Basa

Handley-Page Koswara FSX & P3D & FS2004

inpormasi

  • ukuran 18.7 MB
  • undeuran 14 180
  • dijieun 06-09-2013
  • Parobahan 29-08-2018
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL asli FSX jeung / atawa P3D
  • Masang Otomatis Vérsi installer 10.5
  • Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4 + FS2004
  • download
  • pangarang: Alphasim / Virtavia luar
  • http://www.virtavia.com
  • Teu aya virus anu dijamin
    Dilindungan ku ImunifyAV Premium
    Teu aya virus anu dijamin
Diropéa dina 02 / 04 / 2018: Ayeuna cocog sareng Prepar3D v4 +
Hébat tambihan-on pikeun FSX jeung P3D atanapi FS2004, pakét lengkep, VC + gauges custom + model + sora custom + animasi lengkep + 3 ref & pariksa + Angkatan Udara 3 repaint. A kedah gaduh!

Nu Handley Page Victor ieu ngebom strategis HP.80 Britania. Jeung Avro Vulcan jeung Vickers wani, manéhna bagian tina trio tina V-bom, kaasup Britania Raya dibuka pangwangunan dina 1947. Tukang tina tilu nepi ka geus nunda kana layanan, ieu dipaké salaku pesawat tanker nepi ka awal 1990.

video
inpormasi

  • ukuran 18.7 MB
  • undeuran 14 180
  • dijieun 06-09-2013
  • Parobahan 29-08-2018
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL asli FSX jeung / atawa P3D
  • Masang Otomatis Vérsi installer 10.5
  • Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4 + FS2004
  • download
  • pangarang: Alphasim / Virtavia luar
  • Teu aya virus anu dijamin
    Dilindungan ku ImunifyAV Premium
    Teu aya virus anu dijamin

panungtungan diropéa

05-10-2019Auster J1 Autocrat FSX  &  P3D
--------
26-09-2019Sukhoi SuperJet SSJ-100 FSX  &  P3D
--------
30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Ukay 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------


Basa