Basa

Antonov An-12BK Cub FSX & P3D

inpormasi

  • ukuran 30.4 MB
  • undeuran 9 679
  • dijieun 13-09-2016
  • Parobahan 13-09-2016
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL Port-Over teu cocog P3Dv4
  • Masang Otomatis Vérsi installer 10
  • Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panulis: Vladimir Zhyhulskiy, Adaptasi VC, panél sareng tolok ku Philippe Wallaert
  • Teu aya virus anu dijamin
    Dilindungan ku ImunifyAV Premium
    Teu aya virus anu dijamin
Geulis Antonov AN-12BK (Cub) dijieun ku Vladimir Zhyhulskiy jeung diapdet ku Philippe Wallaert. Kaasup jeung VC jeung kabin 3D, 2D panel di lega (16 / 9), sora adat, channel alfa dilereskeun textures, opat repaints (Angkat beurat, Air Alliance Ukraina, Angkatan Laut Rusia, Moskovia maskapai), animasi beungeut cai, gauges nyata, GPWS, manual, Paintkit.

Nu Antonov An-12 (NATO designation Cub) nyaéta hiji pesawat angkutan militer sedeng. Mindeng dianggap salaku sarua Soviet tina American hercules kawentar kitu, nya teu dihasilkeun dina jumlah badag saperti jeung teu kungsi kasuksésan sarua jeung saingan kulon anak.

antonov hiji-12bk cub 1antonov hiji-12bk cub 2antonov hiji-12bk cub 3
  • Panulis: Vladimir Zhyhulskiy, Adaptasi VC, panél sareng tolok ku Philippe Wallaert
  • download
inpormasi

  • ukuran 30.4 MB
  • undeuran 9 679
  • dijieun 13-09-2016
  • Parobahan 13-09-2016
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL Port-Over teu cocog P3Dv4
  • Masang Otomatis Vérsi installer 10
  • Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panulis: Vladimir Zhyhulskiy, Adaptasi VC, panél sareng tolok ku Philippe Wallaert
  • Teu aya virus anu dijamin
    Dilindungan ku ImunifyAV Premium
    Teu aya virus anu dijamin

panungtungan diropéa

05-10-2019Auster J1 Autocrat FSX  &  P3D
--------
26-09-2019Sukhoi SuperJet SSJ-100 FSX  &  P3D
--------
30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Ukay 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------


Basa