Basa

Antonov An-225 HD Livery Pack FSX & P3D

inpormasi

  • ukuran 179 MB
  • undeuran 26 262
  • dijieun 22-06-2017
  • Parobahan 10-08-2019
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL asli FSX jeung / atawa P3D
  • Masang Otomatis Vérsi installer 10.5
  • Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panulis: Thomas Ruth, perbaikan ku Dagobert.D, Sora ku Mike Hambly Riuji Ozawa, paket sareng apdet ku Rikoooo
  • Teu aya virus anu dijamin
    Dilindungan ku ImunifyAV Premium
    Teu aya virus anu dijamin
Diropéa dina 10 / 08 / 2019: Ayeuna cocog sareng Prepar3D v4 +
The Antonov AN-225, pesawat pangpanjangna sarta heaviest di dunya téh balik di pak unik ieu ngandung 10 repaints HD kualitas luhur. Modél hiber sarta Aircraft.cfg diropéa janten ngadeukeutan ka nyata, 100% Prepar3D cocog v4. Ngawengku kabina virtual sareng FSX / P3D gauges kompatibel, pintonan kaméra anyar, sora custom anyar kanggo An-225.

Repaints: Aeroflot, RAAF Camo Australia, BBC CCCP, DAAFAR Camo Kuba, ragam, RASF Camo Saudi, AAF Camo Salju, PBB Camo Yaman, Perancis AF Camo Yaman, Austria.

Pikeun nyokot-off, anjeun perlu landasan lega kalayan panjang minimum 3 km, flaps diposisikan dina hiji minimum derajat 15, speed nyandak-off antara 150 na 160 knots, pesawat swallows bagian hade landasan saméméh irung tiasa angkat.

Keur efek haseup pencét "i"

Hiji 225 AeroflotHiji 225 AustraliaHiji 225 AustriaHiji 225 CCCPHiji 225 KubaHiji manner 225Hiji Saudi 225Hiji 225 SaljuHiji 225 Yaman 1Hiji 225 Yaman 2
0001000200030004000500060007000800090010
  • Panulis: Thomas Ruth, perbaikan ku Dagobert.D, Sora ku Mike Hambly Riuji Ozawa, paket sareng apdet ku Rikoooo
  • download
inpormasi

  • ukuran 179 MB
  • undeuran 26 262
  • dijieun 22-06-2017
  • Parobahan 10-08-2019
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL asli FSX jeung / atawa P3D
  • Masang Otomatis Vérsi installer 10.5
  • Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panulis: Thomas Ruth, perbaikan ku Dagobert.D, Sora ku Mike Hambly Riuji Ozawa, paket sareng apdet ku Rikoooo
  • Teu aya virus anu dijamin
    Dilindungan ku ImunifyAV Premium
    Teu aya virus anu dijamin

panungtungan diropéa

05-10-2019Auster J1 Autocrat FSX  &  P3D
--------
26-09-2019Sukhoi SuperJet SSJ-100 FSX  &  P3D
--------
30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Ukay 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------


Basa