Basa

FIAT G.18V (V.01) FSX

inpormasi

  • ukuran 12.3 MB
  • undeuran 9 098
  • dijieun 04-03-2009
  • Parobahan 11-07-2012
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL Port-Over teu cocog P3Dv4
  • Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE
  • download
  • Panulis: Manuele Villa
  • Teu aya virus anu dijamin
    Dilindungan ku ImunifyAV Premium
    Teu aya virus anu dijamin
klik di dieu pikeun versi cocog FS2004

Fiat G.18 nyaéta hiji pesawat Italia anu diputer dina 1930s pertengahan. Bewara ka fans model heubeul sateuacan perang, prestasi anu hébat sareng kabina virtual geulis (henteu panel 2D) ngadalikeun sadaya tina VC. Ngawengku tékstur 3 (ALIPre-War / NCALI / Regia Aeronautica). Basajan sareng ngalengkepan hiji pelesir nyata.
inpormasi

  • ukuran 12.3 MB
  • undeuran 9 098
  • dijieun 04-03-2009
  • Parobahan 11-07-2012
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL Port-Over teu cocog P3Dv4
  • Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE
  • download
  • Panulis: Manuele Villa
  • Teu aya virus anu dijamin
    Dilindungan ku ImunifyAV Premium
    Teu aya virus anu dijamin

panungtungan diropéa

05-10-2019Auster J1 Autocrat FSX  &  P3D
--------
26-09-2019Sukhoi SuperJet SSJ-100 FSX  &  P3D
--------
30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Ukay 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------


Basa