134 MB
  • undeuran 27 396
  • dijieun 30-11-2012
  • Parobahan 28-04-2019
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL asli FSX jeung / atawa P3D
  • Masang Otomatis Vérsi installer 10.5
  • Diuji OK kalayan FSX-SP2 + Acc + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panulis: Vadim Duplishev, Radek Koterbski
  • Teu aya virus anu dijamin
    Dilindungan ku ImunifyAV Premium
    Teu aya virus anu dijamin

panungtungan diropéa

05-10-2019Auster J1 Autocrat FSX  &  P3D
--------
26-09-2019Sukhoi SuperJet SSJ-100 FSX  &  P3D
--------
30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Ukay 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------


Basa