Basa

Cileungsi Beaufighter FSX

inpormasi

Janten sadar, ngan pikeun FSX-SP2 atanapi Akselerasi

Ieu ampir seni! Grafis aya nganggur reproach jeung kabina virtual anu anca sarta pinuh ku jéntré. Bakal nyieun bagja fans of pajoang pesawat perang dunya kadua.
Ngawengku 10 repaints, sarta nyata sora husus pikeun model ieu nu ngaronjatkeun simulasi.

Nu Cileungsi Tipe 156 Beaufighter, mindeng disebut salaku saukur nu Beau, ieu lila-range modifikasi bajoang beurat Britania saméméhna Beaufort desain torpedo ngebom nu Cileungsi Aeroplane Company sacara. Ngaran Beaufighter mangrupa portmanteau ti "Beaufort" jeung "bajoang".

Teu kawas nu Beaufort, Beaufighter miboga karir lila jeung dilayanan dina ampir kabéh bioskop perang dina Perang Dunya Kadua, mimiti salaku bajoang peuting, mangka salaku ngebom bajoang sarta ahirna ngaganti Beaufort salaku ngebom torpedo. A variasi diwangun dina Australia ku Departemen Pesawat Produksi (DAP) sarta dipikawanoh di Australia salaku DAP Beaufighter.

Desain sarta pamekaran

Pamanggih tina perkembangan bajoang tina Beaufort ieu ngusulkeun ka Kementerian Air ku Cileungsi. saran The coincided jeung Nepi dina tumuwuhna jeung produksi tina Westland angin puyuh kembar-engine mariem-angkatan bajoang. Saprak "Beaufort Cannon PACARAN" ieu ngarobah hiji rarancang nu tos aya, pangwangunan jeung produksi bisa diperkirakeun jauh leuwih gancang batan jeung desain lengkep seger. Sasuai, Departemen Air dihasilkeun spésifikasi F.11 / 37 ditulis kira-kira saran Cileungsi pikeun hiji "interim" pesawat pending bubuka ditangtoskeun tina angin puyuh teh. Cileungsi dimimitian ngawangun prototipe ku nyokot Beaufort bagian-diwangun kaluar garis produksi. prototipe kahiji flew dina 17 Juli 1939, saeutik leuwih ti dalapan bulan sanggeus desain geus dimimitian, jigana alatan pamakéan loba desain Beaufort sarta bagian. A kontrak produksi pikeun mesin 300 geus geus disimpen dua minggu saméméh prototipe F.17 / 39 komo flew.

Sacara umum, béda antara Beaufort jeung Beaufighter éta minor. Jangjang, surfaces kontrol, gear badarat retractable jeung bagian aft of fuselage nya éta sarua jeung pamadegan nu Beaufort, sedengkeun bagian tengah jangjang ieu sarua sajaba ti fittings tangtu. Nu bay bom ieu disingkahkeun, jeung opat maju-firing 20 mm Hispano MK III cannons anu dipasang di wewengkon fuselage handap. Kasebut mimitina fed ti drum 60-buleud, merlukeun operator radar ngarobah drum amunisi manual - an tugas arduous jeung unpopular, utamana peuting bari chasing ngebom a. Hasilna, maranéhanana geura-giru diganti ku sistem beubeur-eupan. Nu cannons anu supplemented ku genep .303 di (7.7 mm) machineguns Browning dina jangjang (opat bagean tengen, dua port). Wewengkon pikeun nu ahli nembak pungkur jeung bom-aimer anu dileungitkeun, ninggalkeun ngan pilot dina bajoang tipe kabina. Nu operator Navigator / radar diuk ka pungkur dina hiji gelembung perspex leutik mana Beaufort sacara dorsal turret geus.

Mesin Cileungsi kaurus tina Beaufort éta teu cukup kuat pikeun bajoang jeung anu diganti ku Cileungsi hercules leuwih kuat. Daya tambahan dibere masalah Geter; dina rarancang final maranéhanana dipasang dina lila, urat leuwih fleksibel, nu nyangkut kaluar ti hareup jangjang. Ieu pindah puseur gravitasi (CoG) ka hareup, hiji hal bad pikeun desain kapal udara. Ieu pindah deui ku pondok irung, sakumaha no rohangan ieu diperlukeun keur aimer bom di bajoang a. Ieu nunda lolobana fuselage balik jangjang, sarta pindah ka CoG deui mana kudu. Jeung cowlings engine jeung propellers ayeuna salajengna maju ti ujung irung, Beaufighter miboga penampilan characteristically stubby.

Produksi tina Beaufort di Australia, jeung pamakéan kacida sukses British-dijieun Beaufighters ku Angkatan Udara Australia Royal, ngarah ka Beaufighters keur diwangun ku Australia Dinas Pesawat Produksi (DAP) ti 1944 saterusna. varian The DAP sacara ieu hiji ngebom serangan / torpedo katelah Mark 21: robah desain kaasup hercules VII atawa mesin XVIII jeung sawatara parobahan minor dina alat perang.

