Basa

Sukhoi SuperJet SSJ-100 FSX & P3D Vérsi 2

inpormasi

Diropéa dina 26 / 09 / 2019: FSX / FSX-SE Tetep tina kabina maya anu kawih gumantung kana posisi pandang.
Ieu ekslusif dina Rikoooo na Sukhoi SuperJet 100 asli FSX jeung Prepar3D v4. Éta sareng idin ti Edgar Guinart López (AEROPROYECTO) yén Rikoooo parantos ngarobih modél ieu anu tadina kanggo FS2004.

Spésifikasi: Pakét ieu kalebet kana kabina maya anu mangrupikeun tina standar A321 FSX sareng dirobih ku Rikoooo (teu aya VC freeware tina SSJ-100 dina waktos ayeuna), kumaha ogé, Panel 2D nyaéta tina SSJ-100 anu diciptakeun ku Edgar Guinart López, éta pikeun anjeun milih, naha anjeun mabur dina VC modeu atanapi mode Panel 2D Advanced tina SSJ-100, atanapi duanana. Dina sagala hal, pesawat kasebut cukup dikontrol.

Kalebet sora ti SSJ-100, Call Out Sounds, V1 Vr V2 diukur, RCB Ukuran Groundhandling, FMC, 2D Panel aya dina dua vérsi boh layar 16 / 9 atanapi layar 4 / 3. Tilu rupa rupa: Aeroflot, Interjet, Bodas.

Catet yén dina versi 2D Panel panambah ngamimitian di EMAS & DARK modeu, baca manual pikeun cekelan anu hadé pikeun sistem. Pikeun ngamimitian batré anjeun kedah ngaleupaskeun panyalindungan kaamanan ku tombol beurit katuhu, ieu penting pisan! Upami teu kitu, anjeun tiasa diblokir dina waktos ieu, tingali gambar di handap ieu:

malik

Sawatara anjeun bakal ngantunkeun koméntar kanggo ucapkeun yén mesin henteu ngamimitian tina modél Panel 2D, tapi henteu, aranjeunna mimiti pisan upami anjeun nuturkeun sahenteuna manual prosedur naha pikeun FSX or Prepar3D v4 +.

Sukhoi SuperJet 100 (singkatan: SSJ100, ogé katelah namina nami Rusia Daérah Rusia atanapi RRJ, dina basa Rusia: Сухой Суперджет 100) mangrupikeun kulawarga pesawat régional tina perusahaan Sukhoi Civil Aircraft Company (SCAC). Penerbangan munggaran lumangsung dina Mei 19, 2008.

SuperJet 100 kedah sayogi dina sababaraha versi gumantung kana panjang fuselage pikeun kapasitas kosan ti 75 dugi ka panumpang 95.

Dina 2014, versi bisnis Sukhoi SuperJet 100 dilebetkeun kana layanan (Wikipedia)

Sukhoi SuperJet SSJ 100 FSX P3D  3Sukhoi SuperJet SSJ 100 FSX P3D  4Sukhoi SuperJet SSJ 100 FSX P3D  5Sukhoi SuperJet SSJ 100 FSX P3D  6Sukhoi SuperJet SSJ 100 FSX P3D  8Sukhoi SuperJet SSJ 100 FSX P3D  9Sukhoi SuperJet SSJ 100 FSX P3D  11Sukhoi SuperJet SSJ 100 FSX P3D  12Sukhoi SuperJet SSJ 100 FSX P3D  13Sukhoi SuperJet SSJ 100 FSX P3D  14Sukhoi SuperJet SSJ 100 FSX P3D  15Sukhoi SuperJet SSJ 100 FSX P3D  16Sukhoi SuperJet SSJ 100 FSX P3D  17Sukhoi SuperJet SSJ 100 FSX P3D  18Sukhoi SuperJet SSJ 100 FSX P3D  19Sukhoi SuperJet SSJ 100 FSX P3D  20Sukhoi SuperJet SSJ 100 FSX P3D  21Sukhoi SuperJet SSJ 100 FSX P3D  22Sukhoi SuperJet SSJ 100 FSX P3D  23Sukhoi SuperJet SSJ 100 FSX P3D  24Sukhoi SuperJet SSJ 100 FSX P3D  25Sukhoi SuperJet SSJ 100 FSX P3D  27Sukhoi SuperJet SSJ 100 FSX P3D  28
inpormasi


panungtungan diropéa

05-10-2019Auster J1 Autocrat FSX  &  P3D
--------
26-09-2019Sukhoi SuperJet SSJ-100 FSX  &  P3D
--------
30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Ukay 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------


Basa