Basa

Inggris Electric Canberra B-57B FSX & P3D

inpormasi

  • ukuran 69.5 MB
  • undeuran 4 271
  • dijieun 26-06-2019
  • Parobahan 26-06-2019
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL asli FSX jeung / atawa P3D
  • Masang Otomatis Vérsi installer 10.5
  • Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panulis: Modél asli ku Alphasim / Virtavia. FSX pituin MDL X konversi ku Henk Schuitemaker. Pakét ku Danny Garnier
Luhur Canberra B-57 dimodelkeun ku Alphasim / Virtavia lajeng dirobah pituin FSX format ku Henk Schuitemaker dina 2015. Ditambahkeun ieu mangrupikeun tilas Payware ti Alphasim anu janten Freeware dina 2008. Hatur nuhun ogé ka Danny Garnier pikeun nyiptakeun pak ieu. Sababaraha koréksi parantos dilakukeun ku Rikoooo sareng FS Panel Studio pikeun anggota Rikoooo.

Ngawengku ku tujuh liveries, VC adat, sora adat sareng Daptar pariksa

Listrik Canberra B 57B FSX P3D  1Listrik Canberra B 57B FSX P3D  2Listrik Canberra B 57B FSX P3D  3Listrik Canberra B 57B FSX P3D  4Listrik Canberra B 57B FSX P3D  5Listrik Canberra B 57B FSX P3D  6Listrik Canberra B 57B FSX P3D  7Listrik Canberra B 57B FSX P3D  9Listrik Canberra B 57B FSX P3D  10Listrik Canberra B 57B FSX P3D  14Listrik Canberra B 57B FSX P3D  15Listrik Canberra B 57B FSX P3D  16Listrik Canberra B 57B FSX P3D  17Listrik Canberra B 57B FSX P3D  18
  • Panulis: Modél asli ku Alphasim / Virtavia. FSX pituin MDL X konversi ku Henk Schuitemaker. Pakét ku Danny Garnier
  • download
inpormasi

  • ukuran 69.5 MB
  • undeuran 4 271
  • dijieun 26-06-2019
  • Parobahan 26-06-2019
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL asli FSX jeung / atawa P3D
  • Masang Otomatis Vérsi installer 10.5
  • Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panulis: Modél asli ku Alphasim / Virtavia. FSX pituin MDL X konversi ku Henk Schuitemaker. Pakét ku Danny Garnier

panungtungan diropéa

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Ukay 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Antonov AN-225 Ruang shuttle FSX  &
--------


Basa