Ku waktu garis produksi British Cicing ka handap dina September 1945, 5,564 Beaufighters geus diwangun dina England, ku Cileungsi oge ku Fairey Aviation Company, (498) Kamentrian Pesawat Produksi (3336) jeung Rootes (260).

Lamun produksi Australia ceased di 1946, 365 Mk.21s geus diwangun.

service operasional

Cileungsi Beaufighter MK 1 di No. 252 skuadron, Afrika Kalér

Ku standar bajoang, nu Beaufighter Mk.I ieu rada beurat jeung slow. Nya kungsi an beurat sadaya-up of 16,000 sedengkeun (7,000 kg) jeung laju maximum ngan 335 mph (540 km / h) di 16,800 ft (5,000 m). Tapi ieu kabeh nu sadia dina waktu, sakumaha produksi salajengna tina Westland angin puyuh disebutkeun alus teuing geus geus dieureunkeun alatan masalah produksi anak mesin Rolls-Royce Peregrine.

Beaufighter kapanggih sorangan datang off garis produksi di ampir persis waktu sarua jeung mimiti British Airborne Intercept (AI) susunan radar. Jeung mariem opat 20 mm dipasang dina fuselage handap, irung bisa nampung anteneu radar, jeung roominess umum fuselage nu diaktipkeun parabot AI bisa dipasangan gampang. Komo sarat ka 20,000 sedengkeun (9,100 kg) tah ieu cukup gancang nyekel bom Jerman. Ku awal 1941, ieu hiji counter éféktif pikeun Luftwaffe peuting ngalawan serangan. Rupa-rupa model awal tina Beaufighter geura-giru commenced service peuntas laut, di mana ruggedness sarta reliabiliti geura-giru dijieun pesawat populér jeung crews.

A peuting-bajoang MK VIF ieu disadiakeun ka squadrons dina Maret 1942, dilengkepan radar AI Mark VIII. Salaku gancang de Havilland Reungit ngambil alih dina peran peuting bajoang dina pertengahan ka ahir 1942, nu Beaufighters heavier dijieun kontribusi berharga di wewengkon séjénna kayaning anti-pengiriman barang, serangan taneuh jeung lila-range interdiction di unggal teater utama operasi.

Dina Tengah, nu USAAF sacara 414th, 415th, 416th jeung 417th Night PACARAN Squadrons narima 100 Beaufighters dina usum panas tina 1943, achieving meunangna kahiji maranéhanana dina bulan Juli 1943. Ngaliwatan usum panas nu squadrons dipigawé boh daytime konvoi ngiringan jeung taneuh-serangan operasi, tapi utamana flew misi interception pertahanan peuting. Sanajan bajoang Kartosuwiryo P-61 Hideung randa mimiti anjog dina bulan Désémber 1944, USAAF Beaufighters terus ngapung operasi peuting di Italia jeung Perancis nepi ka ahir dina perang.

Ku gugur tina 1943, nu Reungit ieu sadia di nomer cukup pikeun ngaganti Beaufighter salaku bajoang peuting primér tina RAF. Ku ahir perang sababaraha pilots 70 porsi jeung unit RAF geus jadi aces bari Beaufighters ngalayang.

Beaufighter ieu didaptarkeun di lampiran ka novel KG 200 salaku sanggeus geus flown ku Jerman rusiah unit operasi KG 200, nu diuji, dievaluasi sarta kadangkala clandestinely dioperasikeun direbut pesawat musuh salila Perang Dunya II. Komando basisir

1941 nempo perkembangan tina Beaufighter Mk.IC lila-range bajoang beurat. varian anyar ieu asup ladenan di Méi 1941 jeung detachment ti No. 252 skuadron operasi ti Malta. pesawat dibuktikeun jadi éféktif dina Tengah ngalawan target pengiriman barang, pesawat jeung taneuh nu basisir Komando jadi pamaké utama tina Beaufighter, ngaganti Beaufort ayeuna leungit jeung Blenheim.

Basisir Komando mimiti nyokot kiriman ti Mk.VIC up-dipeunteun dina pertengahan 1942. Ku tungtung 1942 MK VICs anu keur dilengkepan gear torpedo-mawa, sangkan mawa Britania 18 di (457 mm) atawa 22.5 US di (572 mm) torpedo externally. Kahiji suksés serangan torpedo ku Beaufighters datang dina April 1943, jeung No. 254 skuadron sinking dua kapal sudagar off Norwégia.

