Basa

Douglas A-20 Havoc FSX & P3D Vérsi 1.0

inpormasi

  • ukuran 135 MB
  • undeuran 5 684
  • dijieun 27-10-2017
  • Parobahan 14-08-2018
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL asli FSX jeung / atawa P3D
  • Masang Otomatis Vérsi installer 10.5
  • Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panulis: Milton Shupe
  • Teu aya virus anu dijamin
    Dilindungan ku ImunifyAV Premium
    Teu aya virus anu dijamin
The Douglas A-20 bencana / DB-7 mangrupakeun pesawat Amérika WWII serbaguna di duanana pesawat serangan, ngebom lampu na wengi bajoang. Sakumaha biasa Milton Shupe nawarkeun kami marvel a duanana grafis jeung téhnisna.

pak ieu ngawengku modél 4 sarta varian 20, sora otentik ngeunaan Nigel Richards, custom Modél hiber jeung cét gede pikeun tiap modél.

C Aero53C Cannon podC Cannon Pod2C IkmalC SAAFG Cannon podG IkmalG Cannons IrungG Userboxtop IkmalG RidinHigh
inpormasi

  • ukuran 135 MB
  • undeuran 5 684
  • dijieun 27-10-2017
  • Parobahan 14-08-2018
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL asli FSX jeung / atawa P3D
  • Masang Otomatis Vérsi installer 10.5
  • Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panulis: Milton Shupe
  • Teu aya virus anu dijamin
    Dilindungan ku ImunifyAV Premium
    Teu aya virus anu dijamin

panungtungan diropéa

03-12-2019McDonnell Douglas MD-11 Multi-Ati
--------
05-10-2019Auster J1 Autocrat FSX  &  P3D
--------
26-09-2019Sukhoi SuperJet SSJ-100 FSX  &  P3D
--------


Basa