Basa

AFG Caravelle III SE-210 FSX & FSX-Steam Vérsi 1.0

inpormasi

  • ukuran 103 MB
  • undeuran 10 162
  • dijieun 21-08-2015
  • Parobahan 21-08-2015
  • ngidinan freeware luar
  • VC Panel 2D Ngan
  • MDL Port-Over teu cocog P3Dv4
  • Masang Otomatis Vérsi installer 8
  • Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE
  • download
  • pangarang: Sekutu FS Group (AFG) luar
  • http://simviation.com//hjg/
  • Teu aya virus anu dijamin
    Dilindungan ku ImunifyAV Premium
    Teu aya virus anu dijamin
Model Caravelle III (Sud Aviation) SE-210 geulis tur sehat FSX, anu munggaran dina Freeware. Kalebet tékstur 8 kalebet Air France (1979), Air Inter (1968) Swissair (1962), Angkatan Udara Perancis (1990), The Club Sweden Caravelle (2008), Thai Airways International (1970), Alitalia (1960), Air Vietnam (1966).

Ngawengku sora adat, tolok adat, dokuméntasi, daptar daptar, inpormasi inpormasi, animasi jsb. Pesawat ieu dipodelkeun pikeun FS2004 tapi sapinuhna cocog sareng FSX SP2 atanapi Akselerasi atanapi STEAM (pupus centang DirectX 10 Preview di FSX konfigurasi grafis). Rikoooo parantos diadaptasi pesawat.cfg panel.cfg ka FSX.

No kabina maya, tambihan-on kudu flown ti panel 2D nu kacida alusna simulated jeung fungsi pinuh Anjeun bisa nempo ti Potret layar di handap, iwal anjeun geus hiji ahli dina Caravelle éta imperatif maca dokuméntasi disimpen dina polder pesawat (open-p01-gb.htm file c3afv1) atawa ti menu Windows Mimitian, tempo FAQ kanggo inpormasi lengkep.

Sajarah

Nu Sud Aviation Caravelle SE 210 nyaeta airliner jet, dirancang keur rute pondok jeung sedeng-haul, dihasilkeun antara 1958 jeung 1973 ku pausahaan Perancis Sud-Aviation, nu jadi Aérospatiale di 1970. Kahiji jet sipil di dunya kana produksi runtuyan, eta boga ciri, inovatif for jaman ayeuna, boga motor aya di pungkur tina fuselage jeung teu jangjang salaku ka Komet, atawa dina subalaires peuteuy salaku dina kasus nu Boeing 707. Dirancang pikeun ngaganti pesawat engine piston saperti Douglas DC-6, nu Caravelle bisa nyokot, gumantung kana versi, ti 80 ka leuwih ti panumpang 130 leuwih jarak maksimum antara 1 650 jeung 3 400 km. (Wikipedia)

panel1panel2panel3panel4fsx 2015-08-15 02-37-02-65fsx 2015-08-15 02-37-31-59fsx 2015-08-15 02-38-17-97fsx 2015-08-15 02-38-39-18fsx 2015-08-15 02-39-13-17fsx 2015-08-15 02-39-42-01fsx 2015-08-15 02-40-08-09
inpormasi

  • ukuran 103 MB
  • undeuran 10 162
  • dijieun 21-08-2015
  • Parobahan 21-08-2015
  • ngidinan freeware luar
  • VC Panel 2D Ngan
  • MDL Port-Over teu cocog P3Dv4
  • Masang Otomatis Vérsi installer 8
  • Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE
  • download
  • pangarang: Sekutu FS Group (AFG) luar
  • Teu aya virus anu dijamin
    Dilindungan ku ImunifyAV Premium
    Teu aya virus anu dijamin

panungtungan diropéa

05-10-2019Auster J1 Autocrat FSX  &  P3D
--------
26-09-2019Sukhoi SuperJet SSJ-100 FSX  &  P3D
--------
30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Ukay 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------


Basa