Nu hercules MK XVII, ngembang 1,735 hp (1,294 kW) di 500 ft (150 m), ieu dipasang dina airframe MK Vic pikeun ngahasilkeun TF Mk.X (Torpedo PACARAN), ilahar dipikawanoh minangka "Torbeau." Nu MK X jadi mark produksi utama Beaufighter teh. Nu varian neunggeul tina "Torbeau" diresmikeun di Mk.XIC. Beaufighter TF jingjing bakal nyieun serangan precision dina ongkos di jangkungna gelombang-top jeung torpedoes atawa "60lb" rokét RP-3. model awal tina MK jingjing dibawa métrik-panjang gelombang ASV (hawa-to-beungeut wadah) radar jeung "herringbone" antennae dibawa dina irung jeung luar jangjang, tapi ieu diganti dina ahir 1943 ku radar AI Mark VIII nu centimetric housed dina "tudung ramo-irung" radome, sangkan sadaya-cuaca jeung serangan peuting.

Sulawesi Coates neunggeul Wing tina basisir Komando, dumasar di RAF Kalér Coates di basisir Lincolnshire, dimekarkeun taktik nu digabungkeun formasi badag Beaufighters ngagunakeun mariem jeung rokét ka ngurangan flak bari Torbeaus diserang di tingkat low jeung torpedoes. taktik ieu anu nunda kana prakték dina pertengahan 1943, sarta dina periode 10-bulan, 29,762 ton (27,000 ton) tina pengiriman barang anu sunk. Taktik anu salajengna diadaptasi lamun pengiriman barang ieu pindah ti port salila peuting. North Coates neunggeul Wing dioperasikeun salaku kakuatan anti-pengiriman barang pangbadagna Perang Dunya Kadua, jeung accounted pikeun leuwih ton 150,000 (136,100 ton) tina pengiriman barang jeung kapal 117 keur leungitna 120 Beaufighters jeung 241 aircrew ditelasan atawa leungit. Ieu satengah total tonnage sunk ku sadaya jangjang neunggeul antara 1942-45. perang Pasifik Beaufighter The anjog di squadrons di Asia jeung Pasifik dina pertengahan 1942. Geus mindeng geus ceuk - sanajan ieu asalna sapotong RAF whimsy gancang dicokot nepi ku wartawan British - nu prajurit Jepang disebut ka Beaufighter salaku "whispering maot", konon sabab narajang pesawat mindeng teu kadéngé (atawa ditempo) nepi ka teuing ahir. Nu Beaufighter sacara hercules mesin dipaké valves leungeun baju nu lacked nu gear klep ribut ilahar mesin klep poppet. Ieu paling katempo dina tingkat noise ngurangan di hareup mesin.

South Asia wétan

Dina Asian Teater Kidul-Wétan, nu Beaufighter MK VIF dijalankeun ti India dina misi peuting ngalawan garis Jepang komunikasi di Burma jeung Thailand. Nu-laju luhur, serangan-tingkat low éta pohara efektif, sanajan kondisi cuaca mindeng atrocious, sarta perbaikan makeshift jeung perawatan facilities.South wétan Asia

South Pacific kulon

Saméméh DAP Beaufighters anjog di unit Royal Angkatan Udara Australia dina teater South West Pasifik, nu Cileungsi Beaufighter MK IC ieu padamelan di misi anti-pengiriman barang.
Nu paling kawentar ieu ieu Battle of the Sea Bismarck nu maranehna ko-dioperasikeun jeung USAAF A-20 Bostons jeung B-25 Mitchells. No 30 skuadron RAAF Beaufighters flew di di jangkungna tihang pikeun nyadiakeun suppressive seuneu beurat pikeun gelombang tina nyerang bom. Nu konvoi Jepang, dina gambaran yén maranéhanana éta dina serangan torpedo, dijieun kasalahan taktis fatal tina ngarobah kapal maranéhanana nuju Beaufighters, ninggalkeun eta kakeunaan skip serangan bom ku bom sedeng AS. Nu Beaufighters inflicted karuksakan maximum dina kapal 'anti-pesawat pakarang, sasak jeung crews salila strafing ngalir jeung maranéhanana opat cannons irung 20 mm jeung genep jangjang-dipasang .303 di (7.7 mm) pakarang mesin. Dalapan transports jeung opat destroyers anu sunk pikeun leungitna lima pesawat, kaasup hiji Beaufighter.

perang

Ti ahir 1944, unit RAF Beaufighter anu kalibet dina Perang Sipil Yunani, ahirna withdrawing di 1946.
Beaufighter ieu ogé dipaké ku gaya hawa Portugal, Turki jeung Républik Dominika. Ieu dipaké sakeudeung ku Angkatan Udara ka Israél. sumber Wikipedia

inpormasi


panungtungan diropéa

24-12-2019LET L-410 Turbolet FSX  &  P3D
--------
17-12-2019Piaggio P-180 Avanti II FSX  &  P3D
--------
17-12-2019PWDT Zlin Z-142 FSX  &  P3D
--------
09-12-2019McDonnell Douglas MD-11 Multi-Ati
--------


Basa