Basa

Fiat Aviazione Fiat G.12 FSX & P3D Vérsi 2.0

inpormasi

  • ukuran 19 MB
  • undeuran 2 429
  • dijieun 19-08-2017
  • Parobahan 14-08-2018
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL asli FSX jeung / atawa P3D
  • Masang Otomatis Vérsi installer 10.5
  • Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panulis: Stefano Meneghini (pcmeneg)
  • Teu aya virus anu dijamin
    Dilindungan ku ImunifyAV Premium
    Teu aya virus anu dijamin
Fiat G.12 Vérsi 2.0. Recompiled model 3D pikeun FSX/P3D. Kabina Virtual sareng sababaraha gaug reviewed tur ningkat.

pakét ieu ngawengku 5 tipena béda Fiat G12. Éta masing-masing boga animasi custom, sora, mesin, konfigurasi kabina, gauges, dinamika penerbangan sarta dina layar catetan manajemén. Sakabeh komponen nu dumasar kana manual aslina.

605 5 2605 5 3Kuring AIRE 2kuring DaleKuring Dale buritkuring DALHmaya Cockpit2
  • Panulis: Stefano Meneghini (pcmeneg)
  • download
inpormasi

  • ukuran 19 MB
  • undeuran 2 429
  • dijieun 19-08-2017
  • Parobahan 14-08-2018
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL asli FSX jeung / atawa P3D
  • Masang Otomatis Vérsi installer 10.5
  • Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panulis: Stefano Meneghini (pcmeneg)
  • Teu aya virus anu dijamin
    Dilindungan ku ImunifyAV Premium
    Teu aya virus anu dijamin

panungtungan diropéa

05-10-2019Auster J1 Autocrat FSX  &  P3D
--------
26-09-2019Sukhoi SuperJet SSJ-100 FSX  &  P3D
--------
30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Ukay 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------


Basa