Basa

Bombardier Global Express XRS FSX & P3D

inpormasi

  • ukuran 33.1 MB
  • undeuran 18 322
  • dijieun 30-05-2011
  • Parobahan 23-08-2019
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL asli FSX jeung / atawa P3D
  • Masang Otomatis Vérsi installer 10.5
  • Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panulis: Richard Schwertfeger
  • Teu aya virus anu dijamin
    Dilindungan ku ImunifyAV Premium
    Teu aya virus anu dijamin
Modél asli pikeun FSX sareng cocog Prepar3D v4 +. Bungkusan ieu ngandung dua panel 2D ukuran anu béda, hiji 4: 3 sareng "Wide-Screen" kalayan kabina virtual interaktif anu lengkep! Ngawengku reports 4 (N30GL, N43GL, N552RS, N929LM) sareng manual komprehensif kedah dibaca sateuacan ngamimitian. Karesep nyata.

Nu Bombardier Global Express jet bisnis ngarupakeun jet di range pisan lila.

Global Express XRS mangrupikeun vérsi anu langkung saé ti Global Express, nawiskeun kacepetan pelayaran anu langkung luhur, umur batré naék, sareng kabin anu dirancang sareng langkung saé. Huruf XRS teu gaduh artos sanés tibatan dipilih anu dipilih pikeun ningkatkeun gambar merek. Otonomi parantos ningkat ku nyayogikeun tank tina 674 kg minyak tanah di tempat jangjang. Global 5000 mangrupikeun versi anu langkung pondok tina Global Express XRS. Sumber Wikipédia

Bombardier Global Express XRS FSX P3D  1Bombardier Global Express XRS FSX P3D  2Bombardier Global Express XRS FSX P3D  3Bombardier Global Express XRS FSX P3D  4Bombardier Global Express XRS FSX P3D  5Bombardier Global Express XRS FSX P3D  6Bombardier Global Express XRS FSX P3D  7Bombardier Global Express XRS FSX P3D  8Bombardier Global Express XRS FSX P3D  9Bombardier Global Express XRS FSX P3D  10Bombardier Global Express XRS FSX P3D  11Bombardier Global Express XRS FSX P3D  12Bombardier Global Express XRS FSX P3D  13Bombardier Global Express XRS FSX P3D  14Bombardier Global Express XRS FSX P3D  15Bombardier Global Express XRS FSX P3D  16Bombardier Global Express XRS FSX P3D  17Bombardier Global Express XRS FSX P3D  18Bombardier Global Express XRS FSX P3D  19
  • Panulis: Richard Schwertfeger
  • download
inpormasi

  • ukuran 33.1 MB
  • undeuran 18 322
  • dijieun 30-05-2011
  • Parobahan 23-08-2019
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL asli FSX jeung / atawa P3D
  • Masang Otomatis Vérsi installer 10.5
  • Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panulis: Richard Schwertfeger
  • Teu aya virus anu dijamin
    Dilindungan ku ImunifyAV Premium
    Teu aya virus anu dijamin

panungtungan diropéa

05-10-2019Auster J1 Autocrat FSX  &  P3D
--------
26-09-2019Sukhoi SuperJet SSJ-100 FSX  &  P3D
--------
30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Ukay 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------


Basa