Basa

Focke Wulf Fw200 & C4C6 Condor FSX & P3D & FS9

inpormasi

Nu Focke-Wulf Fw 200 Condor ieu Jerman panumpang pesawat angkutan atawa kargo di 1938, dirobah jadi pesawat patroli maritim salila Perang Dunya Kadua.

Pakét ieu dirancang kanggo FS2004 na FSX/P3Dv1V2 +. Ngalengkepan tambihan sareng gaug sareng sora adat.

Salila Perang Dunya II, Fw 200 ieu diralat pikeun tujuan tina Luftwaffe. Ieu utamana well cocog keur misi pangintipan dina sagara saluhur ngebom a. Ieu dilaksanakeun salaku tim jeung kapal selam. Nu Fw 200, nu nicknamed nu "scourge tina Atlantik" ku Churchill, lumpat puluhan kapal sudagar Sekutu lamun maranéhanana dipaké salaku patroli / bom leuwih Atlantik nepi ka 1943.

Bundesarchiv Bild 146-2005-0011 FW 200 -Condor-

Personal Fw 200 Condor ti Adolf Hitler, bearing nu insignia tina maot Fliegerstaffel Fuehrers dina irung
(Image Wikipedia)
inpormasi


panungtungan diropéa

03-12-2019McDonnell Douglas MD-11 Multi-Ati
--------
05-10-2019Auster J1 Autocrat FSX  &  P3D
--------
26-09-2019Sukhoi SuperJet SSJ-100 FSX  &  P3D
--------


Basa