Basa

Ikon Pesawat A5 FSX & P3D

panas diropéa
Ukuran 113 MB
Undeuran 28 864
Dijieun 29-05-2011 23: 16: 56
Robah 15-02-2018 00: 17: 03
ngidinan freeware luar
Otomatis-install: #Installer Vérsi 10
pangarang: Andreas Koerner
download Pikeun FSX-SP2 & FSX-uap & P3D v1. * V2 v3 v4 diuji #Native FSX jeung / atawa P3D #3D Virtual kabina
Changelog Diropéa dina 12 / 15 / 2018: Modél na kabina maya lengkep remodeled, nambahan salapan textures resolusi luhur, nambahan versi dirancang husus pikeun Prepar3D nepi ka versi 4 +. gauges custom anyar. Model sagemblengna satia ka kanyataanana. jangjang Foldable: ti VC, Anjeun kedah klik "Wing konci".
pesawat Ieu keur FSX SP2 / Priangan / uap na P3D v1 v2 v3 v4 + wungkul. Ieu ngandung hiji kabina maya (VC) sarua jeung nu di mobil kalayan fungsi pituin pikeun eta.

Ngawengku jangjang foldable jeung animasi ... The gauges nu diwangun keur bagian paling ngagunakeun grafis vektor. Tambahkeun-on kualitas luhung! modél jeung 3d VC anu sacaket mungkin ka kanyataanana.

Ngabayangkeun naek kana pesawat pribadi sorangan pribadi kawas anjeun normal bakal ngalakukeun jeung mobil anjeun, henteu ngan impian? Keur désainer tina Pesawat A5 ngimpi ieu janten leres. The A5 mangrupakeun pesawat olahraga dua-seater kalawan roda retractable. Amphibious, mémang butuh dipareuman jeung mekar di darat sakumaha ogé dina cai, sagara, walungan, jeung situ. The Pesawat A5 tiasa ngarojong nepi ka 195 kg sarta speed luhur nyaeta 193km / h. Lightweight (650 kg) tur praktis, éta gampang transportable saprak dua jangjang na ngalipet jadi yén mesin diasupkeun hiji trailer sarta garasi hiji. The Pesawat A5 ieu dilengkepan parachutes gampang diakses bisi tina darurat.


Ikon Pesawat 5 meunang pangajén pangluhurna ti 2010 Red Dot Design Award. karajinan ieu ayeuna diperkirakeun di 103 000 €, harga hiji sedan méwah.

Ikon A5 Hideung Beureum CrIkon A5 Karbon CrIkon A5 Basisir Gaurd CrIkon A5 Gray CrIkon A5 Livery 0 CrIkon A5 Béntang stripes CrIkon A5 VC CrIkon A5 Bodas CrIkon A5 Bodas Livery 1 CrPrepar3D 2018 02 15 01 42 58 01Prepar3D 2018 02 15 01 43 44 03Prepar3D 2018 02 15 01 44 23 64Prepar3D 2018 02 15 01 45 46 98Prepar3D 2018 02 15 01 46 09 07Prepar3D 2018 02 15 01 49 12 13Prepar3D 2018 02 15 01 50 45 83Prepar3D 2018 02 15 01 51 25 32Prepar3D 2018 02 15 02 38 55 53Prepar3D 2018 02 15 02 39 29 45Prepar3D 2018 02 15 02 40 03 47Prepar3D 2018 02 15 02 41 15 32
Ikon Pesawat A5 FSX & P3D download
Basa