Basa

Spartan 7W Eksekutif FSX & P3D

  • cocog sareng FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • ukuran 47.7 MB
  • undeuran 18 676
  • dijieun 19-06-2014
  • Parobahan 25-09-2018
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL asli FSX jeung / atawa P3D
  • Masang Otomatis Vérsi installer 10.5
  • download
  • Panulis: Milton Shupe, Scott Thomas, Urs Burkhardt, Duane L. Tarbox, repack ku Rikoooo
  • Teu aya virus anu dijamin
    Dilindungan ku ImunifyAV Premium
    Teu aya virus anu dijamin
Diropéa dina 23 / 06 / 2017 : New FSX / P3D Modél pituin, 100% cocog sareng Prepar3D v4
Ieu mangrupikeun nambihan tambahan tina Spartran Eksekutif, pesawat Amérika mitis! Repack ieu diadaptasi pikeun FSX/P3D tur mangrupakeun kualitas luar biasa, ngan nonton video dihandap ngartos. Modél 3D dijieun ku Milton Shupe panyipta kawentar pesawat 3D mitis pikeun FS2004.

Kadé maca dokuméntasi sarta readme teknis payel.

Spartan Eksekutif nyaeta pesawat angkutan American 1930s méwah dihasilkeun ku produsén American Spartan Pesawat Company. Hal ieu diresmikeun UC-71 ku USAAF.


poto:

thumb scrshot017thumb scrshot018thumb scrshot021thumb scrshot022thumb scrshot024thumb scrshot025thumb scrshot029thumb scrshot049thumb scrshot053thumb scrshot055thumb scrshot057thumb scrshot059
  • Panulis: Milton Shupe, Scott Thomas, Urs Burkhardt, Duane L. Tarbox, repack ku Rikoooo
  • download
  • cocog sareng FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • ukuran 47.7 MB
  • undeuran 18 676
  • dijieun 19-06-2014
  • Parobahan 25-09-2018
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL asli FSX jeung / atawa P3D
  • Masang Otomatis Vérsi installer 10.5
  • download
  • Panulis: Milton Shupe, Scott Thomas, Urs Burkhardt, Duane L. Tarbox, repack ku Rikoooo
  • Teu aya virus anu dijamin
    Dilindungan ku ImunifyAV Premium
    Teu aya virus anu dijamin

panungtungan diropéa

19-01-2020Breguet 941 S FSX  &  P3D
--------
24-12-2019LET L-410 Turbolet FSX  &  P3D
--------
17-12-2019Piaggio P-180 Avanti II FSX  &  P3D
--------
17-12-2019PWDT Zlin Z-142 FSX  &  P3D
--------
09-12-2019McDonnell Douglas MD-11 Multi-Ati
--------


Basa