Basa

Dassault Ukay 20E FSX & P3D Vérsi 2.0

inpormasi

  • ukuran 65.1 MB
  • undeuran 4 787
  • dijieun 26-06-2019
  • Parobahan 26-08-2019
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • Masang Otomatis Vérsi installer 10.5
  • Diuji OK kalayan FSX-SP2 + Acc + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panulis: Modél sareng tolok pangwangunan ku Arild Elverum (Rotorhub). Tekstur sareng modél modél ku Thomas Roehl.
  • Teu aya virus anu dijamin
    Dilindungan ku ImunifyAV Premium
    Teu aya virus anu dijamin
Diropéa dina 26 / 08 / 2019: Vérsi 2.0. Pakét énggal nganggo modél Falcon 20 / 200 / HU25. Kaasup nyaéta Panumpang, Kargo, ECM MIL, Peperangan Éléktronik, Sasami Aliran, Panaliti Atmosfer, Panaliti éléktronik MIT, Vérsi Warga USCG. Sahenteuna modél 16 béda sareng réstoran 23. Tingali paca buku manual sareng buku PDF (Pilot Catetan) pikeun déskripsi anu langkung rinci
Pakét Ieu modél poli low pikeun diajar teu showcase. Najan kitu, nyeratna parantos nyobian narjamahkeunna saatos langkung pas dina kamampuan sareng kamampuanna ayeuna FSX/P3D pangwangunan. Usesta ukur ukur standar FSX/P3D Pungsionalitas SDK. Tingali manual PDF (Catetan Pilot) pikeun leuwih jentrekeun.

Dassault Falcon 20 nyaéta jet bisnis Perancis anu dikembangkeun jeung dijieun ku Dassault Aviation. Jet bisnis mimiti dikembangkeun ku sungut ieu janten nu mimiti kulawarga kulawarga kawanti nu diproduksi ku nami nu sami. Duanana Falcon 10 leutik sareng trijet gedé Falcon 50 turunan langsung ti Falcon 20. The Falcon 20, mimitina katelahna Dassault-Breguet Mystère 20, disatujuan pikeun ngalajengkeun pangwangunan pesawat salami Désémber 1961. Designta desain monoplane low-wing, nu dipendak ku sapasang mesin turbojet Umum Electric CF700 pungkur pungkur. Dina 4 May 1963, prototipe nyiptakeun pangiber na maiden. Pesawat produksi munggaran diwanohkeun dina 3 June 1965. (Sumber Wikipédia)

Dassault Ukay 20E FSX P3D  1Dassault Ukay 20E FSX P3D  3Dassault Ukay 20E FSX P3D  4Dassault Ukay 20E FSX P3D  5Dassault Ukay 20E FSX P3D  6Dassault Ukay 20E FSX P3D  8Dassault Ukay 20E FSX P3D  9Dassault Ukay 20E FSX P3D  10Dassault Ukay 20E FSX P3D  11Dassault Ukay 20E FSX P3D  12Dassault Ukay 20E FSX P3D  14Dassault Ukay 20E FSX P3D  15Dassault Ukay 20E FSX P3D  16Dassault Ukay 20E FSX P3D  18Dassault Ukay 20E FSX P3D  19Dassault Ukay 20E FSX P3D  20Dassault Ukay 20E FSX P3D  21Dassault Ukay 20E FSX P3D  22Dassault Ukay 20E FSX P3D  23Dassault Ukay 20E FSX P3D  24Dassault Ukay 20E FSX P3D  25Dassault Ukay 20E FSX P3D  26
  • Panulis: Modél sareng tolok pangwangunan ku Arild Elverum (Rotorhub). Tekstur sareng modél modél ku Thomas Roehl.
  • download
inpormasi

  • ukuran 65.1 MB
  • undeuran 4 787
  • dijieun 26-06-2019
  • Parobahan 26-08-2019
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • Masang Otomatis Vérsi installer 10.5
  • Diuji OK kalayan FSX-SP2 + Acc + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panulis: Modél sareng tolok pangwangunan ku Arild Elverum (Rotorhub). Tekstur sareng modél modél ku Thomas Roehl.
  • Teu aya virus anu dijamin
    Dilindungan ku ImunifyAV Premium
    Teu aya virus anu dijamin

panungtungan diropéa

05-10-2019Auster J1 Autocrat FSX  &  P3D
--------
26-09-2019Sukhoi SuperJet SSJ-100 FSX  &  P3D
--------
30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Ukay 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------


Basa