Basa

Auster J1 Autocrat FSX & P3D

inpormasi

Paket pituin pituin FSX-SP2 & P3D tina pesawat wisata anu kasohor J / 1 Autocrat. Ngawengku modél nganggo nabrak sareng pemetaan spésifik, tilu garansi otentik, garansi mulus dimuat 3D mulus. Hatur nuhun anu ageung ka Dave Garwood pikeun hasil anu saé.

Nu Auster J / 1 Autocrat nyaeta pesawat panumpang tilu seater asalna ti Taylorcraft Auster Mk.V. kapal terbang ieu ngababarkeun loba turunan jeung tetep tersukses produk pesawat sipil Britania giru sanggeus ahir Perang Dunya II.

inpormasi


panungtungan diropéa

05-10-2019Auster J1 Autocrat FSX  &  P3D
--------
26-09-2019Sukhoi SuperJet SSJ-100 FSX  &  P3D
--------
30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Ukay 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------


Basa