Basa

Antonov An-24RV FSX & P3D

inpormasi

Diropéa dina 13 / 08 / 2019: Koreksi sora mesin anu henteu karungu ku kakuatan maksimal, nambihan sababaraha tolok anu leungit, tambah GPS GARMIN 500. Nyoko kana autopilot ka Prepar3D v4. Kusabab KLN90B GPS henteu cocog sareng Prepar3D v4 (64 bit) éta parantos digentoskeun ku hiji vérsi anu ngagaduhan dugi ka Prepar3D v4 (teu aya parobahan pikeun FSX jeung FSX-Steam). Teu aya anu kedah diunduh sareng pasang GPS KLN90B GPS pikeun pangguna Prepar3D v4 éta henteu acan dijantenkeun cocog pikeun simulator ieu. Anjeun tiasa nganggo GPS GARMIN 500 anu tos dikonfigurasi sateuacanna.

Tambahkeun-dilakukeun Prepar3D v4 64-bit cocog ku Rikoooo.
Di dieu nyaeta nambihkeun kana sejen nu ngagambarkeun hiji pesawat nu urut USSR tina hiji kualitas luar biasa nyaho yén éta téh freeware a. Ieu Antonov Hiji-24RV téh luhung, kaasup kalayan 4 repaints: IzhAvia, AFL, Aeroflot na Tjumavi. The kabina maya pinuh dimodelkeun make 3D, anjeun bakal kaget ku gauges na kalawan rengse 3D na textures HD, anjeun bakal boga aksés ka loba saklar dina rupa panels of kabin kana. Ngawengku sora nyata jeung animasi. The realisme tina tambihan-on ieu pisan canggih.

The Antonov Hiji-24 mangrupakeun pesawat kembar-turboprop sanggup mawa 44 mun 52 panumpang dijieun dina USSR, (ayeuna di Wikivoyage) ku Antonov Téknik. pesawat ieu diperkirakeun beroperasi di lingkungan rustic sarta éta utamana suksés malah mibanda standar Kulon, kumaha Profitability komérsial na éta low sabab ieu cacad ku massa unladen teuing tinggi.

Dua versi dasarna militér geus diturunkeun tina eta, anu Antonov Hiji-26 ku panto kargo badag di pungkur jeung Antonov Hiji-30 ku irung kaca keur ngawaskeun sarta pemetaan misi. (Wikipedia)

PENTING: pikeun Antonov An-24RV pikeun jalanna leres sareng ngahindari kasalahan "teu tiasa ngiringan tolok /sc_acc.dll" éta penting pikeun ngunduh sareng masang versi édisi KLN90B paling anyar (GPS), masang Gauge ieu dibutuhkeun sakali sakali .

Klik link di handap pikeun ngundeur gauge nu.

http://fscaptain.net/downloads/KLN90B-FSX-P3D.zip

fsx 2017 03 30 22 15 30 32fsx 2017 03 30 22 18 23 92fsx 2017 03 30 22 18 39 32fsx 2017 03 30 22 19 37 45fsx 2017 03 30 22 19 47 33fsx 2017 03 30 22 20 15 32fsx 2017 03 30 22 21 17 33
inpormasi


panungtungan diropéa

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Ukay 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Antonov AN-225 Ruang shuttle FSX  &
--------


Basa