Basa

Convair 580 FSX

inpormasi

  • ukuran 66.4 MB
  • undeuran 12 880
  • dijieun 01-12-2009
  • Parobahan 27-08-2012
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL asli FSX jeung / atawa P3D
  • Diuji OK kalayan FSX SP2 + FSX-SE
  • download
  • Panulis: Brett Henderson, Alejandro Rojas Lucena
  • Teu aya virus anu dijamin
    Dilindungan ku ImunifyAV Premium
    Teu aya virus anu dijamin
Nu Convair CV-580 ieu konversi ti Convair CV-340 atawa CV-440 pesawat jeung dua mesin turboprop Allison 501 D13D / H di tempat mesin piston, hiji fin nangtung enlarged jeung dirobah stabilizers horizontal. Nu conversions anu dipigawé ku Pasifik Airmotive atas nama tina Engine Company Allison.

Asalna FSX modél anu Convair 580. Téhstur panangguan nol. VC lengkep fungsi diadaptasi ti Convair 240 VC. Realistis hiber-dinamika sareng operasi. Animasi pinuh dilebetkeun stairway timer nyimpen. Pangarang: "Kuring diusahakeun candak sumanget dina perhiasan, lami, turbo-Prop." Tilu mésér kalér ngawengku vintage, North Central Airlines, Frontier Airlines, sareng kontraktor kargo modern, DHL.
  • Panulis: Brett Henderson, Alejandro Rojas Lucena
  • download
inpormasi

  • ukuran 66.4 MB
  • undeuran 12 880
  • dijieun 01-12-2009
  • Parobahan 27-08-2012
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL asli FSX jeung / atawa P3D
  • Diuji OK kalayan FSX SP2 + FSX-SE
  • download
  • Panulis: Brett Henderson, Alejandro Rojas Lucena
  • Teu aya virus anu dijamin
    Dilindungan ku ImunifyAV Premium
    Teu aya virus anu dijamin

panungtungan diropéa

05-10-2019Auster J1 Autocrat FSX  &  P3D
--------
26-09-2019Sukhoi SuperJet SSJ-100 FSX  &  P3D
--------
30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Ukay 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------


Basa