Basa

Fokker D.21 Paket v2.0 FSX & P3D Vérsi 2

inpormasi

  • ukuran 48.4 MB
  • undeuran 6 611
  • dijieun 20-01-2015
  • Parobahan 01-09-2018
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL asli FSX jeung / atawa P3D
  • Masang Otomatis Vérsi installer 10.5
  • Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panulis: Daan Kaasjager - Dutcheeseblend
  • Teu aya virus anu dijamin
    Dilindungan ku ImunifyAV Premium
    Teu aya virus anu dijamin
Diropéa dina 02 / 09 / 2018 : Prepar3D cocog sareng v4 100%, vérsi installer 10.5

Diropéa dina 2 / 20 / 2015 : Ditambahkeun 5 repaints anyar (219, 221, MLM, 229 jeung 236), dirévisi manual, ciri anyar: Ditambah kamampuh TacPack, tambihan-on bisa dipake tanpa sanggeus dipasang VRS TackPack, ningkat dinamika hiber jeung FD, sababaraha bug dibenerkeun dibandingkeun jeung vérsi 1.00, diropéa ka standar ayeuna.
Iconic Fokker D.21 kaasup dua model, hiji di 1938 jeung lian 1940. Textures HD jeung model 3D dilakukeun dina Blénder ku Daan Kaasjager. Ngawengku animasi, pangaruh, gauges jeung sora adat.

keur FSX kéngingkeun resolusi maksimal tékstur anjeun tiasa ngédit file FSX.CFG dina jalur TEXTURE_MAX_LOAD = 1024 diganti jeung TEXTURE_MAX_LOAD = 2048.

FSX.CFG perenahna di dieu handapeun windows 7: "C: Pamaké AppData Roaming Microsoft FSX"
Ulah poho maca Notes.pdf DCB Fokker D.21 Pilot sacara

Nu Fokker D.XXI bajoang dirarancang dina 1935 keur dipake ku Walanda Angkatan Darat Force Royal East Hindia Air (Militaire Luchtvaart van sarakah Koninklijk Nederlands-Indisch Leger, ML-KNIL). Salaku kitu, ieu dirarancang salaku pesawat murah jeung leutik, tapi terjal, nu miboga kinerja menak waktu anak. Nuliskeun make operasional dina taun awal Perang Dunya II, eta disadiakeun service yeoman pikeun boh Luchtvaartafdeling (Walanda Angkatan Darat Aviation Grup) jeung Angkatan Udara di Finlandia, jeung sababaraha anu diwangun ku pabrik El Carmolí saméméh murag kana leungeun rebel salila Perang Sipil Spanyol.

fsx 2015-05-20 19-11-39-65fsx 2015-05-20 19-12-07-58
  • Panulis: Daan Kaasjager - Dutcheeseblend
  • download
inpormasi

  • ukuran 48.4 MB
  • undeuran 6 611
  • dijieun 20-01-2015
  • Parobahan 01-09-2018
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL asli FSX jeung / atawa P3D
  • Masang Otomatis Vérsi installer 10.5
  • Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panulis: Daan Kaasjager - Dutcheeseblend
  • Teu aya virus anu dijamin
    Dilindungan ku ImunifyAV Premium
    Teu aya virus anu dijamin

panungtungan diropéa

03-12-2019McDonnell Douglas MD-11 Multi-Ati
--------
05-10-2019Auster J1 Autocrat FSX  &  P3D
--------
26-09-2019Sukhoi SuperJet SSJ-100 FSX  &  P3D
--------


Basa