Basa

Simhangar RWD-14b FSX & P3D

inpormasi

The Simhangar RWD-14b "Czapla" asli FSX pesawat, disusun ku FSX Akselerasi SDK sareng ngagaduhan peta nabrak, peta spésifikasi sareng bayangan diri., Sora khusus, VC sareng animasi. Buku manual anu komprehensif kalebet pak (Inggris).

Tambihan-on kualitas unggulan! grafik sareng modeling anu Heboh. Nyadiakeun pelesir nyata ngapung. Dijieun pikeun fans model heubeul.

RWD-14 Czapla (LWS Czapla) nyaéta pesawat tentara koperasi Polandia (observasi, pangintipan sareng pesawat liaison), dirancang dina 1930s pertengahan ku tim RWD, tur diproduksi di pabrik LWS ti 1938. Runtuyan pesawat 65 diwangun sareng kalolobaan anu digunakeun ku pakuat observasi Angkatan Udara Polandia nalika Perang Dunya Kadua di 1939. (Wikipédia)
inpormasi


panungtungan diropéa

05-10-2019Auster J1 Autocrat FSX  &  P3D
--------
26-09-2019Sukhoi SuperJet SSJ-100 FSX  &  P3D
--------
30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Ukay 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------


Basa