Basa

Paket Antonov 72-74 FSX & P3D

inpormasi

  • ukuran 30.2 MB
  • undeuran 7 136
  • dijieun 28-01-2016
  • Parobahan 28-01-2016
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL Port-Over teu cocog P3Dv4
  • Masang Otomatis Vérsi installer 10
  • Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3D v1. * V2 v3 diuji
  • download
  • Panulis: Model ku Dimitri Samborski, ditingkatkeun VC ku Michael Pook, repaints ku Stephen Browning
  • Teu aya virus anu dijamin
    Dilindungan ku ImunifyAV Premium
    Teu aya virus anu dijamin
Hiji tambihan anu henteu nyarios kualitas ekstrim sacara grafis, tapi sahenteuna pisan jarang di Freeware, utamina éta parantos lengkep (sora adat, panel 2D, kabina maya). Kaasup sareng rerencangan 4.

Asalna dimaksudkeun pikeun ngagentos kana Antonov An-26, panaliten ngeunaan kamekaran An-72 dimimitian dina 1970 Dua prototipe diwangun. Anu pangheulana ngapung dina tanggal 22 1977. Pesawat kadua dipayunkeun di Paris Air Show 1979.

Dina bulan Nopémber sareng Désémber 1983, tilu pilot Soviét operative berpasangan ngadegkeun 17 rékaman resmi anyar dina bidang kacepetan nangtung sareng beban dina dewan An-72.

Dina ahir 1995, langkung ti 160 An-72 sareng An-74 parantos dikirimkeun, kalolobaan pasukan. (Wikipedia)
  • Panulis: Model ku Dimitri Samborski, ditingkatkeun VC ku Michael Pook, repaints ku Stephen Browning
  • download
inpormasi

  • ukuran 30.2 MB
  • undeuran 7 136
  • dijieun 28-01-2016
  • Parobahan 28-01-2016
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL Port-Over teu cocog P3Dv4
  • Masang Otomatis Vérsi installer 10
  • Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3D v1. * V2 v3 diuji
  • download
  • Panulis: Model ku Dimitri Samborski, ditingkatkeun VC ku Michael Pook, repaints ku Stephen Browning
  • Teu aya virus anu dijamin
    Dilindungan ku ImunifyAV Premium
    Teu aya virus anu dijamin

panungtungan diropéa

05-10-2019Auster J1 Autocrat FSX  &  P3D
--------
26-09-2019Sukhoi SuperJet SSJ-100 FSX  &  P3D
--------
30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Ukay 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------


Basa